Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

nik0le, dak tot umbli la listuta trece si data mea de nastere 14.10.1979. multumesc anticipat. citesc din urma si revin

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Da, si uitai sa va spun ca avem hernie de ombilic, trebuie sa ne lipeasca doctorul leucoplast pe acolo... brrr!!! In mama si copilul scrie ca degeaba, doar o sa ii irite pielea, dar pot sa zic doctorului ca am citit eu in mama si copilul?
Pe de alta parte, altceva nu prea cred ca putem face deocamdata, pt ca e micut dragul,

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui lorex
mi se pare ca nu am destul lapte la san si ii mai dau o masa pe zi de LP..

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

Cum de ai ajuns tu la concluzia asta "inteleapta" ? E pacat daca vrei sa alaptezi la cat de bine ati inceput ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

pai am vazut ca plange , nu se satura si am tras cu pompa ca s averific si nu mai iesea nimic...si a papat 80 de ml de LP...

_

Si eu am incercat sa ma mulg acum cateva zile si nu a iesit nimic (si ii dau numai san)...nu cred ca trebuie sa te bazezi pe asta si sa crezi ca nu ai lapte suficient. Pune Bobitza la san de fiecare data....pe mine m-au invatat fetele de aici ca bebe e cea mai buna pompa. Luca al meu nu sta niciodata la san mai putin de o ora, cateodata si 1 ora 30. El nu a auzit de treaba aia cu 15 minute fiecare san.

In seara asta i-am facut baita singura..tati e in oras cu munca...cica. Si spre surprinderea mea am reusit, spun asta pt ca eu am doua maini stangi si alea de lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

larisel - povesteai tu de pediatru tau preferat. Ma bucur ca ti-a zis ca min 500gr/luna. Mi-am confirmat ce stiam si eu. Sunt f multi pediatrii care recomanda LP daca copilul nu ia min 750 gr/luna in primele 3 luni.

mamidepuiuti, nikole - eu nu am vrut sa imi lege trompele. S-a uitat dr la mine ca la masini straine. Cica nu imi ajunge 2 cezariene ? Am zis ca da imi ajunge dar poate ma razgandesc ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

exact in aceeasi situatie sunt si eu cu legarea trompelor-am refuzat
acum zic ca voi ramane doar la 2 copii dar poti sti ce-ti ofera viata?prefer sa stiu ca pot alege
si merg pe principiul ca daca 10 ani nu am ramas gravida fara sa vreau sa functioneze si de acum incolo

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

multumim de complimente........

da alexuta eu fiind de la tara mi-ar placea la oraass
tu invers...................................asa e viata

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Buna fete dragi!!!

V-am gasit!!!! am muuult de recuperat, dar ca sa ma bag in vorba si eu, alaptatul....am un san facut praf in continuare, la ce la care am facut inceputul ala de mastita...off si sunt un pic disperata...chestiile alea de silicon nu le pot folosi ca de la unul mi s-au infundat atunci canalele. Si fiica-mea trage de el de parca ar fi din cauciuc .

Am lapte sa dau si la vecini iar Irina nu ma "goleste" niciodata de tot. Momentan ii ajunge un san la o masa. Maine face o luna si a luat pana acum 800g. Adoarme cu tzitzi in gura cam dupa 45 min si e full ca da gaze afara de la orizontala... Eu ca sa fac lapte am pus-o ff des la san iar acum belea, nu mai stiu cum sa fac sa fie putin mai putin

Daca mai stiti vreun remediu miraculos in afara de garmastan, lanolina, bephantene va rog sa imi ziceti si mie ca imi vine sa urlu cand o pun la sanul ala

Nic0le mi-a fost dor de tine, iarta-ma ca m-am dat la fund !

pup la toate fetele.

ps: cat ar trebui sa dureze colicii? avem si noi dar moderat gratie infacolului...

Catalutza 39+ Irina

AMR 1 saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

nik0le, dak tot umbli la listuta trece si data mea de nastere 14.10.1979. multumesc anticipat. citesc din urma si revin

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

mi-am notat pe hartiutza si daca nu se rezolva, rezolv io maine!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SorinaF

Si eu am incercat sa ma mulg acum cateva zile si nu a iesit nimic (si ii dau numai san)...nu cred ca trebuie sa te bazezi pe asta si sa crezi ca nu ai lapte suficient. Pune Bobitza la san de fiecare data....pe mine m-au invatat fetele de aici ca bebe e cea mai buna pompa. Luca al meu nu sta niciodata la san mai putin de o ora, cateodata si 1 ora 30. El nu a auzit de treaba aia cu 15 minute fiecare san.

In seara asta i-am facut baita singura..tati e in oras cu munca...cica. Si spre surprinderea mea am reusit, spun asta pt ca eu am doua maini stangi si alea de lemn.

de Luca Stefan

da? a mea sta 10 minute..si-i dau doar un san la o masa, apoi la urmat celalalt san...cas a nu-i distrug pe-amandoi...oricum adoarme si nu-i mai trebuie si celalalt! f rar se intampla sa-i dau pe amandoi.

baitza singura??? wow, ce tare esti! bravo!

_

Mergi la inceput

Fetele , voi stiati de apa pt preparat LP de la humana, pe care nu tre s-o fierbi?
am aflat si eu de la cineva si am fost surprinsa ca nu stiam...forumista de mine!!!

Larisel, a mai trecut o luna??? cand???

Andre_lina, si tatal tau tot de Valentine's day e nascut? si al meu la fel

Dastefa
, vesti bune despre Miruna! Poze proaspete?
Ai vazut ca te-am intrebat la ce pediatru mergi?
LA MULTI ANI pt ziua ta!

Cris.D..tin sa te intreb, cum a racit Ema asa atre? ca eu is obsedata sa nu-mi raceasca dupa ce am vazut prin ce ai trecut tu..

Cristies - garga face deja tumbe?

Decenuela, Luca e mai bine?

Nikole,

Plateea, ce mai faci? ti-ai luat pantofii aia dementiali sau ai cedat in favoarea hotei din bucatarie? Pastaia ce face?

Alecsa, super vesti!

Sorina, succes cu masajul!

Carmita, cum stai cu alaptatul?
Ce fata inalta ai si mi se pare ca-i toata maica-sa

Myky, cum iti pazesti BB de raceala ta???

_

Mergi la inceput