Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Nana, munceam pe rupte la 23; am muncit de la 17 si m-am lasat de ceva vreme. Acum mai putin ptr altii, mai mult cu si ptr copii.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 32+

Ehe, Ioana, si eu am muncit de mi-au sarit fulgii de la o varsta frageda! Si intre 17 si 19 ani am dus casa in spate cu mancare, spalat, curatenie si supravegheat surioara mai mica (ce batoasa eram cand mergeam la sedintele cu parintii ), ca s-a imbolnavit tata si mama a stat cu el doi ani prin spitale in Bucuresti si Cluj (paralizand, a avut nevoie permanenta de insotitor, ca asa era la noi in spitale, poate si acum e la fel)... Pe urma doua faculte, o parte in paralel, plus job full time... Si ce sa mai zic, ca in vara lui 2008 am avut primul concediu... Dar ma refeream la faptul ca nici in ziua de azi nu cred ca sunt suficient de coapta la cap incat sa raspund 100% de o viata, mai mult, sa o ajut sa ajunga OM. Noroc ca tati e muuult mai curajos !

Nana 30+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr 10-

Mergi la inceput

Ruxi, imi pare rau pentru ce ti se intampla . Ai mare grija de tine, lipita de patut sa stai, bine?

amr 10-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am revenit
a luat sotul meu pachetul de la Cora,fara probleme
cine le-a ambalat le-a pus cam cu furca,dar nu conteaza,calul de dar nu se cauta la dinti

la noi lipsesc sosetele dar avem 2 caciulite
lipseste inelul gingival dar avem 2 pachetele identice de Sano Maxima
si mai lipsesc vreo 2 chestii fata de pozele pe care le-am vazut

una peste alta ma declar multumita
pachetul cadou merita clar un drum pana la Cora

36+

Mergi la inceput

Fetele , ma bucur pentru voi, sa folositi sanatoase, si voi si bebeii, "cadoul de la Cora!

Am inceput sa anunt lumea (familia) ca o sa nasc cu cezariana, si am ramas stupefiata! Toti sunt usurati, inclusiv mama se bucura, ea care e atat de pro nasterea naturala! Se pare ca nimeni nu ma vedea in stare sa nasc vaginal: ba ca sunt prea slabita de sarcina asta ca sa mai fac fata travaliului, ba ca sunt prea sensibila, bla, bla... De sot nu mai zic nimic, el mi-a zis de cand am ramas gravida ca moare de frica la gandul ca trebuie sa nasc, asa ca usurarea lui nu a fost o surpriza, dar restul... Sau o fi vre-o strategie sa ma incurajeze pe mine, ca stiu ca ma terorizeaza ideea de cutit?!

amr 10-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Nana merci de sfat, o sa stau in pat, doar la masa si la baie ma ridic.
Bine ca macar colul este ok, are 3,37 cm, si nu sunt de la col deschis sau scurtat sangerarile ci sunt de la placenta posterioara f. joasa.
Felicitari pt. rezultatele asa de frumoase de la eco si pt. achizitionarea marsupiului sa-l folositi sanatosi !

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Ruxi, cum a fost sangerarea? Cumva maronie si nu foarte abundenta? Si dupa gynipral a ramas ca o secretie, tot maronie?

Edit: multumim de felicitari .

amr 10-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Da Nana, asa este, maronie.
In noaptea in care a aparut a fost portocaliu spre rosu, dar apoi a devenit maronie.
Abundenta nu a fost deloc, acum nici pe tampon nu mai am deloc, doar cand merg la baie apare pe hartia igienica de fiecare data.

Ruxi 29 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Veronica, daca ai drum maine prin Gheorgheni, cu mare placere te invit la un ceai!

Ruxi, vai ce bine ca n-a fost ceva serios! Esti okey acuma, nu mai prezinta niciun pericol acea sangerare? Cand ai timp si chef te rog mult scrie-mi exact cum e cu bagajul de spital si cu cezariana... La Gine 1 ai fost? Ai auzit cumva si "cat se da la nasteri"? Si eu si Veronica suntem interesate de amanunte...

Sabina, ai grija mare cu contractiile, ti-am zis ca nu vreau sa te las prima, sa deschizi lista!

Ioana, esti un izvor nesecat de energie! Incredibil! Oare peste 6 ani asa eficienta o sa fiu si eu? :D

Nana, e bine ca lumea din jurul tau este empatica... ai noroc de oameni faini langa tine! Mai rau e cand toata lumea te critica pentru o decizie care ar trebui sa iti apartina in totalitate...

Eu, dupa cum spuneam mai devreme, tocmai am ramas fara sot pana luni... a plecat la gara. Asta nu inainte sa fac o criza de plans de o ora, eu care in viata mea nu m-am temut de a ramane singura... Hormonii astia! Nici nu stiu de ce am plans macar. pur si simplu ca sa nu plece, ca un copil mic. Saracul, mai avea putin si renunta la toata calatoria, numai sa ma linistesca. Nu mi s-a intamplat sa ma port asa niciodata pana acum.

Carla, 31+
in asteptarea Sofiei Maria si a Nataliei Emilia. Oare cat a mai ramas ?

Blogul mazarichilor

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Stai linistita si cuminte si trece. Si eu am experimentat si in ianuarie, si in februarie in spital, exact cum spui: pete pe hartia igienica si spre sfarsit secretia a ramas colorata usor maro. Ce a zis medicul? A vazut la eco transvaginala daca mai ai puncte hemoragice pe placenta? Eu am fost norocoasa si cand am ajuns la eco deja numai era nicio sangerare noua, asa se explica si culoarea maronie - sange deja vechi care se elimina.

amr 10-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Of, Of sorry!!! Pleaseee!! Sunt nauca rau! Am uitat de luna aprilie, credeam ca cumva dupa luna asta incepe odiseea noastra! Ce Dumnezeu e cu creerul meu! Mii de scuze inca odata!

Bubu30, ai mare grija! Multa sanatate!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si 27+

Mergi la inceput