"Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *109*"
Raspunsuri - Pagina 10
Fragutza spune:
Cristina, dear, nici pe mine nu ma trece vreun fior cand alaptez. Dar na, asta e imaginea promovata...Nu spune nimeni despre ce dureri poti experimenta ci doar despre cat de minunat e.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Uka te salut si te bat pe umar...as vrea sa zic multe, mai porcoase sau mai amuzante...referitoare la articolul ala pus de tine si la soacra si la batonul ala naspa....dar urla copilu .....ca a dormit si el 15 minute si acum e ofticat ca taica su...de ce sa se simta si mami bine, sa socializeze ...sa scrie ceva cu fetele......cand poate sa ma ia pe mine in brate si sa se joace cu MINE Incerc sa revin...daca nu, asta a fost tot pana deseara tarziu cand apar eu si voi dormiti toate Sunteti si voi la fel de ofticate ca davidosu O zi minunata sa aveti !!!!! Techila, Hepilico, Kawaichan...Fragutza, va pup si pe restul de fete care mai apar acum.... Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
...phaaai, si ce ma bucuram ca sunt in acelasi timp cu luto pe forumeala. sot striga grabit din usa "hai, imi aduci azi ceasu'?" si eu ii raspundeam "stai ca a venit luto".
hai, bine. daca ne lasi pentru david cu camasuta te astept pana diseara. de fapt te astept oricat .
...si ma multumesc cu uka .
uka - stii ca esti prietena mea buna, nu?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
citat din mesajul lui monica_dicut hepi, dau si eu cu tine o tura cu rolele ca de cand vreau sa le scot de la naftalina.. pfuuu |
..da moni. hai sa mergem. si ne tinem de manuta .
eu spal la masina jucariile de plus dupa ce le cumpar.
h.
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Vai,Hepilica, m-am emotionat cand am vazut titulatura..Cate amintiri cu prietenul johnnie.......ce vremuri...
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...phaaai, si ce ma bucuram ca sunt in acelasi timp cu luto pe forumeala. sot striga grabit din usa "hai, imi aduci azi ceasu'?" si eu ii raspundeam "stai ca a venit luto". hai, bine. daca ne lasi pentru david cu camasuta te astept pana diseara. de fapt te astept oricat . ...si ma multumesc cu uka . uka - stii ca esti prietena mea buna, nu? h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
I can read, u know !!
Dar, pentru ca m-ai bolduit, te iert si te salut!
Asa...ai ramas cu mine...ce-mi povestesti?
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Fragutza spune:
Mor de ras citind traducerile comentariilor de pe picasa.
Ex: draga de Deliaa scris ce frumos stiu eu sa stau in funduletz iar traducerea e I know how beautiful you are in funduletz
:))))))
madalina84 spune:
Mi-e imposibil sa va recuperez acum ca trebuie sa plec la 12,dar va spun inca odata buna dimineata
KAWAICHAN multumim de cafeluta si tie LUTO
RALUK am vazut si pozele voastre,ati fost minunati,imi pare rau ca a fost agitat Alexutu la intoarcere dar usor usor se obisnuieste el
MONIKUS ma bucur ca a dormit Rares mai bine azi-noapte si cu intarziere,sa-ti traiasca bunica
MARY multumim mult de urare,tu esti o draguta ca intotdeauna
SABINA multa sanatate Erikai,sper sa se faca bine si sa nu ia si Lisa
Luto de MANGA ce sti?se lupta cu soricelul ala sa-l prinda ca nu am mai vazut-o de cateva zile
CRISTINA ma bucur sa te vad si pe tine
Va las acum revin mai tarziu,vad ca sunteti in distracti dis de dimineata,sper sa nu am prea mult de citit
hepilica spune:
citat din mesajul lui Fragutza Vai,Hepilica, m-am emotionat cand am vazut titulatura..Cate amintiri cu prietenul johnnie.......ce vremuri... |
...daaa. si eu sunt nostalgica. am zis c-o sa-mi tatuez pe brat asta.
h.
Multumesc lui DD.
kawaichan spune:
Luto atat de rar intri in ultima vreme ca deja mi se pare un eveniment sa te prind online,si deja imi frecam manutele de bucurie:)
Dar cred(si sper de altfel,ca sa fie mai usor de urmarit topicul) ca o sa o rarim cu toatele pt ca ne vor solicita puii ff mult,mai ales cand se vor ridica in picioare.
Sa ai o zi usoara !
Monica eu spal plusurile la masina de spalat cu uscator,ies ca noi.
Carina nu mai ies petele,la ce detergenti de doi le avem in Japonia..daca ti-ai patat o haina poti s-o arunci linistit.Dar o sa-i cumpar o camasuta din aia de care am vazut la Brucu al Iulikai.
BTW Iulik,multa sanatate !
Mai,sa o spun pe-a dreapta,pe mine m-a cam intepet in inima mesajul ala al Luciei cu alaptatul.Cumva m-a intristat ca eu nu mai simt asa..am simtit in primele aprox 6-8 sapt dar va spun cu mana pe inima ca a fost groaznic dupa,mie imi tasnea arteziana din 5 locuri de ajungea la 1 metru pe parchet,Josh urla si se arcuia de mama focului etc etc..cred ca multe ati patit...si asta la fiecare masa.Si in conditiile in care eram praf de oboseala si de alte probl de sanatate de care nici nu vreau sa-mi aduc aminte.Pt mine a fost un chin,si atat de mult am visat sa alaptez asa ca-n filme,stiti voi,n-am avut parte decat de putinul ala de la inceput.Asa ca am alaptat pana la 4 luni si dupa aia am trecut pe LP.Si ce planuri marete imi mai faceam,sa alaptez pana la un an!
Asa ca o inteleg pe Cristina si pe alte fete in aceeasi situatie,desi inainte sa nasc probabil ca as fi dat dezaprobator din cap,ntz ntz ntz :)))
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"Babies can't be spoiled...only nurtured."
x_ggg spune:
Eu iubesc sa alaptez!
La inceput, m-am luptat cu ragadele, vreo 2 luni, dar acum... sunt momentele mele de liniste in care simt ca imi iubesc copilul mai mult decat viata..., nu ca nu l-as iubi mereu, dar in celelalte momente imi cam pune creierii pe bigudiuri
Imi doresc sa alaptez macar 1 an, daca e posibil voi continua cat va dori el...
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii