"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 15
x_ggg spune:
Pt Bunaciunea:
Emineasca mica ce esti!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Pranzul iara a venit Piureut eu am gatit Pentru Maia sa creasca mare La 8 kile ea s-ajunga Mami sa nu mai planga. Eu acum va las pe voi Sa tastati repede, vioi Sa-mi aduceti noutati Si multe bunatati. Cristinica, eu de la Cora Vreau repede o Cola Pe gat sa o vars cu foc Ca de nu, nu ma mai intorc. Si-o sa plangeti dupa mine Cu lacrimi de crocodili Din-aia mari de pe Nil. Vezi Fraguza ca n-am reusit Picasa sa o dischid Sa vaza si ochii mei Pe Natalix si mama ei. Si cum Bunaciune sunt Va las o fructiera Goala, ce sa-i faci? E iarna Da' la vara va invit Sa mancati de la gratar un mic Si o fructa sanatoasa Buna, grasa si gustoasa. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
ce "poiata esti". imi place tare
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
anamaria1979 spune:
Monikus la mai multe nopti linistite. Eu am pacalit oracaitoarea si a atipit putin cu titica in gura. Cred ca din cauza asta a adormitului cu titi voi alapta pana la 1 an, desii la inceput ma suiam pe pereti de ragade si durere. Dar uite ca am uitat ce chin a fost alaptarea in primele 2 luni.
anamaria1979 spune:
Laura suedeza sigur ca iesim saptamana viitoare. Un pupic si merci de prietenie. Ma uitam in agenda telefonica si am mai multe lauricile salvate si n-am trecut nimic sa le diferentiez. Please mai da-mi un PM with your number.
selen80 spune:
Hepilica poeata o faci pe Maia
si eu sunt in categoria celor care n-as suferi foarte mult dupa alaptat (desi am alaptat usor de la inceput, n-am avut ragade, mai tasnea dar rezonabil, singura problema a fost atunci cu rana aia, dar n-a fost super dureros)...poate doar pt ca erau cateva minute cand puteam citi forumul in liniste si pt ca este f comod, fatza de papica...
imi place sa ma mai uit la ea cand suge, sau fatza ei dupa ce suge, m-am emotionat tare cand a pus prima data manutza pe tzitzi meu, dar eu mai totdeauna am facut si altceva in acelasi timp (forum, citit o carte, vb la tel..), deci n-am stat oki in oki cu ea....
mai vroiam sa zic ceva si am uitat
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
happy_uka spune:
citat din mesajul lui hepilica Pranzul iara a venit Piureut eu am gatit Pentru Maia sa creasca mare La 8 kile ea s-ajunga Mami sa nu mai planga. Eu acum va las pe voi Sa tastati repede, vioi Sa-mi aduceti noutati Si multe bunatati. Cristinica, eu de la Cora Vreau repede o Cola Pe gat sa o vars cu foc Ca de nu, nu ma mai intorc. Si-o sa plangeti dupa mine Cu lacrimi de crocodili Din-aia mari de pe Nil. Vezi Fraguza ca n-am reusit Picasa sa o dischid Sa vaza si ochii mei Pe Natalix si mama ei. Si cum Bunaciune sunt Va las o fructiera Goala, ce sa-i faci? E iarna Da' la vara va invit Sa mancati de la gratar un mic Si o fructa sanatoasa Buna, grasa si gustoasa. h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Zuuuper, dar recunoaste, te-a ajutat Maia, ii recunosc stilul !
Fetele mele dragi, dna naftalina va transmite salutari, a vazut cat o apreciati si a zis ca de maine intra si ea pe forum, ca are atatea lucruri sa va invete!! Stie de toate, de la piata de capital la operatii pe creier, la psihologie, parapsihologie, moda, cultura, sport, administratie publica, politica...dar cel mai bine stie cum si de ce se cresc copiii !
Va rog sa o intampinati frumos, da? Ma bazez pe voi
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
selen80 spune:
Uka scoatem covoru rosu de la naftalina
woww, cati prieteni am! v-am zis io ca-s prietenoasa
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
x_ggg spune:
Zuuuper, dar recunoaste, te-a ajutat Maia, ii recunosc stilul ! Fetele mele dragi, dna naftalina va transmite salutari, a vazut cat o apreciati si a zis ca de maine intra si ea pe forum, ca are atatea lucruri sa va invete!! Stie de toate, de la piata de capital la operatii pe creier, la psihologie, parapsihologie, moda, cultura, sport, administratie publica, politica...dar cel mai bine stie cum si de ce se cresc copiii ! Va rog sa o intampinati frumos, da? Ma bazez pe voi Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Pe a mea nu o aduc ca va povesteste ce mama denaturata sunt ca spal rufele copilului la masina si nu de mana, ca nu arunc apa de baie la un copa si o arunc in cada, etc etc... Asa-i ca a mea e mai tare??
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
suede spune:
Ai PM.
citat din mesajul lui anamaria1979 Laura suedeza sigur ca iesim saptamana viitoare. Un pupic si merci de prietenie. Ma uitam in agenda telefonica si am mai multe lauricile salvate si n-am trecut nimic sa le diferentiez. Please mai da-mi un PM with your number. |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Pe a mea nu o aduc ca va povesteste ce mama denaturata sunt ca spal rufele copilului la masina si nu de mana, ca nu arunc apa de baie la un copa si o arunc in cada, etc etc... Asa-i ca a mea e mai tare?? -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Pai cum sa nu speli la mana, vaaaaai!!! Rusineee!! Si banuiesc ca nici nu pui ou crud in apa, la baitza!!! Da fulgi sub perna i-ai pus !? Te rog sa iti revii, da?
Am niste draci (altii) caut de azi de dimineata mouseul ; am dinala cordless si fumeia adta care face curat il pune ba in biblioteca, ba pe frigider!!! E cu capu' bre!! Saraca, nu stie ce este si mereu uit sa-i spun sa-l lase unde-l gaseste!!! Da azi Nu am sanse sa-l gasesc si pace...
unde sa fie??
Scuzati de offtopic da am si io frustrarile mele!!
Ma duc sa mananc un cataif!! Bunaciune adevarata!!!
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009