Bravo, ate! Hai babyangel, vladi! Iepu 2010(116)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
of bobita prin ce trebuie sa treci si tu! e de inteles cat esti de stresata, dar in curand o sa.ti tii comoara in brate!
eu n.am motivele tale si tot ma panichez...cat am plans cand s.a nascut ivan si l.am vaut intreg, sanatos cred ca de data asta imi trag galeata langa pat
freedelia petrecere frumoasa! distractie placuta copiilor
delia13 nu resusesc sa vad poze cu davidutu tau :)
andira esti tare cu sosetele :))) cand am citit ca te intorci la soseta , credeam ca e vorba de un alint ceva
annya te inteleg eu abia urc in masina pe locul din fata :))
nafi e frumoasa culoarea ! intr.adevar de data asta am preferat negru, oricum ii pot pune o husa de culoare vie...sau pot cumpara alt set de textile pt caruciorul sport, nu.s foarte scumpe
roxana
37+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ate_09 spune:
salutare mamici si burtici!!!
Am lipsit o saptamana de pe ecrane si n-am apucat sa dau nici un semn de viata despre noi. Nu stiu cum am salvat din listuta nr de tel al oanei, cred ca nu l-am memorat bine si n-am avut cum sa va dau de stire despre mine si bebe.
Bebe Theodor Stefan a venit pe lume pe 5 martie,joi noaptea spre vineri...la ora 1 fix. M-au apucat contractiile seara si fiind foarte dese am mers la maternitate iar bebe n-a vrut sa mai astepte.
S-a nascut cu o greutate de 3 kg, 50 cm si a primit nota 9 la nastere.
Zilele in maternitate au fost tare grele pentru mine, abia asteptam sa venim acasa. Operatia nu doare atat de tare, pe cat ma supara durerea de cap cu care am ramas in urma anesteziei 
.
Cat am stat in maternitate ma tineam de pereti ca sa pot ajunge la baie. Nu mai vorbesc de conditiile de acolo si de "amabilitatea" personalului, dar la asta nu vreau sa ma mai gandesc acum, important e ca suntem sanatosi si am ajuns cu bine acasa.
Acum incercam sa ne acomodam unii cu altii. Bebe este foarte cumintel...mananca si doarme ca un ingeras 
Felicitari si celorlalte mamici care au adus pe lume ingerasi!!!
Acum imi cer scuze ca nu pot povesti mai multe dar durerea de cap nu ma lasa sa stau prea mult pe scaun in fatza calculatorului.Sper sa-mi revin totusi in 2-3 zile si sa pot recupera cat de cat ce s-a scris.
Va pup pe toate si nasteri usoare fetelor care am vazut ca urmeaza sa-si vada iepurasii in curand
asteptam un
38+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
honeybaby spune:
E posibil ca dulceata de zmeura sa dea contractii??
stiu ca ceaiul de frunze de zmeur ajuta dar dulceata ????
Am manct acum o ora si s-a facut burta beton. Noroc ca plec oricum la dr 
Denisa,
36 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
Jasmine spune:
rebiana,annya - mersi,eu o sa cumpar kitul,sa stiu eu ca-l am
daca n-o sa fie nevoie de el...asta e!
inteleg ca pt Municipal trebuie kit+substanta
oana - stai linistita ca aia nu e febra,sigur s-a incins de la plans
probabil ca tot colicii sunt problema
andira - sunt sagetator,dar e clar ca se anunta nasterea unui copil ![]()
bobita - no comment!
mi s-a zbarlit parul pe ceafa cand am citit ce sperietura ai tras
hai ca nu mai ai mult pana il vei tine in brate pe bebe si genul asta de cosmaruri vor disparea
a plecat si sotul meu la Cora ca avea lista de cumparaturi facuta de ieri
sper sa ia si pachetul ala cadou pt bebe
daca tot e moka,de ce nu? ![]()
36+ 
oanaiacovita spune:
Multumesc fetelor de raspuns, de la plans i se tragea cred. Acum e ok cand pun mana pe el. A adormit dupa o repriza de plans necontrolat, desi au trecut 3 ore de la ultima masa, iar la el asta nu se prea intampla.
Rebiana da de la colici plange asa. Il doare tare burtica. Cu statul pe burtica mea si batut la fundulet, asta e metoda de adormire si scos gazele. Ca am incercat zeci de pozitii pana am gasit una sa il linisteasca cat de cat. Am vazut poze cu Mara. Tare scumpica este.
Delia de la colici plange. Si stau numai cu el in brate, ne plimbam, dansam, orice numa sa taca. Am incercat nu stiu cate feluri de picaturi si nimic nu merge.
Anca imi pare rau ca se lasa Codrin asteptat.
Ate asa ciuda mi-a fost ca nu aveai nr in lista.
Felicitari pentru bebe Theodor Stefan.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...
nafi spune:
Babyangel - atat timp cat tu si bebe sunteti ok e perfect!
Imi imaginez ca arzi de nerabdare sa-ti vezi iepurasul dar va zbura timpul , o sa vezi! Majoretelor oricum nu le-a stricat incalzirea! trebuie sa se mentina in forma!
Ate_09 - bine ai revenit printre noi. ma bucur ca ai un bebe linistit si mancacios! Sper sa scapi repede de durerile de cap! Stiu cat de neplacute sunt ptr ca si eu le-am simtit din plin dupa operatia de apendicita. Asta chiar este unul din motivele ptr care acum suflu si in iaurt si nu vreau sa iau in calcul nici macar epidurala!
Dayanara - asa m-am gandit si eu in privinta caruciorului, vor fi multe chestii colorate si vesele pe care le putem folosi ptr a stopa un pic sobrietatea negrului.mai era si varianta bleumarin simplu dar era prea...bleaumarin
iar celelalte variante de maron, lila, portocaliu...parca nu m-au atras atat de mult...
O seara linistita tuturor!
36 +
Riccardo
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
cristina30 spune:
Hallo,
sunt din nou acasa, voi citi in timpul serii noutatile...
Hai Vladimirescu miine iti intalnesc floricicul, te invidiez, dar cine stie, in fiecare moment se poate intamla si la mine... pentru ca am adunat urina si am observat ca am eliminat putin si din dop; asa ca sper ca nu mai e mult.
La mine e totul perfect in ordine, printesa mea are cam 3200 g +- 10%,
ceea ce e foarte bine, daca pana pe 21.03 care e termenul ecografic nu se intampla nimic trebuie sa ma prezint iar in clinica si vedem ce facem, inducere probabil....
Cristina
38+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Stefanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina30 Hallo, sunt din nou acasa, voi citi in timpul serii noutatile... Hai Vladimirescu miine iti intalnesc floricicul, te invidiez, dar cine stie, in fiecare moment se poate intamla si la mine... pentru ca am adunat urina si am observat ca am eliminat putin si din dop; asa ca sper ca nu mai e mult. La mine e totul perfect in ordine, printesa mea are cam 3200 g +- 10%, ceea ce e foarte bine, daca pana pe 21.03 care e termenul ecografic nu se intampla nimic trebuie sa ma prezint iar in clinica si vedem ce facem, inducere probabil.... Cristina 38+ Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006) |
Te org sa imi scuzi intarzierea, iti multumesc tare mult ca ai fost asa de draguta si ai dat de stire de luca imediat de ai aflat de la ghiocei.Te asptetam si pe tine cu vesti despre printesa.
Stefanna mami de
BIANCA-NICOLA si
LUCA ALEXANDRU
cristina30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara cristina, e bine ca ti.a iesit analiza ok dar cum de te.au internat, adica ai avut ceva probleme si ai mers tu sau pt ca la prima sarcina ai avut preeclampsie , tre sa fie mai atenti? jasmine e frumoasa salteluta :) aceeasi culoare cu a bumbitei nu? roxana 36+ silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Pai am fost acu 2 saptamani si au vrut sa faca testele peste 2 saptamani iar, sa fie siguri ca totul e in ordine... eu am sperat ca se intampla ceva si incep contractiile noaptea trecuta dar n-a fost sa fie asa, am avut ceva dar prea usoare... asa ca m-au trimis iar acasa... m-am cam saturat, dar asta e.
Cum am mai scris, am avut rezerva singura dar si eu am fost doamna cu asistentele, sa vezi cat fac 5 EUR in pusculita lor de cafea.... daca ar stii ele cum e in Romania... si sunt si asa fara se le dai ceva foarte amabile. Aici rezerva nu capeti decat daca ai asigurare privata sau platesti in plus, alfel sunt camere cu 2 paturi, in general e OK, dar na, depinde cu cine stai tot nu poti face ce vrei tu tot timpul...
Cristina
38+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Stefanna spune:
BABYANGEL, VLADI, ne gandim la voi si ne rugam sa fiti ocorotite si sa nasteti cu bine.
ATE felicitari pt fecior.Laptic, putere si cat mai multe nopti dormite.
Dianami, fa si tu un curs de organizare cu de-alde mine superdezoranizata....eu daca nu a r fi mama cred ca m-as certa toata ziua cu al meu sot si as avea capu vanat de la dat de pereti, ca sa nu rabufnesc pe fetita.
Nu stiu unde sa ma uit sa vad si eu David de Erina si David de DELIA.Cine imi vinde pontul?
OANA imi pare rau ca va chinuiti cu colicii.Pupici sa treaca cat de cat.
Am sters-o, fireste sint pe fuga![]()
Stefanna mami de
BIANCA-NICOLA si
LUCA ALEXANDRU