Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

miremia,tu de ce nu apari in lista mea?eu apar la tine...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna dimineata si de la noi!

Scriu cu bebelina in brate ...se pare ca patului i-au crescut si lui spini.
Multumim de bancuri cristies
Decenuela vroiam sa te intreb de cate ori vomita Luca pe zi?

Multumesc fetelor care mi-au acceptat prietenia.
Se pare ca la Buc vine incet incet si primavara sa putem scoate bebelusii la plimbare. Este cineva care merge cu bebe in parcul de la stadionul national?( nu stiu exact cum se numeste, e pe Basarabia). Noi acolo o sa incepem sa mergem dupa ce ne luam carut.
Si referitor la carut....Alexutzza al tau incape in portbagaj? Eu am tot o corsa si vreau acelasi tip de carut. Problema e ca nu-mi plac culorile disponibile la chicco. Si-a luat cineva chicco duo ct 02 pe alta culoare decat rosu si albastru?

O gramada de intrebari am avut azi...

Mirela fericita de Mara Ioana

pai avand in vedere ca nu manca la ore fixe...voma de cate ori se agita....scremea ... cam dupa fiecare masa...stiu eu..de 5-6 ori...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Buna dimineata si de la noi!

Scriu cu bebelina in brate ...se pare ca patului i-au crescut si lui spini.
Multumim de bancuri cristies
Decenuela vroiam sa te intreb de cate ori vomita Luca pe zi?

Multumesc fetelor care mi-au acceptat prietenia.
Se pare ca la Buc vine incet incet si primavara sa putem scoate bebelusii la plimbare. Este cineva care merge cu bebe in parcul de la stadionul national?( nu stiu exact cum se numeste, e pe Basarabia). Noi acolo o sa incepem sa mergem dupa ce ne luam carut.
Si referitor la carut....Alexutzza al tau incape in portbagaj? Eu am tot o corsa si vreau acelasi tip de carut. Problema e ca nu-mi plac culorile disponibile la chicco. Si-a luat cineva chicco duo ct 02 pe alta culoare decat rosu si albastru?

O gramada de intrebari am avut azi...

eu nu stiu sa aibe alte culori. Inca nu am plecat cu bebe si cu masina mea pana acuma ptr ca nu ma lasa sotul sa plec singura cu masina si copilul, cik nu conduc suficient de prudent ca-s isterix la volan ma rog...stiu ca am pus in grecia in seat ibitza in fatza (pe scaunu de langa sofer) dar aveam si bagaj mare mare poate de aia nu a incercat sotu sa puna in portbagaj. si a incaput in spate la un Citroen C2 dar cu un scaun din alea din spate rabatat....Eu inca servesc plimbari fara amsina....dar o luam la sanatoasa, din p-ta alba iulia o luam prin spatele blocurilor si iesim la baba novac, de la baba novac pe bulivar pan la muncii si de la muncii inapoi pe decebal....deci in stilu asta cred ca ajung in parc fara masina

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

miremia,tu de ce nu apari in lista mea?eu apar la tine...

eu ma vad in lista ta
si caruciorul este foarte frumos, seamana cu ce vreau eu.

Mergi la inceput

Citat:

alexutzzza,incearca sa nu te duci cu vaca ci sa te relaxezi......si o sa vezi ca vei avea lapte pt yannis

merci, ma impacasem cu ideea ca asta e, nu mai am lapte i-am dat bibe si la 2 ore dup bibe iar i s-a facut foame el ia un bibe la 4-5 ore 2 ore era cam repede si cum nu era disperat de foame am incercat cu sanii si a luat 60 de la amandoi

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Micuta mea rade cateodata in hohote in timp ce doarme. Ieri i se zguduia burtica si era cu gura pana la urechi. Vi se intampla si voua?
Eu mor de curiozitate sa stiu ce o distreaza atat de tare.

si Yannis , mai rade si la mine dar cel mai tare rade uitandu-se el stie la ce

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

pai avand in vedere ca nu manca la ore fixe...voma de cate ori se agita....scremea ... cam dupa fiecare masa...stiu eu..de 5-6 ori...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Cam asa vomita si a mea, ori dupa masa ori cand incepe "gandaceala". Incerc sa o tin pe plan inclinat cat pot de mult, chiar daca imi fac griji ca nu ii face bine la coloana (o tin pe perna). Multumesc mult Mihaela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

alexutzzza,incearca sa nu te duci cu vaca ci sa te relaxezi......si o sa vezi ca vei avea lapte pt yannis

merci, ma impacasem cu ideea ca asta e, nu mai am lapte i-am dat bibe si la 2 ore dup bibe iar i s-a facut foame el ia un bibe la 4-5 ore 2 ore era cam repede si cum nu era disperat de foame am incercat cu sanii si a luat 60 de la amandoi

de Yannis

bravo,mamico!...vezi ce face linistea?

Mergi la inceput

Sa ma plang si eu putin.
Asa ma enerveaza ca de cate ori trebuie sa spal copilul la fundulet trebuie sa astept cate 10 minute sa se incalzeasca apa la robinet!! Fericite cele cu centrala de apartament. Cel mai nasol este noaptea cand m-as culca cat mai repede posibil si trebuie sa stau sa astept dupa apa.......

Mergi la inceput

andrei

iris ema

edoard

la multe lunitze inainte! sa cresteti mari si sanatosi!

cris d. nu dai nimic de baut?

Mergi la inceput