LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (136)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ioanaradu spune:
duamna kitty sa inteleg ca dupa ce termini cu tratatul despre copiii abandonati te apuci de unul despre vocabularul "colorat"?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BiancaM spune:
Kitty, GAia, vin si eu in clubul vostru
Mie mi-a zis Amalia intr-o seara asa afectuoasa cand ma mangaia pe burta:' bebe mic aici'. M-a pufnit rasul, dar zau ca dupa am dat in plans. Si mai era si soacra-mea de fata
Mami de Amalia si Andrei
Siuta spune:
Oau.. am prieteni pe DC !!! Ioana, Kitty !!!
Ma duc sa ma topai de bucurie pe lanaga fiimea ( poate adoarme ).
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
Nu sunteti normale... cat ati scris
Recuperez maine cu cititul...
Am intrat doar sa va multumesc din suflet pentru urari ... si mai ales sa urez si eu
La multi ani sarbatoritilor mai mici si mai mari
Incerc sa scriu maine doua vorbe... nu promit
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
![](bubumica.gif)
Crina_mio spune:
Ola, ola,
ce mai zumzet in stup, mai sa cred ca am gresit grupul
In primul rand La multi ani sanatosi si voiosi pentru toti piticii si mamicile sarbatorite!!
Am reusit sa citesc tot ce ati scris si m-am amuzat copios de perlele scoase de puiutzi si delectat cu poze care mai de care mai frumoase (si mai dezlantuite). Doamne ce mari si dulci s-au facut toti!!!
Maya e bine, ca de obicei ne vedem in wk., dar incerc sa profitam la maxim de zilele petrecute impreuna. E o dulce, in general ascultatoare (uneori chiar ca mi se pare mult prea cuminte si ma intreb daca o fi OK), se joaca si se bucura de orice fleac, ne face declaratii dese de amor. Sambata incercam sa stam toti trei in pat dupa masa si mie mi s-a facut frig si m-am invelit. Cum ea nu suporta sa stea invelita, am rugat-o sa ma lase pe mine si pe tati inveliti ca ne e frig ca suntem mai batrani. La care ea, s-a uitat serioasa la noi si dupa cateva secunde a zis: nu sunteti batlani... sinteti flumosi . (nu-l pronunta inca pe r, decat foarte rar, sau cel putin eu am remarcat doar la cuvantul bucatarie, ca spune un r mai slab, nu-l inlocuiescte cu l sau nu-l omite).
Nu-i tace gurita toata ziulica, in schimb daca ne intalnim cu cineva necunoscut nu mai scoate un sunet. Speram ca pe masura ce trece timpul sa dispara si timiditatea asta, dar vad ca deocamdatra persista. Mi-ar fi placut sa fie mai dezinvolta, dar poate asta vine mai tarziu.
Vorbeste putin in varful limbii, sau nu stiu cum sa explic, un pic ssit (pe sh il pronunta mai mult s), poate reusesc sa incarc un filmulet (sper sa-mi fac si timp pentru asta) ca sa o auziti. Pe noi ne amuza, dar la serv. cand am aratat unor colege poze si filmulete cu ea, una dintre ele mi-a zis fii-ta e limbuta?!?! si mi-a sunat tare rau. Ma gandeam ca la un moment dat Rien a dat un link cu ceva exercitii de dictie, poate ar trebui sa incerc si eu cu ea, ca la logoped nu am de gand sa o duc deocamdata. Mai stiti careva despre ce era vb, ca eu nu-l mai am salvat?
Cu nu-urile (cu exceptia nu-ului de la nu vreau sa mananc ) ma descur oferindu-i doua alternative. La imbracaminte, face ea in general mofturi, asa ca din start o intreb pe ea daca vrea bluza /pantalonul.. asta sau asta (nu-i dau mai mult de doua alternative) si ea alege fericita una din variante. Pe mama in schimb o santajeaza mai mult, ca a vazut ca-i merge
.
distrus jucarii - nu-i sta in fire, si cand ceva se strica nu din vina ei, nu stie cum sa faca sa repare, sau sa ne roage pe noi sa oa jutam, asa ca la capitolul asta sunt o norocoasa.
Si bea inca lapticul din biberon . Nu vrea sa renunte la el cu nici un chip, indiferent de ce canute si cescute i-am luat. Bea suc, ceai, apa din cescuta (cu sau fara pai), dar laptele nu. I-am tot spus ca e mare, ca doar bebelusii mici beau din biberon, ea isi ia bibneronul in brate si-mi spune ca o iubeste pe ia (girafa de pe biberon)
. Am zis ca o mai las pana luna viitoare dupa care i-l ascund, cu riscul de a nu mai bea lapte, poate dupa o perioada o sa accepte sa-l bea dintr-o cescuta, ceva.
vb. mai deocheate ... in puii mei, ca a tot auzit-o pe sara-mea.
Cadou de ziua ei - eu o sa-i iau role (sper sa gasesc marimea ei, cu ocazia asta imi iau si pentru mine, va spun eu daca si reusesc sa merg cu ele, daca nu i le las Alexandrei ca i sa-u stricat cele vechi), iar bunicile o sa-i ia bicicleta. Am intrebat-o si pe ea ce vrea si nu si-a manifestat dorinta de a-i lua ceva in mod special, asa ca sper sa o incante ce-i luam noi.
Citeam zilele trecute ca cea mai buna modalitate de a-i invata pe copii sa mearga pe bicileta e sa le desfaci pedalele si sa lasi seaua cat mai jos si sa-i lasi o perioada sa invete sa-si tina echilibrul si abia apoi sa treaca la pedalat. Sau genul de bicileta pe care-l are si Rares, dar soata mea o vede deja pedaland si nu-i vede rostul celei fara pedale, el vrea sa faca muschi .
si sper sa o tineti in zumzaitul de astazi, ca tare va sta bine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kitty/Kitty.jpg)
Kitty spune:
Alooo...sa se consemneze, am terminat lucrarea, mai ramane hopul cel mare, sa o prezint sambata la Sovata, in fata la 120 de persoane, cu videoproiector si tot tacamul. Sa vedeti atunci cum imi piere toata verva si ma fac miiiica-miiiica. O sa fiu ca in vara la Constanta, cand Pisik ma banuia ca am furat identitatea "Kitty" ca prea eram cumintica si inhibata. Cred ca numai niste afinata de la Moara de la Fagadau - de la Tusnad ma mai poate salva.
Crina ai auzit zumzetul de departe, de ai venit, nu?
Siuta .
Bianca te astept in club, Hipopotmama fara frontiere. (Ada trebuie sa patentezi termenul.)
Diana pe tine te citesc...dar n-am cuvinte. Nu stiu de unde atata rabdare, atata ambitie, mai rar am cunoscut o persoana atat de pozitiva.
Si atunci prefer sa ma umflu in pene: e mureseanca de-a mea!
carmen94 spune:
laura_oana..................de ziua mea nu a fost mare distractie.ziua am fost la munca,iar seara am iesit cu sotul si parintii la un restaurant.bine ca a fost si iesirea aia la restaurant........
cat despre rabdarea la pici......ca mama de baiat pot sa-ti spun ca nici al meu nu are pic de rabdare.daca nu-i iese ceva din prima incepe si boceste,se enerveaza si se ia cu altceva,daca vine si ma intreaba ceva dintr-o carte trebuie sa-i explic doar ce m-a intrebat el......ca daca incerc sa-i explic si alta imagine se enerveaza si arunca cartea.
pana acum nici culorile nu le stie...la el tot e verde......abia are cateva zile cand a invatat de rosu si albastru si asta noroc cu spiderman......cam asa e la noi
stare naspa......si la mine....ca si eu tot ma abtin ,tot ma abtin cu fumatul,dar una pe zi tot bag in mine
ioanaradu.................mey,ce tort frumos a avut flacaul tau!!!!!la asa mandrete de baiat.....asa tort!
Kitty...................am sa incerc sa tin si eu pasul cu voi.
Lumi_Nag.......................pai cred ca am sa fac si eu ca tine.....incep mesajul si daca nu reusesc sa-l termin las pagina deschisa ca pana seara trebuie sa-l termin eu.
lauramar..................dar educatoarea aia unde era cand s-a intamplat faza cu muscaturile?
pisikuta..........merci de apel.....hehehe! anul asta am avut o iarna mai blanda....deci nu prea am dat la lopata ..................vai,ce faza tare si cu copila ta!
gaia.nevia.........la faza cu distrusul,pot sa-ti spun ca fie-miu e campion.........stiu ca o face si intentionat.........deci dupa ce distruge masina,cartea sau ce ii casuna lui vine la noi si ne spune ca e stricata ,ne-o arata si ne spune ca el este de vina......nu plange,nu tu o parere de rau pe fata lui......nimic.si se joaca cu ele asa demontate,stricate cu fire atarnate si nu comenteaza nimic...
la faza cu NU.......depinde de situatie.
de exemplu,el zice NU dimineata cand sa plece la gradi.ca nu vrea la gradi si pace.....si nu vrea ptr.ca a prins gustul desenelor animate si sta cu ochii in ele....atunci eu ii spun...,,ok.tu ramai acasa cu mamaie si eu ma duc la gradi sa ma scoata doamna in parc,sa-mi dea mie sa mananc fructe......,,
atunci el imi zice....ok.vad desenele astea si merg.......
iti dai seama ca nu stau pana se termina desenele.....cum prind o pauza de publicitate ii spun ca s-au terminat si-l intreb daca merge sau plec singura.........spre uimirea mea intotdeauna merge si nu comenteaza a2a oara.
daca zice NU la mancare....il las pana zice el ca vrea sa manance.daca face talente in magazin si nu vrea sa mearga,il las acolo si plec(dar cu ochiu ma uit dupa el)....si atunci el vine singur........
sa se imbrace singur.................pai eu ma rog sa ma lase pe mine sa-l imbrac ca de imbracat el se imbraca singur,dar cum??????
sosetele cu calcaiul in fata,pantalonii pe dos dar are grija ca eticheta sa fie la spate,iar singurul lucru care-l imbraca corect e bluza.........cate odata ma lasa sa-l dezbrac si sa-l imbrac cum trebuie si e atent la ce-i spun(asta daca ii explic in viteza luminii,ca altfel se plictiseste si nu mai e atent deloc)dar de multe ori zice ca el e gata si e ok asa.
menuet....................si eu cred ca depinde de copil......darius e inca cu tricicleta.......la trotineta ne-a zis ca nu-i place ca nu sta jos.
ioanaradu spune:
buna dimineata!
ningeee!!!
kitty tu zi sincer: ai scris lucrarea aia doar doar sa te duci la sovata??? sa bei o afinata si sa te ... dezlantui??? hm ...
stricat jucarii la noi nu se prea intampla. destul de rar si atunci nu din vina lui. este f suparat cand se strica o jucarie si trebuie reparata.
o zi buna sa aveti!!