LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**178**
Raspunsuri - Pagina 13
Monnvas spune:
Io am dormit vreo ora cand l-am adormit pe gandac... Ma rog, la noi se practica adormirea reciproca, nush cine viseaza primul
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
olishka spune:
Am vazut poze cu Vitamina (baiat mare, independent, umbla peste tot si nu in ultimul rand tare frumos), Piti (frumoasa foc, iar cand zambeste cu toata gurita este delicioasa), Iulia (suparata tare caci o necajea gluga, dar la fel de dulcica) si Chiscuta (super freza, acum chiar nu mai arata a bebelus ci a barbat in toata firea ).
Leeloo m-am intalnit in seara asta cu Alin la Anahi. Era tare ocupat. Nu veniti luni la Ikea?
M-am razgandit si eu cu tricicleta...mi se pare inca o belea pe cap. Vad eu la vara daca ma razgensc sau nu. Acum cred ca se bucura mai tare de niste jucarii noi.
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Io am dormit vreo ora cand l-am adormit pe gandac... Ma rog, la noi se practica adormirea reciproca, nush cine viseaza primul Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Si eu adorm des inaintea lui cand ii dau sa suga!!! Astazi insa am avut program de noapte. la 12 a adormit
Monnvas spune:
Ha ha David are deja viata de noapte.
Rad eu, rad, dar cine e la 7 in picioare?
Cu freza... maine sper sa indrepte mama ce-am facut eu ca am taiat din miscare si Marius n-a mai avut rabdare sa ma asiste la baie la indreptat. Ce m-a induiosat sa-i simt perisorul ala pufos in mana...
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Olga, ma da afara M., te las sa stingi lumina
Maine sunt invitata la film de al meu sotz
(7.03.2009)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Olga, ma da afara M., te las sa stingi lumina Maine sunt invitata la film de al meu sotz Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Ok...mai stau putin, poate vine Joanna la intalnire, daca nu sting eu becul.
Vizionare placuta si distractie faina
Noi maine mergem in mall, desi am fost si astazi tooooaaata ziua la cumparaturi, dar avem sedinta de autografe cu o vedetuca
olishka spune:
Ce parere aveti de incaltamintea de la Geox (pentru bebelusi)? Nu ma refer la design ci daca sunt ortopedici sau nu...Mie mi s-au parut destul de ok si i-am luat o pereche, dar nu stiu cate de buni sunt pentru el.
Dodo-pui spune:
Buna dimieata tufete...
SHASA
Multa sanatate,si tot ce-ti doresti
alaturi de barbatii tai!
Sa ai parte doar de surprize placute din partea lor si
a vietii!
Ma bucur ca va place caciulitza ...si nu numai
La capitolul tricicleta la Bogdan nu am avut(din cauza problemele de sanatate)...iar la Isabella...nu cred ca o sa-mi permit sa cumpar una...dar imi place sa va citesc,sa le admir...sa visez...tot asa cum citesc despre locurile unde mergeti la la bulgari....si la Sighisoara..citesc,apoi admir pozici...
pentru toata lumea
all
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
doranna spune:
LA MULTI ANI SHASA!!! Sa fii sanatoasa si iubita!!!
LA MULTI ANI CALIN CRISTIAN, MARIA TEODORA, ANASTASIA!!! Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti!
Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)
Poze