Locul fetelor Nou-Venite (77)
Raspunsuri - Pagina 20
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui polo Lia, stii ce se zice: cand pisica nu-i acasa joaca soarecele pe masa". Stai sa vezi cand o sa te anunte ca iti aduce vreo donsoara acasa. http://community.webshots.com/user/diove |
vb cu una la tel all day
frateeeeeeeeee ce isi pot spune n-am idee
in sfarsit
e ca si el
cercel in buza .........
l-am intebat daca in cur nu-si face?
a zis ca ma intind cu gluma
auziti si voi
sa nu-i rupi botu???
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
sunset_zuzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
vb cu una la tel all day frateeeeeeeeee ce isi pot spune n-am idee in sfarsit e ca si el cercel in buza ......... l-am intebat daca in cur nu-si face? a zis ca ma intind cu gluma auziti si voi sa nu-i rupi botu??? Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |
offffffffffff se schimba vremurile....imbatranim ...nu ii mai intelegem pe astia mici
Lia73 spune:
sun duminica suntem pe baricade
nu uita
sa nu ne lasi cu ochii in soare
ca te bagam la odisee si nu mai vezi I 9 luni
polo spune:
Lia, macar sa isi puna si-n dos, dar sa ramana copilul tau, asa cum l-ai crescut fara abateri majore de la drumul principal.
http://community.webshots.com/user/diove
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui Lia73 sun duminica suntem pe baricade nu uita sa nu ne lasi cu ochii in soare ca te bagam la odisee si nu mai vezi I 9 luni Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |
promit ca daca il fac va zic...oricum nu plec nicaieri weekendul asta deci o sa fiu calare pe forum
Lia73 spune:
azi jucau fazan la tel
cred ca nu-i mergea lu aia mess
si ma intreba pe mine
mami un cuvant care sa inceapa cu ......
ba da fraier esti i-am zis
intra mah pe google bagi primele 2 litere si iti apar mai multe cuvinte
tre sa le desenezi frate
nu-i duce memeaca
sau se gandea saracu la
ca de fazan nu--i ardea lui
dar ptr o bucatica de(*) ce nu face omu
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui Lia73 azi jucau fazan la tel cred ca nu-i mergea lu aia mess si ma intreba pe mine mami un cuvant care sa inceapa cu ...... ba da fraier esti i-am zis intra mah pe google bagi primele 2 litere si iti apar mai multe cuvinte tre sa le desenezi frate nu-i duce memeaca sau se gandea saracu la ca de fazan nu--i ardea lui dar ptr o bucatica de(*) ce nu face omu Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |
corect
Lia73 spune:
citat din mesajul lui polo Daca ne-ar auzi el ar zice ca vorbesc babetele http://community.webshots.com/user/diove |
nici nu vreau sa ma gandesc