Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 16
tigruta spune:
Neata burtici vorbarete..va invit la cafeluta
sau ceai cu miere si lamaie, ce doriti..
Carla m-a socat povestea mamicii care e in coma..am vazut la TV,Doamne ajuta sa fie bine
Bubu ai grija de tine..sa stai in patut cuminte..
Va plangeti de kg in plus?? ce spuneti ca eu am pus pana acum 10 kg

la 26 de sapt
nu mai pot de ciuda..problema mea sunt dulciurile si mancatul seara..si cam exagerez uneori..dar sper sa ma mai menajez putin..
Vremea asta ma scoate din sarite, cand m-am trezit si am vazut ca ninge, acum s-a oprit dar e asa urat ca sigur nu scot nasul afara azi..facem putina curatenie si in rest odihna..
Weekend placut..
Elena
26+
Luca
Ioana5255 spune:
Neata si de la noi,
nu prea am dormit azi noapte de contractii. SI acum ma sacaie. Cred ca mai imping si ele pe acolo, ca ma ustura rau in partea stanga. Am pus is eu o mancare de mazare pe foc si niste pulpe la cuptor, aseara am facut ciorba de afumatura. Dulce mai gasim de cumparat.
Nati eu am spalat la Ale toate hainutzele de la 0 luni pana la 1 an cu Persil Sensitive. Si acum tot pe asta il folosesc. Balsam de rufe nu am folosit, decat dupa 2 ani incolo si cu moderatie. Nu pre avad rostul balsamului la hainutzele de bebe si ale copiilor.
Carla f trist cu mamica. Citisem si eu in ziar. Ma gandeam si eu ca sigur tre sa fie membra a comunitatii.
Va doresc weekend placut.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Jocurban spune:
'Neata tuturor,
Am fost mult mai matinala, insa imediat dupa ce m-am trezit mi s-a facut rau si am vomat o gramada de acid de la stomac si ce uscaturi mai rontaisem peste noapte... apoi am cazut din nou la pat si n-am avut curajul sa ma mai ridic, din cauza durerilor de burta (parca as avea apendicita, asa ma doare). Plus ca am tras si o cearta cu sotul, la telefon... ![]()
Am decis sa profit de weekendul asta liber si sa vopsesc doua scaune si usa de la baie, e ceva ce tot amanam de la Craciun, dar acum si-asa trebuie sa-mi umplu timpul si gandurile cu ceva. Maine incerc si un tiramisu cu fructe de padure... m-am aprovizionat cu cele necesare si abia astept sa ma infrupt din el! 
Sa aveti un weekend frumos si linistit, sa aveti si soare si vreme frumoasa, sa va bucurati de liniste si relaxare! 
Carla, 31+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Ioana5255 spune:
Carla ia stai tu cumintica acolo si lasa vopseaua, ca nu e bine sa stai cu nasul in vaporii aia.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Jocurban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Carla ia stai tu cumintica acolo si lasa vopseaua, ca nu e bine sa stai cu nasul in vaporii aia. Sabina 34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 5 saptamani Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase. |
E vopsea din aia pe baza de apa... fara diluant.
Carla, 31+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
?Blogul mazarichilor
dunemaire spune:
Carla mare grija si cu obositul, numai de vitejii nu e cazul sa te tii in perioada asta - mie mi se blocheaza spatele si de la un amarat de spalat de vase mai lung, ba se lasa cu contractii daca ignor spatele si continuu. 
Andrea, mama de Timea Christiane (6 ani 1/2) si o
de 29+
Ioana5255 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Jocurban
E vopsea din aia pe baza de apa... fara diluant. Carla, 31+ in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?Blogul mazarichilor www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
Tot ar fi bine sa stai mai linistita, sa nu te ia ceva contractii mai minunate.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica AlexandreiAMR - 5 saptamani
Jocurban spune:
M-am convins singura ca nu merge treaba... numai cat am baut un lapte si am spalat o cana si deja m-a luat spatele... ma intind la loc, iau o carte, mai arunc un ochi pe forum... lazy sunday.
Carla, 31+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
?
Blogul mazarichilor
mommy_to_be spune:
Holla Burtici!
Mama, mama, am ceva de recuperat de doua zile, de cand nu v-am mai citit/scris. Am fost tare busy la munca cu predarea situatiilor, caci ieri a fost ultima mea zi la servici![]()
Azi implinim si noi 30 de saptamani, ceea ce inseamna ca nu a mai ramas decat o patrime... pana ne intalnim cu minunea noastra
Pe mine m-a apucat sindromul de curatire a cuibului si mai mereu imi tot vine sa pun mana sa fac cate ceva, iar sotul ma cearta ca trebuie sa ma odihnesc, daca tot o sa stau acasa![]()
Am o intrebare pentru voi... De ieri dimineata, de cand m-am trezit, am observat ca in partea dreapta, jos a burtii, resimt o durere asemanatoare cu cea a unei mega vanatai, insa asta doar cand pun mana. Vanataie nu e, si nici nu-mi aduc aminte sa ma fi lovit...
aveti ideea ce poate fi?
Acum trec la recuperat si revin. Va pupic, burtici.
Mira
fericita 30+cu
Maya Alesandra
AMR 10 saptamani 

minunea mea
Jocurban spune:
Mira, si pe mine ma doare in acelasi loc, dreapta jos... eu am comparat durerea cu cea de apendicita. Habar n-am ce poate fi, poate o manuta sau un piciorus ce apasa pe ceva...
Carla, 31+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
?
Blogul mazarichilor