Fulgusori de nov-dec2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
Ramonika spune:
cuscra - tocmai tu ai postat linkul si eu am uitat
RamoC - multa sanatate, sa veniti repejor acasa...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cosmynik Andre, ai PM!Cosmina, mami de Emma |
ali762000 spune:
NA_BO as vrea si eu un masaj pentru spate daca ar trece. E rau sa ramai intepenita.
Sper sa mearga sa vedeti pozele : http://family.webshots.com/album/576995701yizabq?vhost=family
ALI mama lui MIHAI
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Andre_lina Fetelor, am o probleca cu Pampers, iese kk la spate. din ce-am mai citit pe net, am inteles ca Huggies ar fi m buni. Aveti idee unde gasesc de cumparat? Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! toate pozele |
Gasesti in Carrefour sigur, dar poate e cazul sa treci la o marime mai mare pampers... la noi, ce spui tu, e semn de trecut la o marime mai mare. Suntem la marimea 4 de 2 zile
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui Ramonika cuscra - tocmai tu ai postat linkul si eu am uitat Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz |
lasa, nu-i nimic... se mai intampla.... dar na... trebuia sa ma alint si eu olecuta ... nuuuu???
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Evy30 spune:
buna
astazi am implinit si noi 4 lunite asa ca dam de baut !!!
sanatate multa pt pici - Ramona .doamne ajuta !
astazi am reusit sa iesim numai 1/2 ora afara caci batea vantul si se pregatea sa ploua . cand am intrat in casa culmea, a iesit soarele , cu acelasi vant asa ca ...in casica . maine se anunta 10 grade ,asa ca speram ca va fi mai bine .
si la noi iesea kk la pampers. si il si strangeau . acum am trecut la nr 4 si e foarte bine .
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui ali762000 NA_BO as vrea si eu un masaj pentru spate daca ar trece. E rau sa ramai intepenita. Sper sa mearga sa vedeti pozele : http://family.webshots.com/album/576995701yizabq?vhost=family ALI mama lui MIHAI |
Ali vazut poze. Felicitari pentru bebe frumos!
Evy multam de cinste! La mai multe lunitze !