Nu as fi crezut ca Liz...
Raspunsuri - Pagina 5
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Eu zau ca nu am vrut sa isc vreo cearta . Dar la faptele mele bune se afla o tanara nasa bruneta, cu rochie rosie in bretele convinsa si epilata de mine in ziua nuntii de tufisul de la sub brat... ea nu se epila pana in acel moment pentru ca nu o lasa mama. Chiar si pe sotzul din dotare l-am convins ca e mai placut si mai igienic sa scape de el pe axila. Si imi multumeste pentru asta. Eu cred ca epilatul tine de un anumit self respect. Asta nu inseamna ca nu se poate si altfel, ca nu exista exceptii, ca nu exista cate o data lipsa de chef si delasare asumata sau motivata, dar trendul general este totusi fara par in afara de cap. Si nu, scarba nu imi este, doar am cate o curiozitate asa sa stiu cauza paduricii. |
vrei sa spui ca avea de gind sa apara asa la nunta? si cu rochita in bretele? :))) wow!
marea mea nedumerire este cum dai cu deodorant peste pamatuf? sa zicem "lady speed stick"
si cind se naclaieste de la transpiratie, cum face?
si eu cred ca epilatul tine de self respect, ma bucur ca ai zis-o tu prima
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
blackpanterro spune:
E clar, mama nu are respect de sine ca are par sub brat...vezi unde e insulta? De parca tu cunosti ce il face pe un om, orice om, sa aiba respect de sine.
Eu am inteles ca e un loc de barfa, nu sunt inceata, dar eu nu glumesc si nu barfesc pe seama mamei mele sau a mamei tale daca e pana acolo. Deci mama ta, femeie la 70 de ani nu are respect de sine, nu conteaza ca e alta generatie, nu considera asta important sau orice alt motiv personal, pt tine mama ta nu are respect de sine...
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Allure spune:
credeam ca ti-am explicat deja cum e cu mamele noastre...
mama mea nu are par la subrat. daca pe picioare e o alegere de estetica pe care pot s-o inteleg desi n-o aprob dar nici nu supun persoana unui oprobriu public, la axila deja tine de igiena. parerea mea.
comentariul cu "self respect" l-a facut Lali acum 3 ore, eu doar am subscris la ce a zis ea.
dar de ce ai sarit la beregata mea? vezi ca pentru tine nu conteaza ideea ci persoana care o emite?!
am facut acel comentariu special pt ca eram sigura ca o sa pici in plasa (acu' sa nu-mi spui ca n-ai vazut ce a scris Lali...)
putea sa vina oricine sa faca afirmatia cu pricina, voi va inflamati numai cind vine de la mine.
las-o balta!
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
danat spune:
Mai fetelor, ce v-ati mai inflamat din cauza paduricilor mai mult sau mai putin stufoase.... wow!
Parerea mea e ca fiecare nu are decat sa faca ce vrea, atit timp cat nu deranjeaza (optic si olfactiv) pe nimeni din jur. (eu totusi sunt adepta defrisarilor )
_
Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.
Lali spune:
Eu am sters-o de aici, ca vad ca pic la mijloc.
Ca sa fie clar: nu am nimika cu cele care nu se epileaza, e treaba lor personala, iar despre mamicile noastre care se/nu se epileaza nu imi permit sa comentez nimic. Punct.
Iegzista insa situatii in care trebuie sa te epilezi ( chiar si pe mama mea o convingeam in atare situatie), vezi cazul nasei cu bretelute si daca am judecat-o atunci, mi-a multumit mai tarziu pentru ca am convins-o inainte sa o judece o nunta intreaga.
ruxandra_sb spune:
.. mie imi displac barbatii cu axilele rase/epilate..
O doamna poate fi neepilata, dar curata. Deodorantele bune tin si la pamatuf, si tin bine . Personal imi plac picioarele netede.. dar n-am nici o problema cu cele ne. Vara prefer axilele epilate.. mai usor de intretinut si o leaca mai estetice in maieuri/costume de baie.. ca doara asa ne-au invatat media si producatorii de cosmeticale.. parul tau e cahh, mirosul tau e cahh.. de-au inventat deodorante si pentru zona intima si alte bullshit-uri..
Mi-a placut gestul lui MoNique.. prea multa falsa perfectiune..
..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)
pepene spune:
cunosc americance care faceau 2 dusuri pe zi si se spalau zilnic pe cap, deci teoretic erau mai curate decat mine ( pt. ca eu fac 1 dus si ma spal pe cap la 2-3 zile ), dar care erau neepilate. asa ca nu cred ca se poate generaliza ca tine de igiena personala.
Allure spune:
tunsul, barbieritul si epilatul fac parte din igiena
imi vine in minte imaginea lui Tom Hanks in "Castaway" cu parul vilvoi si barba netunsa
p.s. - daca epilatul pe picioare este optional, la subrat (vara!) e necesar din multe considerente
Allure spune:
eu nu zic ca deodorantele nu "tin" la pamatuful de sub bratz...treaba e ca daca folosesti batoane stick, pai alea fac o clisa cind se amesteca cu transpiratiaaaaa...mama-mama! cum sa stai cu magiunul ala la subratz?
e un mediu perfect de dezvoltare a bacteriilor
nu ma convinge nimeni ca e igienic
corinadana spune:
Dar paduricile care ies in lateralele bikinilor la costumele de baie?!
Poate e contrafacuta poza aia cu picioarele paroase!!!
Dar cata vigilenta pe observatorul firelor albe...phew
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family