Divortat sau nu? (split-2)
Raspunsuri - Pagina 2
balanta spune:
Vikinga, tare frumos ce spui tu...cred ca ai gasit barbatul dispus sa stie care ii e locul...dar cand ai unul care nu isi face nici partea lui de treaba, si cand rostul tau e sa le faci pe toate, si partea lui, cred ca e un pic cam greu sa fii atat de "implinita"...probabil atunci ca femeie renunti la o buna parte din rolul de femeie si il joci si pe celalalt...la voi sunt compensatii, asa cred eu ca se cheama si chiar de sunt si situatii de disconfort uneori, cred ca plusurile sunt atat de mari incat cu siguranta iti doresti sa ramai casatorita...gandeste-te ca sunt barbati pt care si serviciul e o corvoada
blackpanterro spune:
Vik, superb scris, trebuia sa scrii toate astea la topicul celalalt despre dragostea clestar
Fericire multa si implinire in continuare!
Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta Vikinga, tare frumos ce spui tu...cred ca ai gasit barbatul dispus sa stie care ii e locul...dar cand ai unul care nu isi face nici partea lui de treaba, si cand rostul tau e sa le faci pe toate, si partea lui, cred ca e un pic cam greu sa fii atat de "implinita"...probabil atunci ca femeie renunti la o buna parte din rolul de femeie si il joci si pe celalalt...la voi sunt compensatii, asa cred eu ca se cheama si chiar de sunt si situatii de disconfort uneori, cred ca plusurile sunt atat de mari incat cu siguranta iti doresti sa ramai casatorita...gandeste-te ca sunt barbati pt care si serviciul e o corvoada |
vikinga spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Vik, superb scris, trebuia sa scrii toate astea la topicul celalalt despre dragostea clestarFericire multa si implinire in continuare!Adriana 14w si Aidan Alexander - 4 aniA ticket to hell has never been funnier |
casandra spune:
Vikinga, , m-am indragostit de tine si familia ta.
Tare mi-ar placea sa va intalnesc in realitate, undeva, candva.
Ramona J spune:
Vikinga, parca ai fi povestit viata mea, zau asa!
Nu lucram cu turisti si ne-am oprit la doi copii, dar experientele noastre sint aproape identice.
Cel mai mult imi place cum am ajuns (dupa multi ani) sa ne dam pace. Si ce daca e iarba inalta si n-are el chef s-o tunda?
Ce daca mormanul de vase zace in chiuveta? Cind am eu chef stau pina la unu noaptea si fac ordine cind dorm toti, iar daca nu am chef de toate astea imi pun un film si ignor pe toata lumea.
Vreau sa zic ca-i important sa poti fi tu insuti intr-o relatie, fara sa fii judecat. Doar ca "it's a two-way street si trebuie sa si accepti acelasi lucru de la celalalt.
Scuze de off-topic, nici nu stiu exact despre ce-i subiectul asta, ca nu l-am citit pina acum. Am intrat din intimplare si mi-a placut cum a scris Vikinga.
mihaela_s spune:
Vikinga, eu a trebuit sa trec printr-o relatie esuata si printr-un divort ca sa gandesc asa ca tine. Bine, gandeam eu si inainte, aveam cumva trasate liniile unei casnicii, dar fostul meu sot nu gandea asa...si aici m-a pierdut. Din fericire pentru mine, am gasit barbatul care rezoneaza cu mine la aceleasi chestii si cand am citit ce ai scris, uneori am regasit relatia noastra. Nici el nu se amesteca in bucatarie si facutul mancarii, sunt treburile mele stricte si personale(eh, se amesteca fetele ca acum sunt mari si Diana chiar face prajituri, e pasiunea ei ) nu ca nu stie, dar ce rost are(mi-a demonstrat intr-o duminica ca e si un bun bucatar asta dupa ce i-am spus ca daca eu patesc ceva, el moare de foame, la fel ca socrul meu care dupa ce a murit soacra nu stia nimic sa manance decat ceai cu paine cu slanina...). Dar nici eu nu ma amestec in destule treburi de ale lui si parca ne ghicim asa cand de ex. facem curat(asta facem toti patru impreuna), cine ce face. Fara vorbe, asa ne simtim...Pacat ca nu avem si un baiat, tare i-ar placea sotului meu sa mestereasca cu un flacau cate ceva...
Ei, e frumos cand fiecare e implinit in familie, cand lucrurile nu se pierd in amanunte fara rost, dar da, pentru asta trebuie sa fie DOI si eu stiu diferenta.
Sa fiti vesnic asa fericiti vik, cu nepoteii langa voi cand copiii vor creste.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
pepene spune:
va citesc si eu pt. ca nu stiu ce se va intampla in viata personala. contemplez o schimbare.
va admir pe toate, fiecare in felul ei.
vikinga, felicitari pt. familia minunata. ati gasit echilibru si armonie.
marturisesc insa ca, vazand postarea ta, mi-am facut ganduri rele. eu nu sunt asa, desi genul familist, tin foarte mult la realizarea mea profesionala si independenta mea financiara. oare in conditiile in care nu constitui sotia traditionala, am sanse si eu la fericire conjugala?
Yasmine spune:
citat din mesajul lui vikinga ei acum yasmine nu o sa mai fii de acord cu mine, nu-i asa, dar la tine e altfel, tu esti medic, trebuie sa profesezi ca ar fi pacat altfel. am o prietena buna, a terminat cu 10 medicina in belgrad, e medic pediatru chiar. si nu profeseaza si stiu ca parte din sufletul ei e ca si atrofiat din cauza asta. acum pacat ca totusi prea rapid a trebuit sa te reintorci la munca full job dupa primele 2 sarcini. de data asta cum o sa faceti? de asta tot zic de la caz la caz e totul. eu chiar de imi luam licenta tot nu puteam aici mare lucru profesa, mai bine era de faceam cursuri de gastronomie ceva, serios, ca din asta se traieste aici, hoteluri, restaurante, discoteci, cafenele. chiar am un spatiu pastrat la demisolul firmei noastre, ideal pt ce mi-as dori eu sa fac cindva cind nu o sa fie bai sa fiu noptile plecata de linga copii, un jazz club cu muzica live, cu ambient pe gustul meu, asa ca o copie a unui locusor mic si intim vazut in paris. si sotul ma sustine si zice ca ma rog, de nu o merge, noi doi macar vom fi cei mai buni si fideli clienti. o sa-i zic ca o sa invit fetele de pe forumul unde tot butonez:)) dar mi-e ca nu mai razbeste muzica de la atita vorbit. asa cu sfaturi de ici colo culese general date, modernisme ori ba mai tare se incurca o tinara femeie in ele, e nefericita si nu stie de ce. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis. |
Draga mea, eu de luni sunt la munca. Luni am luat-o pe Mara cu mine la cabinet si a mers struna, din cauza ca tati mai e acasa saptamana asta i-am lasat-o lui dar de saptamana viitoare suntem amandoua pe metereze aici la cabinet.
Sincer pot sa-ti spun ca si mie mi-ar place sa stau acasa, sa savurez viata de familie, asa ca sa stii ca te invidiez 100% ca tu poti, dar pe de alta parte asta e crucea mea, sa merg la munca.
Sa stii ca azi ne-am uitat cind pica vacanta de rusalii si ne gandeam sa facem citeva zile pe Sylt cu catel cu purcel, o sa te intreb cind o fi cazul daca poti sa-mi recomanzi un hotel, si poate cu ocazia asta ne vedem si noi la ochi .
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia