LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**178**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

tricicleta dhs este super..vad ca are si aerisire la fundulet:P..

vreau s aintreb mamicile cu experienta cateva lucruri.. de la ce varsta folosesc copii pedalele?
cat de importan este parasolarul?
barile de protectie sunt necesare nu pt categoria noastra de varsta?
rotile sunt toate cu cauciuc? sau alea de plastic scartaie si se aud rau pe asfalt nu?

am mai gasit si eu cateva modele..

http://idealbebe.ro/biemme-buggy-cu-parasolar-vl-p-3495.html
http://www.kaboo.ro/Results---2--triciclete-pentru-copii-1-an--X--X--X--X.html

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ne-am tuns!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

super v-ati tuns! sa va fie de bine!

deci am inteles iau cu bara si sa cante, sa fie rotile din cauciuc..iar la parasolar ma mai gandesc..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Azi am avut iarasi (ma copleseste din ce in ce mai des) sentimentul de "baiat mare" . Am mers prin parc de manuta toti 3 si tropaiam la unison (de unde si hitul zilei: "tropa, tropa, tropa, tropa si la balta facem hopa!").

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

La multi ani!!!
Giulia Alexandra
Tudor
Teodor-Ioan
Amalia Maria
Rares

La multi ani Ana si Ina!

Dupa cum vedeti eu sunt in urma cu urarile.

Aris, am vazut si eu vitamina la scara. Mai un pic si se prinde cum trece de obstacolul ala.

Fetele, eu nu inteleg ce e agitatia asta cu tricicleta. Eu zic ca inca e prea devreme pt asa ceva. Eu m-as uita mai degraba dupa un buggy (asta daca nu l-as avea), mi se pare mai practic pt varsta asta. Copiii la primavara o sa mearga in picioruse. Cand obosesc il puneti in buggy, pot sa si doarma in el, voi va plimbati prin magazine, se strange, incape in orice portbagaj, puteti urca usor cu el si in autobuze etc. Cu tricicletele alea va plimbati numai prin jurul blocului. Si din ce am vazut sunt recomandate de pe la 15 luni parca. Pai mai e aproape jumatate de an pana atunci!

Keutu cheliutu

Foarte adevarat! Eu pana acum nu am comentat fiindca nu am vrut sa o fac pe atotstiutoarea. Dar ca sa va spun din experienta mea, mie nu mi-a folosit mare lucru. Mi se pare foarte incomoda si greu de manevrat. Si nici nu se strange ca sa iti salveze spatiu. Parca Si MONIQUE spunea ceva de genul asta. Si are dreptate. Eu m-am folosit cu mare succes de carucior pana au inceput sa mearga ei bine de manuta. Tricicleta a avut succes cand au fost destul de mari cat sa invete sa pedaleze.
Este doar opinia mea bazata pe experienta. Nu m-am bagat pana acum in discutii dar parca imi statea pe "chelie" sa stiu asta si sa nu va spun

Mergi la inceput

Pentru ca "it's tomorrow"...

La multi ani, SHASA!
Sa fii fericita si iubita de toti baietii din viata ta! Multi

(7.03.2009)

Mergi la inceput

La multi ani, Calin Cristian!
La multi ani, Maria Teodora!
La multi ani, Anastasia!

Sa fiti sanatosi si cuminti si mai ales veseli si independenti!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Gata! mi-a luat ceva timp pana am scos "ochii rosi"

Piti meu

mami de Silvia Ioana

Ce trasaturi frumoase are, parca este desenata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI FERICITI!

SHASA

Multe si multi

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI!

CALIN CRISTIAN

MARIA TEODORA

ANASTASIA

Monvas: sa va fie de bine, chiar ca are fata de cavaler.

Si eu de cateva zile sunt melancolica, pe unde am fost am vazut bebei mici de cateva luni si imi pare rau ca nu o sa mai am parte sa tin o minune asa mica in brate, ca alt copil nu mai fac.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput