Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
kittyescu spune:
Buna buritici cu delfinasi,
Am si eu cateva intrebari: voua vi se intampla sa aveti tot felul de vise ciudate, ori faine din acelea ca il tineti pe bebe in brate?
Eu de vreo cateva nopti alternez intre diferite tipuri de vise.
Io cu mancarea asta nu mai stiu ce sa fac :-( M-a lovit din plin, sambata, pofta de sunca de porc cu ardei, rosii si almette.
Voi ce stiti, e ok sunca de porc afumata? E vreun pericol? Nu am mancat decat putin, ca de simteam ca nu o sa mai rezist.
Si ultima intrebare pentru burticile care au mai nascut. La nasterea prin cezariana vine greu lapticul? Adica, nu cred ca vine in aceeasi zi, sau?
Multumesc frumos de raspunsuri,
laurika1982 spune:
Neata Burtici,
O saptamana plina de soare si voie buna.
Bafta fetelor care se duc saptamana asta la eco.Sa ne aduceti numai vesti bune.
Sa speram ca de acum vine primavara.
va pupacesc
Laura
20+
mov_79 spune:
buna dimineatza burtici,
kittyescu si eu in fiecare noapte vise ciudate, majoritatea urate:(
azi noapte visam ca m-am certat cu asistenta de la ginecologl meu , ca trebuia sa ma duc la control si ea uitase sa imi faca programarea.....m-am trezit nervoasa![]()
fetele din clubul chist de plex coroid voi cand mai mergeti al control? eu merg vineri si deja am cosmaruri despre asta....am niste emotii.....
va doresc o saptamana frumoasa si plina de soare
va
pe toate
23+
eladea2005 spune:
Neata si o zi frumoasa...
macar la voi, ca aici bate un vaaaaant...brrrrr...
unde e frate primavara aia???
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
24+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
hbro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kittyescu Buna buritici cu delfinasi, Am si eu cateva intrebari: voua vi se intampla sa aveti tot felul de vise ciudate, ori faine din acelea ca il tineti pe bebe in brate? Eu de vreo cateva nopti alternez intre diferite tipuri de vise. Io cu mancarea asta nu mai stiu ce sa fac :-( M-a lovit din plin, sambata, pofta de sunca de porc cu ardei, rosii si almette. Voi ce stiti, e ok sunca de porc afumata? E vreun pericol? Nu am mancat decat putin, ca de simteam ca nu o sa mai rezist. Si ultima intrebare pentru burticile care au mai nascut. La nasterea prin cezariana vine greu lapticul? Adica, nu cred ca vine in aceeasi zi, sau? Multumesc frumos de raspunsuri, kittyescu |
Cu visele e normal pentru ca te gandesti mult la bebe...Cred ca toate mamicile viseaza sau macar isi imagineaza cum va fii..
Eu stiu ca afumaturile trbuie evitate..Dar daca nu ai mancat decat putin poate ca nu conteaza...
Am nascut prin cezariana si laptele a venit imediat...
HBRO
16+ si
(2ani)