Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex...m-am topit...cand am vazut cu cata gratie isi tine manuta,si ce manichiura are...am zis ca o mananc... |
nu-i asa?
romazulan? [/-:]
_
AMR 8..da' vreau sa le pastrez
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Bafta la aerobic! Mai si tu ai memorie buna bravo ma bucur ca tie lumea minte de pataniile mele....offf nu stu cum se scriu povestile astea si cum se posteaza si unde....nu mi se pare relevant sa scru povesti asa ...aicia io zic ca facem schimb de informatii de Yannis |
Tu tii mai bine minte toate detaliile si trairile. Eu zic de povesti pentru ca vad ca multe chestii se repeta. Eu cand am avut ragade am citit tot pe forum dar in alta parte cu ce se dadeau alte fete, pentru ca noi eram la inceput. Si m-a ajutat, chiar daca nu le cunosteam pe nici una. Ma gandesc ca la probleme cu alaptatul ajungem toate mai devreme sau mai tarziu (nu vreau sa cobesc) si ajuta sa stii ce a facut altcineva.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
xela_07 spune:
lorex - sunteti f simpatice si tu si Iuria, tb sa fie f mandru tati de voi. Poza cu manutza e intradevar super , o adevarata domnisoara.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)
cristies spune:
citat din mesajul lui lorex sa dorm cu ea la piept si sa-i simt mirosul pur e activitatea mea preferata acum! e balsam pt suflet _ AMR 8..da' vreau sa le pastrez www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010) |
Profita cat poti! Al meu se zbate si se agita de e la un pas sa-mi scoata dintii...
_
cristies spune:
Onitza, ce spui tu de Bioclin . Vreau sa spun ca pe langa ca sunt scumpe toate revistele pentru copii sunt pline de reclame la ele. Valeu....
_
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Profita cat poti! Al meu se zbate si se agita de e la un pas sa-mi scoata dintii... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 |
Ca bine zici! Cati pumnisori in ochi imi iau....
Mirela fericita de Mara Ioana
cristies spune:
Si vroiam sa mai zic ceva... apropo de traitul in orase mici. Eu am locuit in unul si am ramas cu sechele si acum. De multe ori ma surprind punandu-mi intrebarea "ce va zice cutare?" - si cutare nu e apropiat sau familie.
Complexul mi-a facut bine intr-un fel, pentru ca imi doream ca lumea sa vorbeasca de bine si am fost intr-o permanenta competitie obositoare multi ani. Si mi se parea esec de cate ori nu ieseam prima din ea. . Foarte multa energie am consumat inutil in viata mea... Si multe fire albe se datoreaza orasului natal.
Acum sunt mult mai detasata, nici nu mai cunosc multi oameni si au inteles si ai mei ca nu ma intereseaza parerea nimanui... dar a fost greu. Cred ca Freud putea sa scrie o mare carte cu mine.
_
myky791 spune:
cristies folosesc bonisan alternat cu espumisan. am inteles de la o dct ca espumisanul are aceeasi compozitie ca infacolul. ma refer la subst activa simeticona
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui mariucasara Fetele care se plangeau de migrene, voi aveti laptic? M-am trezit cu o durere groaznica pe jumatate de cap, masele( 2 ambele fara nerv), ureche, si tampla si surpriza...A DISPARUT LAPTELE!!! Dimineata am alaptat copilul, saracul urla si tragea de 2-3 ori si mai urla putin. Intr-un final a adormit si s-a trezit dupa o jumatate de ora, iar aceeasi poveste. La pranz am cedat si i-am dat lapte praf. A baut 150ml in cateva minute si a dormit apoi 4 ore. Am incercat sa ma mulg, pauza. 20 ml din amandoi sanii intre alaptari, asta in conditiile in care dupa alaptat scoteam 50-90 ml. Acum a papat din rezerva de noapte dar eu nu vreau sa pierd lapticul de tot. Ce ma fac? Cum scap de migrena? Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
nu stiu ce sa-ti zic
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/72157623480595103/" target="_blank">IURIA INIMII MELE.. (01 martie 2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui Nik0le Am primit azi doua vesti foarte proaste si incerc sa-mi inec amarul aici, pe forum... Cine vrea sa ne imprietenim e binevenit. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
si nu le imparti cu noi?
_