Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 7
liliac1 spune:
Mai Alex ia apuca-te tu sa faci exercitii de autosugestie. Inchizi ochisorii/te uiti in oglinda si incepi: Sunt puternica, nu mi-e frica, Alessia are nevoie de mine, sunt binedispusa!! Si orice s-ar intampla trebuie sa imi protejez copila (de stres, de suparari, de dureri, de toate!)
De-acum trebuie sa te gandesti ca de tine depinde totul in jurul ei, asa ca ia apuca-te sa lucrezi la subconstient! Zic eu ca reusesti.
Asa eram si io in "copilarie" dar acum matur pe jos cu orice ar putea sa tulbure echilibrul din casa mea.
Hai ca noi suntem aici, nu te lasam la greu, ce naiba!
Te rog eu, nu te mai gandi la ce-a fost.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
Uite, Uka are dreptate, daca nu mai poti si-ti tremura toate cele pe tine si nici cainii nu dau semne ca totul e in regula...suna la 112.
D'ale Andrei
Vremuri
Fragutza spune:
Alex, hai fata, da-o incolo de treaba..cum sa te sperii! Si dc vrea cineva sa vina, sa sune mai intai!
Hai, te pup!
Edit: hai ca am picat aiurea cu postul asta. Da' Uka are dreptate, daca esti nelinistita suna pe cineva sa vina sa vada ce si cum.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
alex25 spune:
Mda, ceva e putred in Danemarca.
Am verificat din nou....s-a auzit liftul, trebuia sa se aprinda lumina....nu s -a aprins, tot bezna la vizor....la rece exista 2 variante...ori s-au ars ambele becuri de pe hol, ceea ce refuz sa cred ca se poate intampla, ori am ceva lipit pe vizor.
Cainii s-au culcat, insa tot pe hol, nu vor sa vina in camera....nu stiu de ce, nu par a fi agitate.
Sa stiti ca as suna la 112, ca tremur toata....si cel mai mila mi-ar fi sa se trezeasca picia din cauza mea, as muri.
Mai stau putin cu voi si mai verific cainii....oricum cred ca nu voi dormi la noapte, asta e clar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monis5 spune:
Buna seara
pentru ca imi sunteti tare dragi si imi faceti des zilele mai frumoase, m-am gandit sa las si eu o www.amazon.co.uk/Paladone-Happy-Man-Corkscrew/dp/B002J4BWV6/ref=pd_sim_kh_1" target="_blank">idee de cumparatura pe care am gasit-o bantuind dupa steamere si alte nazbatii.
(as putea s-o dedic dragei UKA? ca tare m-am distrat in seara asta. Poate o faci si tu cadou... )
(Sper sa va ajung si eu din urma intr-o buna zi...)
Noapte buna
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Buna seara pentru ca imi sunteti tare dragi si imi faceti des zilele mai frumoase, m-am gandit sa las si eu o www.amazon.co.uk/Paladone-Happy-Man-Corkscrew/dp/B002J4BWV6/ref=pd_sim_kh_1" target="_blank">idee de cumparatura pe care am gasit-o bantuind dupa steamere si alte nazbatii. (as putea s-o dedic dragei UKA? ca tare m-am distrat in seara asta. Poate o faci si tu cadou... ) (Sper sa va ajung si eu din urma intr-o buna zi...) Noapte buna monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) |
Hehe ce tare este !! Happy Man Corkscrew Stiu si cui as putea s-o fac cadou.. Merci de dedicatie, ma bucur ca v-ati distrat cu desenele naftalnei mele .
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
liliac1 spune:
Alex ia si te culca relaxata ca nu ti se intampla nik daca ai usa incuiata. Si daca o fi ceva lipit pe vizor, vezi maine.
monis bestiala "treaba". Mi-am aruncat o privire si la celelalte doua ustensile la fel de folositoare . Fain de-un cadou!
D'ale Andrei
Vremuri
alex25 spune:
Si daca inca nu v-am facut sa radeti, sa va spun ca ar fi trebuit sa scot cainii afara la un pipi.....cu alta ocazie, sa faca in punga daca le trece.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui alex25 Si daca inca nu v-am facut sa radeti, sa va spun ca ar fi trebuit sa scot cainii afara la un pipi.....cu alta ocazie, sa faca in punga daca le trece. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Auleu naspa moment !
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
techila spune:
citat din mesajul lui alex25 Si daca inca nu v-am facut sa radeti, sa va spun ca ar fi trebuit sa scot cainii afara la un pipi.....cu alta ocazie, sa faca in punga daca le trece. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
pai in cazul asta de ce te miri ca stau la usa? or vrea afara la pipi...
hai nu te mai necaji, chiar daca a fost vreun hotz sau ceva dubios sigur a fugit cand ti-au latrat javrele, nu stie nimeni ce potai ai tu...nu risca nimeni cu doi latrai...
nu mai fi speriata ca sperii si fata
pup
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.