Locul fetelor Nou-Venite (77)
Raspunsuri - Pagina 18
aleesicoo spune:
te pup lia si usor
fug sa imi fac si eu baie
mai ramane cineva pe aici?
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
ERA VB DE GIGEI
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici
polo spune:
Lia, tare esti. Ma bucur ca ai ales sa impari si bune si rele cu noi si te-ai intors, ma bucur ca ai ramas aceeasi LIA pecare o stim si o indragim.
http://community.webshots.com/user/diove
Lia73 spune:
VEZI U
DAI UN BUZZ
RASP CINEVA BINE
NU, TE CULCI
aleesicoo spune:
eu mi am luat o aseara
n am mai scapat
m a prins intr un colt
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 ERA VB DE GIGEI Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
nike974 spune:
trutzi,
imi datorezi scuze.
cand spuneam ca sunt singura in rezerva, faceam afirmatia pe 29 ian.cea in care pomeneam de colega mea de salon era pe 2 feb.
noaptea de 29 ian am petrecut-o acasa.sambata, pe 30 ian s-a internat Alexandra,colega mea d esalon,cu care m-am impreitenit ulterior.
daca vrei confirmare, o s ao rog in acest sens.
ce este atat de neobisnuit ca intr-o rezerva cu o singura pacienta vineri 29 ian,sa interneze o a doua pacienta, de urgenta, sambata,30 ian.
stiam ca bebele e in uter dupa tuseul vaginal pe care orice dr il face.eco prima a confirmat. nu e nicio contradictie.
astept scuzele.
referirile cu IQ-ul sunt gratuite!
bataile inimii se pot simti.asa cum am mai spus, tot daca reciteai atent si nu selsectiv, uterul creste si mi-a atins, inca de la 6 sapt firele care nu s-au resorbit de la operatia de apendice, fire care s-au inserat pe traectul unui nerv.intreaba orice medic, simti si daca rasufla cineva.
iarta-ma ca te intreb,dar, sincer, nu am retinut:ai fost insarcinata pana acum?stii cum si ce simte o femeie insarcinata?stii ca nicio sarcina nu seamana cu alta?
sa nu imi spui ca ti-au spus prietenele.........e ca sexul nu e cum spun altii, ci cum il faci tu.
te rog sa verifici faptul cu cele doua postari din 29 ian si 2 feb si sa iti ceri scuze.
nu pot ignora limbajul neprietenos.
evaluaeaza corect o situatie inainte de a o prezenta.
cat despre cele doua foi, da,desigur, dar in intalnire face to face, nu le pot posta intrucat 1.analizele sunt confidentiale si 2 o fac daca trebuie sa fac dovada nevinovatiei mele in cazul unor acuze pertinente si nu doar a unor frustari.
imi exprim dezolarea pentru superficialitatea de care ai dat dovada,ca si pentru atitudine.
deci cum spuneam, astept scuze si sa imi explici ce simti TU si nu prietenele sau site-urile cand ai un bebe in tine.
declar subiectul inchis.
polo spune:
Ale, stai linistita, am ajuns sa simt intonatiile
http://community.webshots.com/user/diove
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui polo Lia, tare esti. Ma bucur ca ai ales sa impari si bune si rele cu noi si te-ai intors, ma bucur ca ai ramas aceeasi LIA pecare o stim si o indragim. http://community.webshots.com/user/diove |
pai avem un imn daca tin yo bine minte
si o sa fie ptr toate bine
OLEEEEEEEEEEEEEE OLE OLE OLEEEEEEEEEE SUNTEEEEEEM FOAAAAAARTE PUTERNICEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
sunset_zuzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lia73
pai avem un imn daca tin yo bine minte si o sa fie ptr toate bine OLEEEEEEEEEEEEEE OLE OLE OLEEEEEEEEEE SUNTEEEEEEM FOAAAAAARTE PUTERNICEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! |
daaaaaaaaaaaaa
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleesicoo eu mi am luat o aseara n am mai scapat m a prins intr un colt
asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
NOROCOAS-O, BAFTOAS-O