Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
n_a_n_a spune:
Apropo, Carla
, stai si tu cumintica, ca nu-i de glumit cu contractiile!! Mazarichile mai au nevoie de burtica ta!
Sa vezi ce repede o sa treaca weekendul, si imediat se va intoarce sotul! Daca ai chef, cheama o prietena, doua, sa stea cu tine. Faceti o prajiturica buna (eu as papa niste crema de zahar ars
); jucati-va de-a cosmetica - un scrub, o masca, ceva; uitati-va la niste filme; barfiti
...
Nana
30+ cu
iubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-
mamanati spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo mamanati eu cred k la sfarsitul lunii mai inceputul lui iunie va fi "marea intrecre la nascut" asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Ai si tu in vedere sfarsitul lui aprilie - inceputul lui mai?! Ca atunci incep programarile.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
n_a_n_a spune:
Nata, se scuza, toate ne-am dat seama ca nu ne urezi sa avem bebelusi prea precipitati! Se intampla chestii funny cu neuronii nostrii imbibati in hormoni
.
Nana
30+ cu
amr 10-
bubu30 spune:
Nu mi-a zis nimic de aceste puncte hemoragice pe placenta, si mi-au facut de 3 ori ecograf, 3 medici deferiti
Atat mi-au zis ca placenta joasa da sangerarea.
Si eu am mai avut o sangerare identica la 14 sapt si m-a tinut 11 zile, tot maroniu. Sper sa fie ca atunci si sa treaca fara alte complicatii, ca acum sunt mai stresata ca atunci cand stiu ca am mai putin acum pana la nastere si sunt cam la limita. O sa ma linistesc abia cand o sa am minim 32 sapt, o si mai e pana atunci.
Referitor la pozitia bb-ilor - ai mei sunt deja amandoi in prezentatie craniana, desi nu are importanta ca oricum nasc cu cezariana, datorita placentei.
Ruxi
29 + cu

n_a_n_a spune:
Poate e o exprimare a medicilor de aici, se refera la zona de placenta care sangereaza activ. Mai mult ca sigur daca vedeau sangerari proaspete, nu te lasau nici sa te gandesti la venit acasa, cu toate semnaturile!
Nana
30+ cu
amr 10-
Aniska80 spune:
Buna seara fetelor!
Ce mai faceti?
Se pare ca din cauza hormonilor...am inceput sa am insomnii
,plus ca nu mai am asa mult calm,rabdare...saracul baietelul meu...Denis,de aproape 7 ani...mai vrea si el sa ne jucam dar sincer nu ma simt in stare...am o stare aiurea,as zace mereu...as lenevi mai bine zis...
!Pe 23 martie merg sa fac morfologia de trim 3,de-abia astept sa vedem ce mai zice de bebelina!Voi cand ati facut analizele....al doilea set de analize???
Va pup si va doresc o noapte dulce si linistita!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
30+cu
n_a_n_a spune:
Anamaria, bine ai venit in clubul liliecilor gravizi... si iritabili... si obositi! Ne plangeam de nopti albe eu, Sabina, Vero... sigur suntem mai multe. Eu saptamana ce vine fac analizele de trim III, si cred ca si antitetanosul.
Nana
30+ cu
amr 10-
Jocurban spune:
Nana, stau cuminte, ca numai weekendul asta n-as vrea sa ma apuce mersul la spital...
In privinta prietenelor... stiu ca o sa sune patetic, dar n-am.
Adica am acasa, la Timisoara, dar in cei 2 ani de cand m-am mutat la Cluj, cu sotul, nu ne-am facut prieteni noi, nici n-am simtit nevoia, dar nici nu s-a nimerit.
Astept maine o amica pe la mine, imi spusese ca trece in vizita inca de zilele trecute, dar nu e genul cu care sa am de povestit mai mult de 1 ora... dupa care mai vad eu ce-mi gasesc de facut prin casa.
Acum m-am mai linistit, dar in burta am o revolutie de zile mari, de pe la 6 seara incontinuu se lupta fetele, se bat sau Dumnezeu stie ce fac acolo, de nu se mai linistesc nicicum, iar pe mine m-au nenorocit cu atatea lovituri. De vreo jumatate de ora le-am pus cantece de leagan de pe youtube sa asculte, poate-poate le adorm... dar vad ca n-am sanse momentan. Si daca nu dorm ele, nu dorm nici eu!
Apropos, uitati un cantec dragut pentru toti bebeii ce n-au somn: http://www.youtube.com/watch?v=NpSX0unOmno , cu dedicatie speciala de la mazarichi! 
Carla, 31+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?
Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Anamaria, bine ai venit in clubul liliecilor gravizi... si iritabili... si obositi! Ne plangeam de nopti albe eu, Sabina, Vero... sigur suntem mai multe. Eu saptamana ce vine fac analizele de trim III, si cred ca si antitetanosul. Nana 30+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr 10- ![]() Bine te-am gasit!!! Mie mi-a zis doctora ca ne vedem dupa Paste...,dar asta inseamna ca daca acum am 30...atunci o sa am...34 de sapt...si ma gandesc oare nu e cam tarziu pt analize???Pe 23 martie merg sa fac morfologia de trim 3 la o alta doctora din c-ta,specializata in morfologii....o sa-mi spuan mai multe despre cum evolueaza sarcina pt ca doctora cu care o sa nasc...e alta decat medicul de la prima nastere si nu prea imi place cum face eco!Eu trebuie sa fac cezariana ca prima data am facut tot cezariana...am fost nevoita...! |
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
30+cu
Jocurban spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a Anamaria, bine ai venit in clubul liliecilor gravizi... si iritabili... si obositi! Ne plangeam de nopti albe eu, Sabina, Vero... sigur suntem mai multe. Eu saptamana ce vine fac analizele de trim III, si cred ca si antitetanosul. Nana 30+ cu iubirici dulce, Adelina Ioanaamr 10- ![]() |
Si eu, si eu, si eu!!!!!
De cand sunt gravida n-am dormit o noapte ca omul normal, povestile cu dulcele somn de trimestrul trei al gravidelor pentru mine sunt utopie!
Anamaria, eu stiu ca ultimele analize se pot face ori la sfarsitul trimestrului doi, ori la inceputul celui de-al treilea... cum doreste medicul. Nu e o regula fixa.
Carla, 31+
in asteptarea
Sofiei Maria si a
Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas
?Blogul mazarichilor
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte