Locul fetelor Nou-Venite 78
Raspunsuri - Pagina 16
trutzi spune:
Iti tin eu companie. Citeam despre mama gemenilor, a murit 
Groaznic 

| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 In sf mai scrie cineva...astazi se pare ca o sa fiu cam singurica pe aici Buna Trutzi ![]() DD ne-a daruit o minune 8+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
aleesicoo spune:
hello gagici frumusici
o duminik frumi sa aveti si usoara
Sun, eu deshid lista de pariuri ca nu mai vin uratii
![]()
Polo, acelasi lucru si in cazul tau, deci sa te pregatesti de cinste
Arianna ce face bebelinul? cum stai cu starile? hai ca usor usor incepeti sa va faceti mari
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
E tare greu pentru o femeie sa aibe servici si sa creasca si un copil sau doi.
Dumnezeu s-o ierte 
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
Olla 
Ce face Karina?
| citat din mesajul lui aleesicoo hello gagici frumusici ![]() o duminik frumi sa aveti si usoara Sun, eu deshid lista de pariuri ca nu mai vin uratii ![]() Polo, acelasi lucru si in cazul tau, deci sa te pregatesti de cinste Arianna ce face bebelinul? cum stai cu starile? hai ca usor usor incepeti sa va faceti mari ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |

Arianna11 spune:
Da asa e,saraca femeie.....imi pare rau pt copiii ei 
Ale
parca parca de ieri ma simt ceva mai bine,ma refer ca pot manca cat de cat
,iar noi am intrat in sapt 9 
DD ne-a daruit o minune
8+
babiela spune:
neata fete frumoase si de la noi 

, mai pe la pranz asa ca azi am lenevit, aseara aa fost la cumnata-mea a fost ziua ei si m-am culcat tarziu.
v-am citit din urma, mama ce vorbarete 
, am ras de era sa am nevoie si eu de pampersi alesicai.
acum ma duc sa fac aprovizionarea pt sapt viitoare, super ghiveciul lia, cred ca te copiez, desi sotiorul meu nu mananca fara carnita, ii fac separat, eu nu prea sunt fan carne, mai ales acum insarcinata si ma cearta mereu ca nu hranesc copilul cum trebuie.
polo, nu-ti pierde speranta 
va pupacesc pe toate fetele mele dragi 

si mai intru cand ma intorc de la cumparaturi
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
trutzi spune:
9 saptamani, ce repede a trecut timpul.
Sa iti schimbi semnatura ![]()
| citat din mesajul lui Arianna11 Da asa e,saraca femeie.....imi pare rau pt copiii ei ![]() Ale parca parca de ieri ma simt ceva mai bine,ma refer ca pot manca cat de cat ![]() DD ne-a daruit o minune 8+ |

JoAnn spune:
hello again 
sunteti active fetelor 

eu ma plictisesc 
ceva noutati ???
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi 9 saptamani, ce repede a trecut timpul.Sa iti schimbi semnatura
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
Eu am schimbat nr la sapt azi din 7 in 8...eu schimb nr cand trece sapt...nu cand incepe...cum se face?
DD ne-a daruit o minune
8+
aleesicoo spune:
trutzi, Karina la 06.30 facea aerobic ca deh stie ca la ora aia se trezeste tasu sa plece la serv. dar nu o tine mult agitatie, acum ma mai impinge cu cate un picior![]()
Arianna, ma bucur ca te simti mai bine.
mama ce trece timpul .... maine poimaine ne zici ca a miscat gandacelul
eu skimb semnatura cand implinesc o sat noua , nu o skimb inainte![]()
fetelor am primit atatea hainute de la cumnata mea,incat deja nu mai am loc in sifonier, si nu le am pus la socoteala pe cele de la nasa si cele de la o fff buna prietena de a mea care are si ea tot o fetita si mi a pastrat tot
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte