O membra DC, mama a doi copii, este in coma
Raspunsuri - Pagina 13
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Fetelor si membrii DC! Dpv medical este pe maini bune! Noi trebuie sa facem ceeace zic unii ca este benefic! Hai sa incercam si noi rugaciunea si gandurile de bine colective! Sa stabilim o ora din zi si o anume rugaciune pe care sa o spunem TOTI aceia care ii doresc vindecarea lui Carmen si sanatate puilor ei! Vreti sa incercam? Tot intreba cineva ce este Noetica! |
Buli, luni la ora 1 in Ro, ce zici? Sa ne rugam toti pentru ea, ori unde am fi, timp de 5 min!
Hai fetelor, multe cititi forumul peste we ori luni dimineata la servici. Hai ca luni la 1 sa ne rugam fierbinte pentru o mamica care are nevoie de tot sprijinul din lume!
s_ellia25 spune:
maru eu as propune maine daca nu te superi ca e si sfanta duminica..la ora 13 ora ro cum ai zis tu??
laura_dimitris spune:
maine la 13 ora Romaniei ?!
eu sunt de acord!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
betty78 spune:
Sa te ajute DD Carmen!
Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
desprecopii spune:
Si eu am sa ma rog pentru ea maine la 13.00
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria08 Sunt si eu cu gandul alaturi de familia greu incercata.....Ma rog Bunului Dumnezeu si Maicii Sale sa faca o minune, chiar am pus-o pe Carmen pe acatistul de la Sf. Maslu de aseara.... Am credinta ca-si va reveni si isi va creste copilasii!! |
Aceste rugaciuni sunt foarte puternice, frumos din partea ta
De cand s-a intamplat tragedia asta, de cand am citit de fapt, ma gandesc numai la ea...adorm cu gandul la ea, ma trezesc intrebandu-ma cum ii este, oare??
M-a marcat profund, oricare dintre noi puteam fi in locul ei, ma gandesc la copilasi...ma rog ca asta sa fie doar o cumpana in viata ei, ma rog ca D-zeu sa-i ingaduie sa-si continue viata...
Ora 13 a Ro este ora 8 la mine, ma alatur si eu voua, daca nu se va alege o rugaciune eu o voi aminti in rugaciunile mele, cu cuvintele mele.
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 37+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec