LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (136)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
gaia.nevia spune:
:) pentru exudate am recoltat luni, ma uit acu de rezultate, dar dr a zis ca e perfect copilul, n-are absolut nimic...
(asa sa fie, Doamne ajuta!!!)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Deci... m-am pus pe citit din urma
Tzuna iar despre socrii, ignora-i...
Gaia cu olita... lasa-l fara pampers... pan' la urma o sa vrea pe oala... nu cred ca e o solutie sa il lasi atat pe oala... Ai mei inca au la somn... niste putori baietii (ai mei, cel putin)... si la cap. oala, si la cap. vorbit... diferenta mare fata de surioara...
Rozi eu le-am luatoricum se pot "lungi" si sunt bune pana pe la 5 ani.... daca nu mai bine, ca ei oricum sunt la inaltime cam pe la 2 ani jumate... Elenei i-am luat bicicleta la aproape 4 ani... s-a chinuit tac'su vreo 2 sapt. pana a reusit sa o invete sa mearga pe ea (cu roti ajutatoare)...
Una peste alta, depinde de fiecare copil in parte... ia-o cu tine la cumparaturi, vezi ce-i place mai mult... cand i-am luat Elenei bicicleta a mers cu tac'su... n-am vrut sa jeleasca 2 luni ca nu stiu ce nu-i place
Siuta noi suntem plecati de Paste, probabil iepurasul va veni acasa... dar nu m-am gandit cu ce... oricum nimic deosebit... probabil niste prostioare
anaalina ii poti luat casca si aparatori pt. coate si genunchi... daca prinde miscarea, nu cred ca o sa cada... n-am avut probleme din astea...
Diana ai rabdare.... asa e cu ultimaturile... daca ai asos-o trebe s-o pui in practica... am gresit cu Elena, acum evit sa mai fac asta... de ex. ii zicea bine, nu vrei sa fac aia nu te mai uit la desene o sapt. ... evident ca dupa o vreme se uita iarasi, mai ales cand trebuie sa termin ceva urgent, si numai asa nu urla nimnei macar 5 min. Si altele...
Bravo pt. primul an de sofat ... la cat mai multi fara niciun incident... si eu ma gandesc serios sa mai las lamaile in geam (oricum mai am ceva pana fac un an)... nu cred ca e vreo problema... sotul merge cu ele mereu
... ii e lene sa le dea jos...
Si bafta la maraton Probabil nu o sa mai scriu un timp util...
Ioanaradu foarte tare fii'tu.... ce grijuliu a fost...
Laura lasa-l sa bea laptele incontinaure... de ce sa-l scoti... o sa renunte el candva si atunci ai vrea sa mai bea... Elena bea la varsta asta 1 l pe zi... si dintr-o data deloc
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)