LMA! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**177**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Heehee dupa ani si ani vad ma bag si eu in seama, ce sa fac daca de abia cu recuperez. Cu obiceiurile sunt is eu ca si Bianca si la nunta noastra a fost la fel iar la botez eu i-am spus clar preotului in fata ca pe mine nu mai intereseaza traditia mie sa nu-mi inece copilul ca-l strang de gat. Si bine am facut , noroc ca si popa a fost de gasca ca recent am fost la un botez si dupa ce ca bebele era mic debaia avea 6 saptamani dupa ce l-a bagat in cristelinta s-a inecat saracutul si deabia mai putea sa respire iar babele din jur sareau la parintii disperati ca lasa-l mama ca n-are nimic ii trece.. Aaa si inca o faza tare, stiti vorba aia ca dupa botez bebeii se linistesc eee la Gazi mica dupa ce a botezat-o si incerca nasa sa o imbrace a inceput plansul pt ca ii era somn si nu avea chef de toata agitatia aia din jurul ei si cand isi exprima necazul mai cu foc se trezeste o matusa de a mea sa-mi zica "vezi, vezi ce s-a linistit".

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem zece lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si David imi da pupici, dar ma feresc in ultima vreme sa-i mai cer, caci dupa pupic urmeaza muscatura

Chiar, de mai multe ori am vrut sa va intreb: mai este vre-un bebelus violent? David ma musca pe neasteptate, imi da palme peste fata, imi baga mainile in ochi, gura si ma trage f tare de par. Oare asa se joaca el? Mie nu-mi place si ma enervez foarte tare. Nu stiu cum sa-l fac sa inteleaga ca nu este bine. Nu vreau sa tip la el, iar daca ridic un pic vocea rade. Aveti vreo solutie?

PS: stati linistite, cu bebelusii nu se comporta asa. Ne mai primiti la Ikea nu?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Aaa am citit si de baia de a doua zi. Eeee noi am facut-o dar nu cu fast si tambalau si nu cu oua si bazaconii deastea, nuu am citit odata ceva in genul la obiceiul cu tava de la botez. Adica: un fulg sa-i fie viata usoara, un strop de miere sa-i fie dulce si un banut de argint sa-i poarte noroc noua ni s-a parut interesant si de aceea am acceptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Olga ma gandeam ca ma lasi singura pe aici sa sting eu becu.
Gaza crema e de la Palmer's Bust Firming Massage Cream , cu unt de cacao si Vitamina e.Eu am luat-o din DM.La noi e la raionul cu produse pt copii, sampoane,etc.Iti zic ca prima data m-am uitat in tot magazinu de mi-au sarit ochii ca nu ma gandeam ca e la produsele de bebe.Si vanzatoarele la noi sunt habarniste rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Drum in Mures nu avem, da' putem sa ne facem
Cind da caldura mai ales...

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Ina ai PM.
Mersi de vin alb sec e perfect.Sper sa nu ma imbat si de data asta.
Pe superbitatea aia mica blonda cu ochi negri si sparancene de manechin ai tuns-o cu masina?
Nu aveti drum prin Mures? poate il vad si eu pe Implacabilul live.

mami de berbecut
Darius Andrei (27.03.2009)

Gina lu' Ian (23 martie 2009)

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga
Si eu l-am admirat pe David in nenumarate rinduri si sa stii ca nu-i sta rau in roz
M-am bucurat ca v-ati alaturat si voi grupului ce merge in Bulgaria; acu' mai tre' sa ne alaturam si noi

Stiu un "coafez" care vine acasa da' nu cred ca te ajuta

Nu cred ca e violent; asa te dragaleste el; si Ian ma "agreseaza" in momentele cu tandreturi

89 de poze noi cu Ian

Mergi la inceput

Citat:

Bu hu hu si tie!
Il pup ,il pup..A inceput si el sa mai doarma, bineinteles cu noi in pat.
Uite la varianta ca viseza gacici si de aia doarme mai bine nu m-am gandit.

Ce m-am distrat la faza cu 'coic'.Mai mami da greu te mai prinzi.
In vara venim la Bucuresti poate ne intalnim, ca mie tare de dooor de voi.

Da daaaaaa neaparat, iei nr meu de pe mail si ma suni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Drum in Mures nu avem, da' putem sa ne facem
Cind da caldura mai ales...

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Ina ai PM.
Mersi de vin alb sec e perfect.Sper sa nu ma imbat si de data asta.
Pe superbitatea aia mica blonda cu ochi negri si sparancene de manechin ai tuns-o cu masina?
Nu aveti drum prin Mures? poate il vad si eu pe Implacabilul live.

89 de poze noi cu Ian

Ce mi-ar place.
Vezi ca de acu te trag de maneca , sa ne intalnim.Bineintels cand vine caldura,sa avem pe unde merge.
Si poate bem si un pahar de vin pe bune, nu numa virtual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga
Si eu l-am admirat pe David in nenumarate rinduri si sa stii ca nu-i sta rau in roz
M-am bucurat ca v-ati alaturat si voi grupului ce merge in Bulgaria; acu' mai tre' sa ne alaturam si noi

Stiu un "coafez" care vine acasa da' nu cred ca te ajuta

Nu cred ca e violent; asa te dragaleste el; si Ian ma "agreseaza" in momentele cu tandreturi

89 de poze noi cu Ian

Pai de ce sa nu ma ajute "coafezul"? Este departe?

Si legat de dragaleala: cam des ma dragaleste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gaza, Saby ce m-as bucura sa veniti luni Sa mai vina si mamici de baieti, caci david nu stiu daca o sa se descurce cu atatea fete Aris contez pe voi

aaa deci intalnirea e luni? mai vreau si eu detalii ca n-am apucat sa recuperez tot.

Mergi la inceput