O membra DC, mama a doi copii, este in coma
Raspunsuri - Pagina 9
papanash spune:
aseara am vazut la stiri povestea asta incredibila si m-a marcat tare.Astazi nu m-am mai dus la job, stau cu copilul acasa si ne jucam, ne iubim.
din cand in cand, la aflarea unor astfel de vesti dureroase , ne dam seama cat de important e sa avem un echilibru in viata si mai ales, cat de importanta este viata nostra pentru cei dragi...
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in familia mult incercatei Carmen ! Ma rog sa-si revina si in scurt timp sa-si stranga puii la piept ! Hai Carmen !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
elenus26 spune:
Sanatate multa Carmen!
Doamne Ajuta sa te intorci cu bine acasa la copilasi, la familie si la toti prietenii!
Ma rog pentru tine alaturi de toate fetele de aici!
Moniland spune:
Of, Carmen prin cate ai trecut sa ai copilasii tai si acum... Doamne Da sa te faci bine.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
cami_antonia spune:
noi am facut maslu de obste la biserica cu mai multi preoti
si toti ne-am rugat pentru CARMNEN!
SA O AJUTE DUMNEZEU!
DUCETI SI VOI CARE PUTETI ACATIST SAU POMELNIC DE VII CU NUMELE EI!
era bun niste ulei de la sfantul nectarie dus si unsa pe cap!
offffff
noi asa am facut cu alina si nu ne-am pierdut speranta
desi toti ne ziceau ca moare azi
moare maine
si uite asa
Dumnezeu a ridicat-o
DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cami_antonia spune:
CAT DESPRE MODIFICARILE DE TEMPERATURA
SUNT NORMALE
DE LA OPERATIA PE CREIER
ALINA A FACUT PNEUMONIE
CA SI O COMPLICATIE
si ceva ca nu mai respira
de i-au facut gaura in gat
deci euimi doresc
ca daca Dumnezeu a ajutat-o sa-si revina
dupa resuscitare
poate ii da zile
sa ne rugam pt ea
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cati_magureanu spune:
Of Doamne! Imi pare asa de rau pentru ea si pentru familia ei, prin ce trec! O stiu pe Cami de la mamici prin FIV! Biata de ea! Cat s-a luptat si si-a dorit bebelusii si acum... Din pacate, viata asta a devenit tot mai trista si mai grea! Si noi ne-o facem cu mainile noastre (ma refer, in general, la oameni)!
Diseara merg la slujba de maslu si ma voi ruga pentru ea asa cum ma rog si pentru Alina (de cand am aflat de cazul ei) si pentru alti prieteni de-ai mei bolnavi grav sau cunoscuti!
Cami, periodic intru pe blog-ul Alinei sa vad ce mai face, insa n-am mai vazut noutati! Banuiesc ca este bine! Sa o ajute bunul Dumnezeu sa se vindece complet! este foarte bine ca s-a uns cu ulei de la Sf. Nectarie! Pentru mine este un sfant special, cu puteri f. mari!
Poate incearca si familia Claudiei sa o unga cu ulei de la Sf. Nectarie sau ulei de la maslu..si multa rugaciune! Rugaciunea colectiva este f. puternica!
Doamne ajut-o pe Claudia!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
cati_magureanu spune:
Doamne! Am zis Claudia in loc de Carmen! Ametita de mine! Doamne ajut-o pe Carmen sa se faca bine!!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!