"mamici si burtici din brasov"(2)
Raspunsuri - Pagina 4
Nicoleta spune:
Anca, salutare! Felicitari pentru sarcina! Si bine ai venit in noul club.
-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!
Alina_feier spune:
wowww super multumim de noul capitol si la cat mai multe.....listuta arata foarte bine
Bine ai venit Anca
Alina
10+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
anca_vlad spune:
Multumesc mult pentru primire!
Va doresc sa vina mai repede primavara si sa aveti o primavara fff frumoasa!
Imi pare rau pt experientele pe care le-ati avut cu dr Vulcan, eu am povestit despre a mea care este una cu final fericit!
cat despre bebita din burtica ce va spun este o schioare desavarsita face numai sus jos, ca de ea ma confunda cu partia din postavarul-cred ca i-a placut concediul de la schi din ianuarie!
la nume ne-am gandit, mie imi place ELENA-MARIA, Elena inseamna copil dorit!
dar sa vina sanatoasa si mai vedem!

+17s si mami de astronaut-cosmonaut
Vladut (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
blackgirl0 spune:
Simo, draga de tine!
Ce sa spun: te cred ca iti este greu si ma bucur ca nu esti chiar singura, ca te ajuta si mama, ca ai unde sa iti mai trimiti copiii din cand in cand si ca ai un ajutor de nadejde in baietelul cel mare! Insa are si el 8 ani si sigur are si el momente in care vrea sa stea cu mami, sa se alinte!
Din punctul meu de vedere esti o fericita!
Mi-as dori si eu bb 2 cat mai repede, insa din pacate il calculam si in functie de... starea financiara!
Si cum nici eu, nici sotul nu avem salarii mari si nici nu am castigat la loto, mai asteptam. Doar daca hotaraste Doamne Doamne in locul nostru mai repede!
Anca, deci asteptati o fetita!
Ii trec numele Elena-Maria in dreptul ei? Sau inca nu aveti varianta finala?
Si nu-mi spune ca ai schiat, insarcinata fiind? ![]()
Nicoleta, pe unde stai tu, nu a venit primavara?
Spune mai bine cum te-ai acomodat acolo? Stiai deja limba? Lucrezi ceva sau ai grija de copilasi? V-ati stabilit de tot sau aveti ganduri de intoarcere? 
r_ocsy spune:
Hello !
Ma dor picioarel;e si spatele dupa o tura la cumparaturi; devine enervanta rezistenta din ce in ce mai scazuta cu care ma confrunt
.
Simo27 : mie nu prea imi plac torturile din comert; am avut la cununia civila de la un laborator din p-ta. Sfatului ( stie sotul daca te intereseaza ca el la comandat ) iar la nunta de la Aro ( pe mine nu m-au impresionat dar altora le-a placut ).
Anca_vlad : bine ai venit, sarcina usoara si tie ; sper ca nu te chinuie prea rau contractiile
.
La noi bebelina a venit neprogramata, cand ne asteptam mai putin ... a fost surpriza , surpriza ! pe al doilea am zis ca il vom programa , dar sincer mie au inceput sa imi placa surprizele
.
R_ocsy
29 +
Ana Sofia
AMR 10 saptamani !
enik83 spune:
buna fetelor.. citeam ce ati mai scris pe-aici..intradevar sincer si eu admir mamicile cu mai multi copilasi..
noua ne este frica si cu unul..
.. dupa ce nasc vine soacra-mea din bucuresti sa stea un pic sa ma ajute, si mi-a promis si o prietena ca vine..sa vedem ce-o fi..dar in rest din pacate eu nu ma prea pot baza pe ai mei.. sunt tare invarsta si cum nu au avut un copil mic..( pe mine m-au infiat de la 3 ani si ceva) nu o sa-l putem lasa pe bebe strumf cu ei deca cand creste.. tata deja se gandeste ca merge cu el la gradinita..

17+ cu o minune de 
poze
Nicoleta spune:
Pe la noi este uraaat... Copiii sunt virusati si stam in casa... Noi suntem aici pe perioada limitata de timp (cel putin pana in toamna, cel mult 3 ani cred...), sotul meu lucreaza aici, sa-i zicem ca este... detasat. Eu sunt inca in concediul de crestere a copilului, aici se poate sa stai acasa pana la 30 de luni, sa vedem daca ne incadram sa primim banutii astia pe care ii primesc acum si dupa cele 24 de luni, cum mi s-a spus ca s-ar putea, in ianuarie (in aprilie aflam). eu nu lucrez deci, nici nu as avea unde sa il las pe Matei...
enik83 spune:
fetelor..am creat cont pe picasa.. si mi-am pus pozele..astept si pe ale voastre
17+ cu o minune de 
poze
blackgirl0 spune:
Enik, felicitari parintilor!
Am toata admiratia din lume pt ei!
Si sunt sigura ca ai avut de invatat numai de bine de la ei si sunt absolut convinsa ca vei fi cea mai buna mamai pt puiul tau!
Poze nu pun in seara asta! Scriu repede cat timp este sotul in baie, iar Dragos deja doarme! ![]()
Nicoleta, 30 de luni de CIC? Si eu care credeam ca doar in Romania mai stau mamele atat de mult cu copiii! Sanatate maxima puiutilor si tie iti urez sa vizitezi Austria in lung si-n lat, sa-ti umpli sufletul de amintiri si imagini frumoase!
Banuiesc ca baietelul cel mare merge deja la scoala, asa ca lui ii va fi nitel mai greu daca si cand va intoarceti in Romania! Nu exista nici o sansa sa va mutati de tot acolo? Ma gandesc la viitorul celor mici ca sa numai spun de sistemul de sanatate de acolo!
Nicoleta spune:
Stefan este in clasa 1 aici, intr-adevar. El s-a adaptat foarte repede, sigur va face fata si intoarcerii, cand va fi sa fie! Cu CIC-ul... sigur nu toate mamicile stau atat acasa, probabil ca pentru cele care au lucrat inainte financiar lucrurile stau altfel. Eu ma bucur pentru orice bani in plus dupa aceste 24 de luni.