O membra DC, mama a doi copii, este in coma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Fereasca Dumnezeu de astfel de nenorociri!Sa o aiba Dumnezeu in paza,sa o faca bine ca are familia nevoie de ea si rusine celor care au adus-o in starea asta!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Doamne fa o minune pentru aceasta mamica tanara.Fetelor ea de o minune are acum nevoie!Creierul ei dc a ramas atat de mult neoxigent ....

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Doamne ajut-o pe Carmen sa-si revina si sa revina acasa langa puii ei cei dragi.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Doamne, fa cumva si reda bucuria si fericirea acestei familii, acestei mamici si lasa zambetul de chipul celor doi copii crescuti de mami si tati !

Carmen, nu pleca prea departe de puii tai, ai puterea sa te faci bine pentru ei !

Acest subiect este asa de trist incat parca nici nu-mi vine sa-mi arat dispretul fata de cei care mint cand un suflet doar palpaie intr-o femeie tanara si frumoasa, dar rapusa de stress.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minossota spune:

Am vorbit cu sotul lui Carmen si mi-a povestit cum s-a intamplat: marti, pe 9 martie, in jur de ora 11 Carmen a cazut de pe scaunul din fata calculatorului suferind un stop cardio-respirator. Nu s-a plans de nimic inainte, pur si simplu a fost foarte rapid.
Una dintre colegele ei care a terminat si medicina i-a acordat primul ajutor in primele secunde ale evenimentului prin respiratie gura la gura si masaj cardiac. La 5 minute a venit si ambulanta de la clinica privata de alaturi, iar la 7-8 minute cea a SMURD-ului. SMURD-ul era dotat cu ce era necesar pentru resuscitare. Cert este ca au resuscitat-o timp de 90 de minute, pulsul revenindu-i dupa a 14 fiola de adrenalina, dupa aceste 90 de minute au dus-o la spitalul Municipal acolo facandu-i testele necesare sa vada unde-i problema. Au crezut initial ca are probleme la inima, la cap nu se vedea nimic, dar a doua zi, miercuri, au constatat ca avea edeme la creier astfel incat au hotorat sa o opereze(indepartandu-i o parte din calota...asta am inteles eu), initial intr-o parte si apoi si cealalta parte. Dupa operatie inima a inceput sa functioneze la capacitatea de 30 % fata de 12-13 % cat era initial. Vineri, functia pancreasului s-a deteriorat si indicele glicemic a crescut, la fel si temperatura (aseara nu cunostea valorile).

Eu cred ca in cazul ei va fi o minune, sunt convinsa de asta si vreau ca nici unul din noi sa nu gandeasca altfel.
La momentul de fata nimeni nu poate spune cat de mult a fost creierul ei afectat. Toti spun ca trebuie sa se acorde ajutorul pana in 7 minute pentru ca creierul sa nu fie afectat, ea a primit ajutor din primele secunde, deci de ce sa nu credem ca a existat o minune si ca ea continua sa se petreaca?

Eu am in fata ochilor imaginea lui Carmen, vesela si vioaie si bucurandu-se de tot din viata ei.
Sunt convinsa ca o sa am ocazia sa-i spun cat de draga imi este!
MA rog pentru ea, moment de moment

Mamica de 2 baieti
Mihnea (20.01.2003)&Victor(10.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Doamne ajut-o!!

Minossota

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Doamne Ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Doamne Ajuta sa-si revina si sa isi creasca puii mult doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Doamne ajut-o pe Carmen sa se insanatosesca si sa mearga cat mai repede acasa la copilasii pe care s-a luptat atat de mult sa-i aiba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Doamne, ajut-o !

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput