O membra DC, mama a doi copii, este in coma
Raspunsuri - Pagina 3
Lali spune:
Foarte, foarte trist.... o familie superba, pacat ca trec prin niste momente atat de grele.
Ma rog sa treaca si sa se insanatoseasca ...
Anina_n spune:
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa-si revina !
Hai, Carmen, lupta pt. familia ta frumoasa !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
anangel_lexi spune:
Doamne ajuta sa-siu revina! Ma rog si eu pentru ea.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Happiness_4_us spune:
Sanatate multa si putere familiei greu incercate!
Suntem in Postul Pastelui, iar Dumnezeu este milostiv. Va face o minune, sunt sigura!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui minossota Sa ne rugam pentru Carmen sa revina printre noi si sa ramana alaturi de copilasii ei. Este membra a comunitatii desprecopii (first_carmen)si imi este fosta colega de servici si prietena. Un om deosebit, vesela mereu, iubeste viata si-si adora familia! Sa fim alaturi de ea si de familia ei in aceste momente grele! |
Durerea pt o asemenea tragedie, este infinit mai profunda, atunci cand suntem apropiati de acea persoana, chiar virtual.
Ma rog ca ea sa isi revina si sa se intoarca la copilasii sai, care au atata nevoie de mama lor.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
karligutza spune:
ea este.... http://cancan.ro/actualitate/intern/a-clacat-din-cauza-stresului-93975.html
Doamne ce cosmar!
Ma rog ca Dumnezeu sa faca o minune! este incredibil cum poate viata sa ia brusc o alta turnura... ma gandesc intruna la cei 2 gemeni ai ei... Multa putere CARMEN! Ne rugam pentru tine si sper ca Dumnezeu sa faca o minune!!
Multa putere si sotului si familiei!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Luna1 spune:
Of fetelor. M-a bufnit plansul la birou cand am citit. Ma gandesc pa printesa mea de seama cu cei doi nazdravani ai lui Carmen si mi se rupe sufletul.
Doamne nu lasa doi printi frumosi fara mamica.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
szivarvany spune:
Nu pot sa cred.
Eu am citit-o mereu la fiv, apoi gemeni
Ii doresc multa, multa sanatate, sa fie bine, sa mearga acasa la puiii ei
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela