Fulgusori de nov-dec2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
dymomo77 spune:
Ramona C scuze ca ma bag ca musca dar... eu i-am dat lui Danut hidrasec si scrie clar pe prospect ca e antidiareic si se da impreuna cu solutii de rehidratare. Deci nu e solutie de rehidratare cum e cel de la humana. Asa ca eu zic sa nu ii dai ca nu e cazul.
mami fericit de Dan Mihail
betty78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Lili,ador glumitele tale!!! He he he...pampersii! Noi folosim nr 4 (7-18 kg) de cand avea 6 kg,din motive de `bulane supraponderale`. Laurairina,fetele noastre sunt la fel de `mari`: 7,6 kg ! Cati cm are? A mea are 66 Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
si noi tot 4 folosim, iar pe 26 aveam 7300 si 66 cm
Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
dymomo77 spune:
Floricik superbe pozele. De subiectul kg sa nu aud... ca dupa ce 15 ani m-am chinuit sa ma ingras acu ma chinui sa slabesc si cu 8 martie asta cand toata lumea mi-a adus cutii mari cu rafaelo(preferatele mele) parca vad ca luni arunca fetele cu dupa mine.
mami fericit de Dan Mihail
laurairina13 spune:
Mai , da io nu am vazut zilele astea pe Monica si pe Lalu pe aici, sau am sarit io postarile lor, ce mai faciti fetili ? Ca de cate ori mi se intareste cate un san sau mi se pare ca ma doare, ma gandesc la voi cum v-ati chinuit cu alaptatu, mulsu, mastita..
Mai ziceti de voi, sper ca sunteti mai bine!
Fetele am si eu o rugaminte, cine stie de unde am putea procura vaccinul ala BCG, parca primul care se face la maternitate? O cumnata a nascut si nu i-au facut vaccinul bebelusei, ca au fost toate retrase ca fiind expirate de prin spitale, stiti voi treaba cu institutul Cantacuzino inchis si alte alea!
Faza e ca nu ne putem vedea nepotica, ei trebuie sa o tina cat de cat izolata, ca nefiind vaccinata e vulnerabila..Si cica abia cam peste o luna jumate apar iar vaccinurile, ori ei tre sa faca repejor si botezul caci taticul fetii pleaca din tara...Si daca nu au voie sa o scoata din casa, ioca botez , ioca vizite , ioca toate..
Grigore-tina, probabil ca e normal sa isi festeleasca manutzili si tot ce prinde sa vrea sa roada, daca zici ca are si gingiuta albita..Hang in there, asa cica e perioada asta, mai maraieli, mai smiorcaieli, mai urlete
Floricik, am admirat familia voastra tanara si sunteti toti niste frumosi, pana si buncii is tinerei toti! Bebelusha o bombonica!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
grigore_tina spune:
noi luni ar trebui sa facem vaccinul.am mers pe cele de la stat.
poate fi o problema avand in vedere scandalul cu cantacuzino?
se poate sa nu gasim vaccinul?
mami de bebe stefan (15.11.09)
gabitza35 spune:
salutari si de la noi...
tocmai ne-am intors de la o plimbare, am papat si acum baga iar somn mucosii
eu, pentru ca am mereu sub ochi, una bucata baiat si una bucata fata, vad diferenta de structura, Dragos e mai lungan si mai subtire dar la cantar e mai greu, pe cand Eva, impresia pe care o lasa e ca ea e cea grasa, e, cum spunea Laura cuti-cuti, are falcute si cand o iei in brate parca e pietroi, carnea e mai tare pe ea ( e mai "scurta" cu 2 cm fata de fratesu, dar cum s-au frichinit amandoi la masurat...nu stiu ce sa zic)
Aseara am avut prima repriza de plans adevarat la Eva, aparent fara motiv, cred ca o durea burta... initial a cerut papa si pentru ca in momentul acela tocmai schimbam pampersul lui Draggos...am intarziat 2 minuti...suficient sa inceapa urlatoarea...am luat-o in brate si ne-am plimbat prin casa , ea urland si cu lacrimile siroind
cand a tacut am zis sa papam..ti-ai gasit...cum apropiam biberonul, cum incepea din nou urlatoarea.... tacea o clipa si apoi iar incepea (tragea si niste parturi cand incepea urlatul, de fapt cum partaia cum urla); cand nu urla sugea mainile, deci ii era foame
am cam tinut-o asa cam 20 min, noroc ca dragos era cuminte in scoica si nu zicea nimik, de fapt ne monitoriza cu mare interes... pana la urma s-a linistit si a ras biberonul...(era 21.30)s-a culcat si dormit pana la 3, papa si somn pana la 7 , papa abia la 8.30...si apoi la 13 (ne-a prins ora de masa afara si am dormit-o)
cred ca burta a suparat-, nu dintii, cu toate ca baleste si roade la maini...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
many_bani spune:
Salutare,
Se vede ca este w-e, slaba miscarea pe aici.
Am vorbit cu Shtephy, piticii sut bine, insa are ea niste zile nu tocmai bune, a zis ca ne pupa pe toate si spera sa revina curand.
Laurairina
Monis poate Iuli este pe drumul cel bun si nu mai este nevoie prea des de nurofen
Lili pai in mall putem merge si cu carucioarele, eu nu am de gand sa-mi prapadesc spatele cu pruncu de gat. Eu stau cu ei la umbra palmierilor si tu probezi (eu nu am de gand sa probez nimic pana nu mai dau macar 3 kg. jos)
Andrecluj, ingenioase lingurite
RamoC si Lavinia sper sa fie totul ok cu voi si flacaii vostrii cat mai repede .
Krelia pe unde esti nu mai bagi nasucul pe aici?
Dymomo sa stii ca si Vlad rade la sot cand il pupa pe burtica si cand ii canta in maghiara cantece de petrecere, eu nu reusesc sa-l fac sa rada in hohote, imi arunca cate un zambet in coltul gurii si isi vede de treaba.
Pup
Raza asta de Soare de azi mi-a schimbat starea de spirit instantaneu, imi vine sa topai prin casa
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
many_bani spune:
Betty, v-am admirat in poze si am obs. ca bebele tau are foarte mult par pe langa ce chelios este Vlad.
Poze
Andrecluj spune:
Dymomo Le-am trimis pe mail ca sa nu se piarda. Nu au trezit ele mare interes, da' stiu ca intr-o zi o sa va foloseasca. Floricic Ce frumoasa esti! Sunteti cu totii, de fapt. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
many_bani spune:
Foricik am vazut poze sunteti tare frumosi, sa va traiasca micuta.
Poze