Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ratusca_mica surorii mele i-au spus acelasi lucru la primul copil. Stiu ca am fost cu ea la clinica Diagnosis la un domn doctor dupa cateva luni si era bebe ok. Din ce isi aminteste ea spune ca era cardiolog, dar o sa se uite pe ecografie si o sa-ti zic sigur. Din ce stiu eu se repara singuri. Va doresc multa sanatate!

Andre_lina fiului unei prietene i-au iesit dintisorii la 2 luni, asa ca poate sa fie si asta problema patriotului.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Fetelor, va spuneam ieri ca Irina n-a mai facut kk de marti. A facut azi, nitel mai devreme, fara nicio interventie din partea mea si fara sa se chinuie. Vi se pare ca-s cu vaca pt ca nu m-am ingrijorat?

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

eu sunt la fel......cand vrea alex sa faca e perfect:o data la 3-4-5zile sau de 2-3 ori pe zi ...cred ca e si in functie de ce mananc eu,ca v-am spus ca pacatuiesc din greu [adica nu tin un regim de alaptat]

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Fetelor eu azi am reusit sa ma tin dupa voi cu cititul si acum cand sa scriu si eu m-o luat un somn ........mama mama sa te tii ...sper sa doarma pitica mea la fel ca aseara ca rup patul in doua ......va pupacesc si va doresc o noapte cat mai linistita

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Incep cu si multumiri multe pentru gandurile bune

A fost ok azi, Maia e o curajoasa, pe bune...cand am vazut ieri cum o hacuiau alea pentru analize si ea scancea incet, nu tipa deloc...azi dr a spus ca am cel mai cuminte copil din lume a fost f linistita toata sederea in spital, desi erau acolo plansete care mai de care, zgomote stresante...Operatia a avut rezultatul scontat, piciorusele sunt iar in ghips, dar intr-o pozitie atat de normala...nu-mi vine sa cred Cand am ajuns acasa a inceput distractia, a plans la greu nu reuseam sa-i dau sa pape, plangea cu sanul in gura pentru ca era data peste cap de la programul ei, in fine, incet, incet ne-am mai intrat in ritm, la 6 chiar a papat bine si a dormit 2 ore, asa ca suntem pe drumul cel bun...Multumim lui Dumnezeu ca a trecut si asta, am fost foarte stresati si eu si tati...
M-am ingrozit de ce am putut sa vad la spital, m-am bucurat ca puiul meu are ceva rezolvabil si ca e atat de mica si nu realizeaza ce se intampla cu ea
In noaptea asta am mama mea la datorie, asa ca daca puiul e linistit, o sa dorm si eu mai bine

O noapte linistita sa aveti

de Maia Ilinca (29.01.10)

pt maia cea curajoasa si mamica ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

BUna seara!

Haircut, excelent, bine ca a iesit totul OK!

Alexutzzza, da exact, buricul este iesit in afara, ca o cireasa. Teoretic, daca nu se rezolva de la sine pana la 1-2 ani, se rezolva chirurgucal, insa nu vreau sa ma gandesc pana acolo. Insa ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca si tati are exact aceeasi chestie... o fi mostenire?

Noi am fost azi in Cora cu bebe si buni sa ne aprovizionam. A dormit Andrei neintors exact pana am ajuns acasa. Dar si cand am ajuns, sa te tii nene, nu stiam cum sa ma dezbrac mai repede si sa ma spal pe sani!

A mai facut cineva eco la inimioara in maternitate si v-a zis ca are bebe nu stiu ce gaura la inima si ca sa verificam dupa o luna daca s-a inchis? Ca noua asa ne-a zis si nu stiu unde sa ma duc, la eco normal sau la neonato, sau la spital???

La caz ca adorm/se trezeste gaza, va doresc o noapte faina

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Cu inimioara nu am avut, asta mai lipsea! pe noi ne alearga cu ortopezii! dam bani pe eco de sol, nu stu ce sa iti zic despre asta io stiu ca sunt ecografi specializati pe copii, adica pe mine m-au trimis la medici anume din cadrul euroclinic mi s-a dat numele lor, Si ortopedu vad ca e ortoped pediatru, deci treb sa fie specializat p copii deduc eu

Iar cu hernia ombilicala zice mama ca si eu am avut si ea a tinut cu leucoplast....mi0a trecut pan la urma...se poate sa fie genetic

de Yannis

Mergi la inceput

somn usor,ca s-a trezit piciulica

Mergi la inceput

din aduceri aminte acuma...ca am restante:

lorex eu am balit, visat, salivat si toate cele la o perna de aia cat eram gravida si nu m-am indurat sa iau, dar acum am primit cadou de la sotz dupa ce am nascut a plecat sa ia carusel ptr bebe si a venit si cu perna . E utila, o folosim amandoi si la alaptat la san dar si alaptat la biberon, mai punem in juru lui cand sta pe canapea, il mai sprijinim de perna.

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

lorex- sa-ti traiasca scumpetea! am vazut intr-o fotografie un preot si voiam sa intreb...aproape ca mi-e rusine...la mine nu a venit sa-mi citeasca de 8 zile si nici la 40 de zile nu m-am dus la biserica....ca nu l-am chemat. nu am nici o scuza. e prea tarziu totusi sa ma duc acum?..adica..cum fac? ma duc la biserica sii..? si ce?..nu-s prea dusa la biserica...of..si ma apasa rau gandul asta...
in leg cu perna, ideea e sa ai cotul unde sta bb sprijinit, sa-ti descarci tensiunea, sa nu simti ca te trage umarul...intelegi tu...

mama lui stefan, ursuletul nascut pe 19.01.2010

AMR 5kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

lorex- sa-ti traiasca scumpetea! am vazut intr-o fotografie un preot si voiam sa intreb...aproape ca mi-e rusine...la mine nu a venit sa-mi citeasca de 8 zile si nici la 40 de zile nu m-am dus la biserica....ca nu l-am chemat. nu am nici o scuza. e prea tarziu totusi sa ma duc acum?..adica..cum fac? ma duc la biserica sii..? si ce?..nu-s prea dusa la biserica...of..si ma apasa rau gandul asta...
in leg cu perna, ideea e sa ai cotul unde sta bb sprijinit, sa-ti descarci tensiunea, sa nu simti ca te trage umarul...intelegi tu...

mama lui stefan, ursuletul nascut pe 19.01.2010

AMR 5kg

te duci la biserica si ii spui ca ai nascut si sa-ti citeasca de 40 de zile, da ok sunt mai mult de 40 dar deh copilu mic, zapada multa..e usor de imaginat de ce nu ai fost, nu e musai sa te fi dus, dar e bine sa iti citeasca ptr ca la ce a citit la mine zice acolo ca sa ma curete Dumnezeu de pacate etc etc sa pot calca in biserica ca uite am venit la biserica si cer permisiunea sa pot etc etc... asa se zice ca daca nu iti citeste sa te binecuvanteze nu ai cum sa intri in biserica , ai sa vezi ca-ti citeste intrun coltz mai apropiat de iesirea din biserica

Nici eu nu-d prea dusa la biserica dar deh m-am dus

SI parca tot tu intrebai azi cu laptele de unde stii daca ai destul si daca treb sa ii dai LP. E simplu, dupa ce mananca san daca el continua sa urle, ii dai sanu il apuca apoi in cateva zeci de secunde dupa ce trage ca disperatu de foame il lasa pe san si e f agitat in continuare si urla de foame si tu storci sanu si nu mai iese nimic atunci treb sa ii faci o completare de lapte praf. Dar daca el papa si doarme linistit si creste bine nu e nevoie de lapte praf, Sper sa nu fie nevoie multa vreme de acum incolo! BAFTA!

de Yannis

Mergi la inceput

lorex nus tiu daca am apucat sa iti zic ca m-am uitat pe pozele tale si e asa frumi papusica ta! si in poze imi aduce aminte de Yannis cand era mic si scump si drag si ...Yannis are numa o luna jumate!!! si deja mi-e dor de cum era cand s-a nascut!!! Doamne ce trece timpul si ce o sa treacaaaaa!!! m-am facut nostalgica!

cristies...da e cu cantec mama baia la voi...limpeziri in tzaspe ape...ca fasolea!!! cum de ai timp??? cum poti pune ape peste ape? ce faci cu copilu intre timp cat pui apa de limpezit? ca io abia il tin sa nu bea din cada cat umblu sa iau dusu sa ajustez apa etc etc si Yannis e cuminte, al tau pricep ca e mai zvapaiat

de Yannis

Mergi la inceput