Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Dar chiar este pustiu noapte pe aici !!!
Mie mi-e somn dar am o stare de nervozitate in mine si nu am chef sa dorm ... i-as trage dl. sot o mama de bataie acum , asa ma poate scoate din sarite cateodata .

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Eu am aflat acum vestea cutremuratoare ... voi veti afla maine : a murit tanara mamica Carmen ! D-zeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de copiii eu . Nu pot sa scriu mai multe ca imi vine sa plang.
Ce nenorocire !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

tinand cont de pustietatea de aici in seara asta nu-mi ramane decat sa va urez ”noapte buna !” si sa merg la

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Noapte buna Ruxi ... in curand voi face si eu acelasi lucru !

Sa aveti somn usor si vise placute ! Noapte buna tuturor

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Buna, vorbaretelor!!
Eu am fost suparacica nitel cu Mirci a racit cum necum ca nici macar nu iesim afara, dar deh, joaca cu apa, fuga pe gresie la schimbatul de pampers..nu stiu. Sper a nu mai faca febra ca de 2 nopti nu dormim.
Am fost si eu azi la cosmetica - m-am epilat total, bleah! ce urat, dar nu mai puteam ajunge sa ma aranjez asa ca 2 luni nu mor. Am fost la dr si mi-a recoltat pentru secretie si streptococul B.
Luni merg la ultima eco - fac la sf a 34 s, am preferat asa ca sa nu fie prea mare pauza intre epilari.
azi am fost la Etam am gasit niste camasute de noapte super, nu aveau ce mi-a placut decat nr 36, dar cred ca se poate purta f bine dupa ce nasc. M-as mai duce maine sa mai iau vreo 2, merita investitia, la cat vom sta in casa alaptind.
Carla nasol cu plecatul sotului...si eu as face crize de plans...cat despre starea de rau, sper sa nu se mai ai necazuri! SI eu amgreturi vagi uneori
R-ocsy mai e praji cu porto?? si eu mananc non stop, efectiv nu fac nici o pauza, nu ma mai supoooort!
Bubu scumpa, nasoala experienta, sper sa fii bine de acum inainte si sa nu mai ajungi la spital inainte de 40 s!
Sabina dar ce nume frumos!! Imi place de cand eram mica Mai usor cu contractiile, mai e o luna pana pe 13 aprilie!
CrissyC ce burtica frumoasa si mamica la fel! SI eu am luat azi de la Cora din SunPlaza, din pacate..daca citeam ce ati scris ieri ma duceam la alta cora. Nu am primit nici eu smponel nivea, ulei de baie, biberon. Ei lasa, noi sa fim santosi!! Biberoane oricum mi-am luat de la Avent, sper sa le folosesc dupa ce face fata 1 an!
taty ana ma bucur ca e mare activitate in burtica! Nu cred ca are cum influenta negativ sarcina faptul asta. sa rezisti pe pozitii cu optimism
Aniska eu am pus deja 11 kg, in fiecare zi imi propun sa mananc mai putin, sa dau jos macar un kg si nu pot. o sa slabim si dupa, dar nici acum nu ar fi rau sa ne putem abtine de la rele!
Nati hihi, si eu cam pierd notiunea timpului, sarcina, trece dupa ce nastem. sper!!
Nana gata, decizia e luata, cezariana?? si sotul meu la fel, nu ar fi suportat sa nasc natural...maicamea insa, mama ce dezamagita a fost, ea ar fi vrut cu orice pret sa nasc natural!! si cred ca s-ar fi bucurat sa fie si mai greu asa, ca sa simt ca dau viata mda, asa e mama! Oricum, e bine ca stii la ce te astepti si te pregatesti de acum!
Miragata cu serviciul?? Esti cu noi pe baricade full time??
Artu nici eu nu sunt de acord cu munca asta in excces! E atat de usor sa pierzi legatura cu realitatea la serviciu...dar toate au o limita,mai ales cand ai copii acasa! Regret f mult ceea ce s-a intamplat mamicii respective, ooof, depling soarta ei si a familiei, dar nimeni nu te poate obliga sa traiesti intr-un anume fel, mai ales cand nu esti in vreo situatie limita. Dumnezeu sa o odihneasca!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 33+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Dumnezeu sa o ierte pe mamica ce a plecat dintre noi si sa dea putere familiei si mai ales celor mici

Azi nu am apucat sa va salut ca am dormit ca ursul dimineata pana la 9, apoi am iesit la un loc de joaca desi surpriza saptamana s-a intamplat la 7 dimineata cand le-am dat filmul nou aparut de la LEGO.
Apoi iar am dormit si eu si baietii 3 ore! La noapte e clar ca o sa crosetez

Tatyana imi pare rau ca esti iar consemnata la perfuzii insa o sa fie totul ok; las ca o sa te plimbi mult cu bebe cand vine.

Bubu30, ai de grija cu placenta aia ca nu e de glumit. Eu ti-as recomanda totusi sa ramai in spital daca dr recomanda asta, chiar daca nu e frumos/bine. Sa creasca bebeii e cel mai important acum.

Carla, se pare ca o sa vin impreuna cu Rocsy la Cluj ca si pe ea a luat-o dorul! Si mai lasa-ma cu tartele alea ca ametesc aici.
Am si eu de vopsit niste usi de la dulapurile din buc insa tooot astept vopseaua de la sot.

Slingurilealea de tot vorbesc americanii sunt altceva decat ce am luat eu (sling cu inele). Cele interzise sunt cele din site-ul pus de dunemarie.

Rocsy mananca niste cioco, poate iti trece; eu asa ma calmez (din pacate). Nu bate sotul!

Cristina, super noua ta semnatura! Sa o stapanesti sanatoasa si sa vedem acolo AMR 0.

O noapte buna si o duminica insorita tuturor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ma gandeam ca apare si Bilica pe aici sau vreuna dintre voi cu insomnii ca sa pot sa fac un capitol nou ptr dimineata

Dar sa stau aici sa vorbesc singura nu imi vine..

Oricum, am facut o crema de zahar ars (prima data in viata mea) si a iesit super extra buna. Din pacate nu am niste frisca. Dar merge bine si fara.

O duminica frumoasa tuturor

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dimineata burticoasele!!!!
Trista vestea despre mamica de gemeni..cuvintele sunt de prisos...sincere condoleante si putere sotului sa creasca copilasii sanatosi,si sa pastreze o amintire frumoasa a mamicii lor.
Cafeluta cu lapte pentru gravidutele somnoroase si o gustarica dulce pentru cele pofticioase
Va trimit un filmulet vesel,ca sa incepem duminica frumos,si sa o tinem asa toata saptamana!
www.fishtv.ro/video/1489/Maimuta-si-farfuria" target="_blank">maimuta si oglinda
Sa aveti o duminica cum va doriti!

poze
Cristina32+ cu Sebi
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna diminieata burticute..Cris multam de cafea, acum o savurez si eu..dulce nu servesc ca am servit destul aseara
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de copilasi de acolo de sus..trist..
Rocsy mi-ai stricat seara, ca sotul nu este acasa..stai linistita ca nu a fost problema inca am timp destul sa vizionez filme..si mai am si descarcate in laptop care nu le-am vazut..dar ma plictiseam si de fapt nu aveam chef de nimic..
acum ma pregatesc sa merg putin la biserica, va doresc o duminica placuta..

Elena 26+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Neata si de la mine...

Of.... am citit deznodamantul luptei lui Carmen cu viata... Mi se pare atat de nedrept, astea sunt momente in care realmente ma intreb care sunt acele ratiuni ascunse, pentru mine imposibil de inteles, pentru care Dumnezeu ia asemenea decizii...

Mi-e atat de mila de copilasii ei... si, citind cateva randuri ale mamicilor mai vechi, care au cunoscut-o, am aflat ca s-a luptat mult pentru aceasta sarcina care s-a tot lasat asteptata, si cu greu a reusit sa aduca cele doua minuni in viata lor... Iar acum nu se mai poate bucura de ele. Mi se pare atat de cruda viata!

Vestea asta mi-a amintit de unul din cele mai triste filme pe care eu le-am vazut vreodata, City of Angels, cand Nicholas Cage e inger si renunta la nemurire pentru femeia iubita, iar aceasta moare in dimineata urmatoare... E atat de trist, de frustrant sa ti se ofere ceva ce-ti doreai enorm, pentru ca apoi sa nu fi lasat sa te bucuri de ceea ce ai primit!

Simtul asta al ironiei lui Dumnezeu ma depaseste.

Carla, 31+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput