Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
veronicach spune:
Carla sper sa nu te mai supere contractiile
daca vrei vin in vizita..nu te las singura cuc ![]()
jasmine sotul meu a ridicat pachetul dar cardul era oricum pe numele lui
aici scrie ce ar trebui sa contina pachetul http://www.cora.ro/index.php?p=ev_hiperbebe
eu cred ca nu au fost ambalate cu seriozitate de aceea lipsesc unele lucruri, de exemplu noi nu avem inel gingival, bibeon, sosetute....dar noi sa fim sanatosi ![]()
30+
Matei ...
mamanati spune:
Merci pentru complimente Cameliei,
de la ea!
Camelia, Cristina, frumoase burtici!
Eu tot stau si ma gandesc oare cine va naste prima din "familia" noastra mare. Eu zic ca Sabina sau Carla. Interesant, naste cineva luna asta?! E cred ca pana in 25 martie vor fi deja bebici in odisee.
Arturica, si noi de vom avea o fetita vom face ceva economii. De la Cami am o groaza de hainute, multe din ele chiar noi. Sotul aducea cate 2 valize de toale printesei.
Ce m-as bucura si eu de un pachet de la Cora! Asa imi mai plac diferite chitibusuri!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
27+
aleesicoo spune:
veronicah nici eu nu am avut in pachetel sosetute![]()
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
aleesicoo spune:
mamanati eu cred k la sfarsitul lunii mai inceputul lui iunie va fi "marea intrecre la nascut"
asa creste bebicu
ale
ma
arturicii spune:
Nati, eu ma inscriu la luna Aprilie. Si sper sa nu fie nici un bebe in martie.
Am dereticat in bucatarie, cu curatenie in rafturi si dulapuri; parca nu se termina niciodata treaba asta cu menajul in casa.
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 32+
aleesicoo spune:
arturicii tot respectul pt tine
cata treaba faci
eu daca am dat cu o matura si un mop sunt lesinata
ma si vait
asa creste bebicu
ale
ma
Flubby spune:
buna fetele 

nu m-am putut abtine si am dat si eu o fuga la cora pt pachetel, desi pt mine e cam in celalalt capat al orasului, multumim Nico pt pont, vad ca tot gasesti diverse oferte, ba la cora, ba la plus...tine-o tot asa si de fiecare data anunta-ne si pe noi ![]()
fetele am vazut si eu poze cu burticutele voastre: superbe, nu am alte cuvinte...si ce sa mai zic de printese sau de cavaleri, dom'le aveti niste copii nota 20, felicitari si la mai mare ![]()
intre timp am pus si eu cateva poze noi: una cu mine si 2 cu burta la sf primului si celui de-al 2 lea trimestru
pupicei 
flubby
27s cu 
Ioana5255 spune:
Seara buna si de la noi,
in sfarsit am intrat in posesia coletului, am o groaza de hainute. A primit si picea. Toata lumea e happy. Acum tre sa ma apuc de spalat.
Carla contractii nasoale experimentez si eu, ca deh e weekend si tre sa imi fac norma. Nu stiu de ce le apuca asa pe weekend, pe semne ca se vor naste in weekend. Diseara imi bag si eu o injectie cu nospa si scobutil, ca nu mai am nici aer sa respir de cat de naspa sunt si mi se face burta ca ligheanul.
Nati si eu sper sa nu nasca nici una in martie,d ar nu stiu de ce simt eu asa ca ale mele ies in ultima sapt din aprilie, maxim in prima. Nu imi doresc sa nasc prima, sper sa nu se adevereasca ceea ce simt si nici tu sa nu ai gura aurita.
Artu ce harnicuta esti tu. Eu abia daca reusesc sa fac o mancare si sa bag o masina de rufe, ins chimb stau toata ziua cu fundul pe scaun si muncesc la calculator. Daca ma pun in pat contractiile sunt si mai naspa, sau le percep eu mai nasol si oricum nu am stare sa stau in pat.
Fetelor sa stapaniti sanatoase cadoul de la Cora. Sa va fie de folos.
Artu si Laurita de cand ma tot tin sa va zic, nu mai pot de drag ca sunt 2 bebeline Sabina in odiseea noastra.
Sabina
34+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 5 saptamani
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
bubu30 spune:
Buna seara fetele !
Suntem din nou acasa, din pacate am fost internata in spital 2 zile.
M-am trezit miercuri noapte la 4 cu sangerare, asa ca urgent m-am prezentat la urgenta.
Azi am plecat, pe propria raspundere , deoarece era asa nasol in spital, niste conditii de jail, incat nu am mai rezistat psihic.
Medicul meu curant a fost de acord sa plec azi, dar seful de sectie m-ar mai fi tinut pana se opreste sangerarea de tot.
Oricum, trebuie sa stau in pat, fara efort deloc si gynipral tb + no-spa inj.
M-am convins acum ca acele dureri de burta ca la menstra sunt periculoase, se pare ca au legatura cu sangerarea mea.
Singura parte buna din spital e ca am povestit cu colege de salon internate pt. cezariana si am aflat ce se cere in bagaj in acest spital, si am mai aflat una-alta despre cum decurg lucrurile post-cezariana de la cele care nascusera.
Nu am citit nimic din urma, sper sa recuperez maine.
Ruxi
29 + cu

bubu30 spune:
Ei ce bine era daca aveam bagajul facut!
Va dati seama cum mi l-a facut sotul meu prin telefon (eu din spital, el acasa)la 5 dimineata!
Ruxi
29 + cu