Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele
haideti ca usor usor a iesit soarele si pe strada noastra
eu de cand m am trezit am fost intr un foc continuu, curatenie la greu
acum gata am obosit si ma relaxez cu voi

asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

off contractiile astea...si pe mine m-au apucat desi stau numai in pat si m-au bagat iar pe perfuziiabia scapasem de ele intrasem pe pastilute...si bebitza nu sta locului nici o clipa, cand ma uit la burta parca sunt in filmul alien....cica iti dai seama de personalitatea bebelului dupa activitatea din burtica...deci nu vreau sa ma gandesc ce-o sa-mi faca dupa ce se naste....da nu conteaza,ea sa fie sanatoasa si sa mai stea in burtica la mami

ce soooooareeee e afara....vreau si euuuuu
burticile

29s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

off contractiile astea...si pe mine m-au apucat desi stau numai in pat si m-au bagat iar pe perfuziiabia scapasem de ele intrasem pe pastilute...si bebitza nu sta locului nici o clipa, cand ma uit la burta parca sunt in filmul alien....cica iti dai seama de personalitatea bebelului dupa activitatea din burtica...deci nu vreau sa ma gandesc ce-o sa-mi faca dupa ce se naste....da nu conteaza,ea sa fie sanatoasa si sa mai stea in burtica la mami

ce soooooareeee e afara....vreau si euuuuu
burticile

29s+ cu

.

Tatyana hai ca mai e un pic. Cat despre soare, e cu dinti. Cand eram insarcinata cu Ale burta mea zici ca era de plastelina, se modela ca nu stiu ce, dar am avut parte de un copil f cuminte. Prietena mea a avut in burtica un copil f linistit si dupa nastere numai ea stie saraca cat s-a chinuit cu ea. Acum la 3 ani fata este tot atomica.

Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Carla , referitor la scoruri ne-a spus o proaspata mamica miercuri ca ar fi de 200 - 300 euro pt. cezariana.
Eu ce stiam dinainte ca ar fi 300 minim. Acuma depinde si de posibilitatile fiecaruia si de doctor (nu cred ca au toti acelasi tarif).
Eu o sa dau mai mult pt. ca sunt 2 bb si exact cat m-am hotarat la inceputul sarcinii atat a ramas.La privat pt. al 2-lea bb se plateste 30 % in plus.
La anestezist a zis ca se da intre 150 si 300 lei, depinde cat de mare e titulatura. Daca te anesteziaza Oros, care e seful de pe ATI tariful ar fi de 300 lei. Eu o sa dau 100 euro cred.
De neonatolog a zis ca unii nu dau nimic, dar eu stiu ca se da 150-200 lei. Eu o sa dau 100 euro pt ca sunt 2 copii, si precis o sa am mai multa nevoie de acest dr deoarece ai mei o sa fie micuti si nascuti prematur.
Trimit si scriu altul sa nu pierd ca stau in pat pe-o parte si scriu tare incet doar cu o mana

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Ce nu stiam eu e faptul ca te interneaza cel putin cu o zi inainte pt. cezariana sa iti faca ceva analize(a fost pe patul meu inaintea mea cica internata o tipa saraca ce era la doctorita voastra (Bartok) si au tinut-o internata cateva zile in suspans fara sa ii zica data cand ii fac cezariana si a mancat bine merci, a baut, si numai ce s-a trezit pe dupa masa ca au venit sa o cheme la cezariana, era sa faca soc saraca)
Eu credeam ca poti sa faci analizele cerute unde vrei si sa te prezinti in clinica in ziua cezarienei...

De organizarea din spital nu mai spun ca nu vreau sa sperii pe nimeni
La mine a fost cu folos aceasta internare ca stiu la ce sa ma astept la nastere... la ce e mai rau si nu o sa ma mai mire nimic

Pe urma la parter unde te interneaza inainte de ceza sunt niste saloane horror(ca si la lauze dealtfel)dar ce mi se pare mai nasol ca e o baie cu 2 wc-uri fara dus si fara chiuveta si in celelat capat e o baie cu un singur dus pt un palier intreg
Eu in ziua internarii am fugit acasa seara pe ascuns sa fac dus, stau si aproape pt ca la dusul acela era o mizerie...iac-iac
eu una nu m-am putut spala acolo si de aceea nu am mai vrut sa mai raman in spital si am semnat ca plec pe proprie raspundere si fara acordul sefului sectiei

In plus in dimineata operatiei trebuie sa te trezesti pe la 5 sa poti sa stai la coada la acel unic dus ca daca apuca sa intre altele ratezi operatia
Oricum in noaptea dinainte nu poti sa dormi, noi am avut o colega de salon care nu a dormit deloc
Eu am dormit doar 2 ore pt ca era o tipa din SM care sforaia exact ca o scroafa grohaitoare(scuze de expresie), deci nici barbatii nu pot sforai asa

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Fetele si-au pregatit tampoane din acelea mari de vata invelita in tifon si cica cat stai 2 zile pe ATI doar acelea le porti, nu te lasa cu chiloti

Referitor la cercei - nu stiu daca sa ii mai duc vad eu, pooate ii aduce sotul inainte de iesirea din spital ca cica nu le mai prea da voie la asistente sa faca gauri, pt ca fac cu ac si e f. dureros si se lasa cu mult circ de la fetite

Aaa, sa va duceti neaparat si slapi de guma pt dus ca tot va trebui sa folositi dusul acela mizerabil

In rest mai intrebati-ma voi ce vreti exact sa stiti si daca stiu va raspund
Va doresc sa nu ajungeti acolo decat pt nastere

Spun asta pt ca eu am ajuns la urgenta la ora 4.45 dimineata si la acea ora s-au ocupat de mine 2 rezidente una mai habarnista ca alta, stiam eu mai bine ca ele ce vad la eco, le-am si spus doua de sanatate si le-am ”felicitat” pt modul f. ”profesionist” in care s-au ocupat de mine
mi-au facut eco si nici macar nu mi-au masurat colul sa vada daca nu e scurtat, deschis, cred ca nici nu stiau sa il caute pe ecograf
Doctorita care era sefa garzii era in operatie
In concluzie, pe nimeni nu a interesat de ce sangerez , dar mi-au luat tensiunea de 3 ori in 2 ore
atata stiau ele sa faca
Abia la 12.30, dupa 8 ore de la internare mi-au spus cauza
asta numesc ei urgenta (o rezolva in 8 ore)

Deci, cam asta e le Gine I , specific spitalelor de stat din Romania...

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Fetelor Daca ati sti caaaaat am scris, dar cat am scris.... kilometri dom'le, si am pierdut mesajul... personalizat, frumos pentru fiecare. Acuma nu ma am putere sa o iau de la capat ca ma doare spatele super tare si tre sa ma intind.

Am vazut poze frumoase cu burtici, am admirat-o pe Cami, printesa lui Nati, m-a induiosat Ale a Sabinei, am admirat si cerceii finuti si delicati ai mazarichilor, m-am bucurat tare, tare pentru Nana si vestile de la eco si m-am cam intristat pentru Tatyana si Bubu. Dar va fi bine fetelo, veti vedea

Offff. Mi-e asa de ciuda c-am pierdut mesajul Dar asta e acum... ma duc sa ma intind putin.

Mira fericita 30+cu Maya Alesandra

AMR 10 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna burtici ! Va invit la o prajiturica cu portocala tocmai scoasa din cuptor ... ma relaxez acum citindu-va pe voi , sa imi treaca durerea de picioare .

R_ocsy 29 + Ana Sofia
AMR 10 saptamani !

Mergi la inceput

Am ajuns si eu la zi cu cititul
am vazut si pozele noi de pe webshots, felicitari pt. burticile mari si frumoase

Nati - ai o fetita f.f. frumoasa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Ruxi, multumesc mult pentru informatii... nu e nicio surpriza ce ne-ai scris despre conditiile din spital, am tot auzit despre asta si nu ma asteptam la nimic mai bun de atat.
Singura mea consolare este ca am auzit ca in sectiile copiilor au cea mai buna aparatura din oras... macar lor sa le fie bine, la nevoie.

Cam la aceleasi sume ma asteptam si eu... cred ca o sa dau 300 euro pt. cezariana (la mine oricum e musai de facut), 100 euro pentru neonatolog si pregatesc 300 lei pt. anestezie, mersi pentru pontul cu acel Oros. Stii cumva daca imi pot alege tipul de anestezie? Daca pot opta pentru totala cumva, chiar daca ma costa in plus? Si inca o intrebare: neonatologul ramane acelasi pana la iesirea din spital? Adica se mai ocupa de copii si dupa nastere? Sau rolul lui e doar sa se ocupe de copii in momentul nasterii?

Oare si la terapie intensiva sunt la fel de mizerabile conditiile? Sau macar acolo e decent?

Mai spuneai ca ai aflat ce trebuie sa ducem in bagaj... Pentru copii ma interesa in mod special, ma tot chinui sa pregatesc un bagaj cat mai mic si util, sa nu car dupa mine chestii inutile...

In rest, nu mai stiu... mai revin cu intrebari.

Ai mare grija de tine si menajeaza-te cat poti! Sangerarea ti-a trecut?

Carla, 31+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput