Injuraturi civilizate
"O zi fara Dvs.. e ca o luna de concediu".
"Daca v-am jignit, am savurat-o".
"Dvs. reusiti sa faceti pe cineva sa aprecieze linistea".
"Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai Dvs.?"
"De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie de unu' singur?"
"Am avut o seara foarte placuta. N-a fost seara asta, dar nu ma vait".
"S-a sinucis candva cineva din familia Dvs.? Nu? Cum ar fi?"
"Nu v-au rugat niciodata parintii sa fugiti de-acasa?"
"Eu nu uit niciodata un chip, dar in cazul Dvs. o sa fac o exceptie..."
"Oare este astazi o zi deosebita sau sunteti de obicei asa de tampit??"
"Nu, eu nu aud rau...va ignor numai".
"Va rog sa nu va miscati! As vrea sa va uit asa cum sunteti..."
"Sunteti intr-adevar un argument convingator pentru paturi separate".
"Tu ai arata foarte bine in ceva lung, curgator...Amazon, Nil, Dunare..."
"Sunteti la fel de binevenit ca si telefonul care suna in timpul sexului"
Raspunsuri
ellej spune:
Nu stiu daca se incadreaza la subiect, dar Somerset Maugham are un umor englezesc fantastic, foarte fin, imi place la nebunie.
Intr-una din nuvelele lui, personajul principal este prieten cu o mare cantareata de opera, mai sloboda la gura. La un moment dat el spune (citez din memorie) "atunci La Falterona a mi-a adresat un cuvant total nepotrivit pentru urechile unui domn care, oricate defecte ar avea, nu si-a pus niciodata la indoiala legitimitatea nasterii".
Ghiciti replica ei !
Grace spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellej Nu stiu daca se incadreaza la subiect, dar Somerset Maugham are un umor englezesc fantastic, foarte fin, imi place la nebunie. Intr-una din nuvelele lui, personajul principal este prieten cu o mare cantareata de opera, mai sloboda la gura. La un moment dat el spune (citez din memorie) "atunci La Falterona a mi-a adresat un cuvant total nepotrivit pentru urechile unui domn care, oricate defecte ar avea, nu si-a pus niciodata la indoiala legitimitatea nasterii". Ghiciti replica ei ! |
Motta mo nu stiu, dar intuiesc...
Si eu ma innebunesc dupa umorul englezesc.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Grace "O zi fara Dvs.. e ca o luna de concediu". "Daca v-am jignit, am savurat-o". "Dvs. reusiti sa faceti pe cineva sa aprecieze linistea". "Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai Dvs.?" "De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie de unu' singur?" "Am avut o seara foarte placuta. N-a fost seara asta, dar nu ma vait". "S-a sinucis candva cineva din familia Dvs.? Nu? Cum ar fi?" "Nu v-au rugat niciodata parintii sa fugiti de-acasa?" "Eu nu uit niciodata un chip, dar in cazul Dvs. o sa fac o exceptie..." "Oare este astazi o zi deosebita sau sunteti de obicei asa de tampit??" "Nu, eu nu aud rau...va ignor numai". "Va rog sa nu va miscati! As vrea sa va uit asa cum sunteti..." "Sunteti intr-adevar un argument convingator pentru paturi separate". "Tu ai arata foarte bine in ceva lung, curgator...Amazon, Nil, Dunare..." "Sunteti la fel de binevenit ca si telefonul care suna in timpul sexului" O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti... |
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
anaemi spune:
bune de retinut !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
ellej spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Grace
Motta mo nu stiu, dar intuiesc... Si eu ma innebunesc dupa umorul englezesc. O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti... |
In nuvela nu apare cuvantul respectiv, dar dupa ce am studiat pe indelete fraza, eu zic ca "bastard" e cel mai probabil. insa mi-a placut maniera de a descrie elegant o injuratura (urata, desiur).