Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *110*
Raspunsuri - Pagina 16
happy_uka spune:
Eu azi am baut aproape 1litru de cola
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
carinablanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Eu azi am baut aproape 1litru de cola Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
si mai dormi la noapte?
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Vine, vine primavara
Se asterne-n toata tara
Floricele pe campii
Hai sa le-adunam copii
mary_07 spune:
Dragelor,eu va pup...ne pregatim sa iesim in oras,intr-un club si apoi la un biliard
Copiii ii duc la mama pana maine
Yuhuuu,i'm feeling alive ce dor imi era de vremurile astea....
V-am pupat
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
anco spune:
citat din mesajul lui happy_uka Eu azi am baut aproape 1litru de cola Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
subscriu
ieri mi-am facut aprovizionatrea de weekend, ca eu sunt consemnata in casa de vinerea dupa-masa pana lunea cand vine tanti mea si am cumparat si o sticla de 2,5 l de pepsi. de jumate de ora m-am uitat in sticla ...cred ca nu mai este mai mult de 1 l., dar parca ma doare putin stomacul...desi am mancat bine astazi. e asa bun sucul asta acidulat...miam, miam. va amintiti de perioada de sarcina in care visam la cate o cola rece????
anco, mamica de robert si darius (07.09.2009)
poze
am intrat in a doua jumatate de an
happy_uka spune:
Raluk ai grija si de tine iubita!!
Lali imi imaginez ca ti-e foarte greu azi, nu stiu ce sa-ti spun. Te pup dulce.
Lullaby pup si tie!
Santo habar n-am avut da nu mai vine tanti aia , imi pare rau. Zicea ca are o vecina care mai face, dc vrei vb sa vina aia, da pt ea nu bag mana in foc Si noi ne-am plimbat azi, de la 1la 6 am stat cand afara cand in mall cand in masina la papi si schimbat, am vb cu multi prieteni, fratele meu, multa lume .. A fost super !!! Si am baut si colaaa... Ca-i capiasem pe toti de cap ca io vreau cola
Va pup, e party ceva in seara asta ?! Eu as astepta-o pe Luci sa vb in direct un pik ca me dor de glascioru ei
hepilica spune:
nu-i bai. daca incepi sa tremuri, stii de la ce e si nu te sperii...
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Da
Da
Da
Parca-mi joaca ciudat destele pe tastatura!!
Mooooa ce viata pe Mely!!! Have fun!!!!!! Bravoooo!
iulia0807 spune:
Seara buna!
Mai fetelor,de unde sa iau si eu un babycook din ala? Am cautat dar nu gasesc pe net mai nimic.sau nu stiu eu sa caut.dati-mi si mie un link ceva sa comand sau spuneti-mi in afara de Mothercare unde draq se gaseste minunea?ma doare capul de atata gugalit si geaba
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
nu-i bai. daca incepi sa tremuri, stii de la ce e si nu te sperii... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD |
Si daca ma sperii sun la 112
Tot nu vrea sa ne zica Alex ce era aseara... Noi am trait thrillerul live cu ea si ne lasa fara final ?!
Sau a zis?
Matale ce mai faci?
Nu te-ai suparat ca te-am imitat, nu? Nah, ca maimuta si io... Atata pot, atata fac
Acu' te pup!
hepilica spune:
Apropo de tarate de grau.
Am descoperit ca exista in gama cosmeticelor Topfer baby si produse cu extract de tarate de grau (lotiune de corp, gel de dus, ulei de corp, sampon, sare de baie).
Gasiti info pe site-ul www.toepfer-gmbh.de/index.php?article_id=90&clang=1" target="_blank">Topfer
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.