Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutzza_87 spune:

BUNA FETELOR
EU FAC O PAUZA DE INVATAT, CE MI-A VENIT MIE ACUM O LUNA SA FAC UN CURS IN PLUS DE SPECIALIZARE IN RESURSE UMANE, SI ACUM ABEA MAI IMI POT TINE OCHII DESCHISI SA INVAT :)) DAR O SA AM UN BEBE INVATACEL :p
ACUM MA DESTIND CU VOI VAD C ATI MAI SCRIS SI OBSERV CA UNELE MAMICI CHIAR AU INTRAT IN FURIA ULTIMEI SUTE DE METRII.
FELICITARI EU MOMENTAN NU AM FACUT DECAT SA-MI PREGATESC LISTA CU TOT CE IMI TREBUIE PENTRU SPITAL ATAT!!!! MAI AM DE ZUGRAVIT DE CUMPARAT PATUT SI TOT CE IMI TREBUIE PENTRU BEBITZU ASA K MAI AM CALE LUNGA PANA AM SA MA LINISTESC :d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Despre cercei stiam si eu ca se fac la iesirea din spital, neoficial... cu asistentele. Totusi, as merge pe mana lor in loc sa ma car cu fetitele, mai tarziu, pe la magazine ce au pistol de puscat cercei... Plus ca daca nu le fac atunci, cand mai cresc n-o sa mai am suflet sa le chinui...

Ce bine de tine, Ruxi, ca esti aproape de spital... poate o sa reusesti sa mai dai cate o fuga acasa, sa te speli, si la nastere...

In privinta internarii, n-am stiut nimic de analize, eu credeam ca te interneaza de seara ca sa iti faca clisma iar a doua zi n-ai voie sa mananci nimic, indiferent la ce ora e programata cezariana... dar am mai auzit de cazuri de amanari, de sarit randul la sala.. prntru cine nu era suficint de "pilos".

Doamne-fereste, m-am crucit citind despre rezidentele alea... pai in 8 ore ni se poate intampla orice! Futui, ca-s medici totusi, nu-s studenti de anul I, ca sa zici ca acuma invata cele mai elementare notiuni medicale...

Carla, 31+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Din cate stiu eu anestezia totala se face doar in cazuri speciale si cand nu prinde rahianestezia, si nu cred ca poti opta pt ea pt ca e periculoasa pt copil

Eu cred ca neonatologul se ocupa la nastere si daca copilul e sanatos nu mai e nevoie mare de el, doar daca doamne-fereste sunt ceva probleme iti recomanda ce investigatii trebuie facute in continuare
Nu stiu daca de prematuri nu se ocupa mai mult si dupa nastere ...?

La terapie intensiva e lux pt. ca tot etajul 2 e renovat
eu am fost intenata la 2 in 2008 si erau saloane ca la privat (baie in camera, lcd, mobilier nou,...)
camerele pe terapie intensiva sunt de 3 si 4 paturi zicea o d-na

Azi-noapte am mai sangerat ff putin iar azi pana acum deloc, dar trebuie sa treaca mai multe zile ca sa pot spune ca e sigur gata

Pt bebei din ce am intrebat pe tipele care erau cu mine in salon ar fi
-1 pachet scutece new born
-1 pachet servetele umede (de aceste 2 produse ai nevoie doar din ziua 3 cand iti da copiii in salon cu tine)
-1 prosop, 1 paturica pt fiecare
-cam 3 salopete si 5 body/copil
-1 biberon / copil(daca e micut copilul nu are putere sa suga si te pune sa te mulgi din 3 in 3 ore si sa le duci laptele sa le dea cu biberonul)
-hainutele pt iesirea din spital(care daca nu iti incap le poate aduce sotul la mom. potrivit)
-cerceii ? ti-am zis cum sta treaba
-crema pt. fundulet

Lapte praf cica nu te lasa sa duci, iti dau ei Nan

Cam atat am notat eu
Tu ce ai in plus pe lista?

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Rocsy daca esti pe aici spune-mi te rog site-ul ala cu filme online..te roog

Elena 26+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

A, si eu credeam ca iti fac clisma dar nici vorba

iti recomanda asistentele daca vrei sa iti pui un supoz cu glicerina seara, dar cu prudenta si pe riscul tau , ca se pot declansa contractiile de nastere

De mancat ai voie maxim in ziua precedenta operatiei pana la ora 14 si pe urma nimic, deci trebuie sa te saturi bine la pranz ca dupa aia orice mancam noi restul, saracele care aveau programari pofteau de numa si daca nu era nimic deosebit si nu mai puteau de foame, iar in ziua operatie nici apa nu ai voie

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dupa-amiaza burticute!
Acum am terminat si eu treaba de sambata,am gatit,spalat,curatenie..sunt franta
In odiseea noastra s-a asternut linistea,probabil va bucurati toate de sfarsitul de saptamana innsoritSperam sa o tina tot asa vremea.
Sa aveti un week-end frumos!

poze
Cristina32+ cu Sebi
AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Hai ca am revenit si eu . Astazi am pofta de mancare , nu gluma ... cred ca am mancat nonstop de la pranz .
Dunemaire : super faza cu Timi , grijulie cu surioara din burtica
Cris_09 : evolutia burticii se vede bine
Carla : acum am citit de contractiile de ieri, sper ca esti bine ! Ai pomenit de Gheorgheni si m-a luat dorul de Cluj
Bubu : ai grija de voi, daca trebuie patut ... patut sa fie !
Aniska80 : al doilea set de analize l-am facut in trimestrul 2 ; urmeaza ultimul set , o sa imi spuna saptamana viitoare cand sa il fac ( ma gandesc ca in aprilie ).

Iarasi nu am reusit sa parcurg toate paginile dar ne pregatim de o iesire. Ramane pe mai tarziu.pa

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Fetelor, atentie!
NU am citit postarile voastre anterioare insa cum am vz o stire destul de alarmanta pe protv (pe care poate ati vz si voi) am spus ca e cazul sa v-o aduc la cunostinta.

Se pare ca slingurile sunt foarte periculoase, mai multi bebelusi murind in SUA din cauza pozitiei defectuoase in care stau in acest dispozitiv. Ei nu au spus "sling", au spus "port-bebe" insa aratau modelul si niste cutii de prezentare produse, pe care asa scria: "Sling". Felicitrari deci Nanei pt decizia de a nu lu altceva decit port bebe de la Chicco!

Sorry ca va dau vesti mai putin bune!

Mary 29+ cu minune de deocamdata Tudor Mateo

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dunemaire spune:

Bag slingurile citisem si eu de curand aici
http://poarta-ma.blogspot.com/2010/03/ring-sling-vs-bag-sling-i.html
ca sunt rele-rele, acum vad ca a explodat treaba in media. Pe mine ma bate gandul sa iau un sling cu inele pentru ca sa o car la vara pe cea mica dimineata pana la casa la ai mei (7 minute de mers pe jos lejer) ca sa nu scot din pivnita caruciorul care e greu-rau de fiecare data. Evident, bebelina o sa fie tot timpul pe verticala si cu fata la vedere.

Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o de 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Rocsy daca esti pe aici spune-mi te rog site-ul ala cu filme online..te roog

Elena 26+ Luca

Elena scuze, abia acum la ora asta tarzie am vazut ce m-ai intrebat 9 am fost plecati in oras ) ; probabil vroiai sa te uit la vreun film si v-am stricat seara : www.filmeonline.org

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput