Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)- 20
Raspunsuri - Pagina 22
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana l
salopetele au lunimea de 70 cm. mamica lui Andrei |
Nu vin nimanui?
mamica lui Andrei
adda_lili spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana l
Nu vin nimanui? mamica lui Andrei |
giuliaelena spune:
Andreea ,deocamdata am pus pentru Iza: o maleta,un pulover,o pereche raiati,cateva tricouri,pantaloni trening,hanorac.
Maine sotul meu e liber si mergem la tara sa vedem ce mai gasim iar pe miercuri ,joi sper sa pun pachetul
irina constantin
ancadragoman spune:
Neata
LUMINITA A AJUNS PACHETUL DAR AM UITA EU SA TE ANUNT,SCUZE
Dana am gata pachetul si sper sa il pun azi sau maine.
Pup
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ducky spune:
Am gasit paltaloni negri, eleganti de gravide, marimea 52. Ii donez cu drag. Nu i-am purtat deloc. Sunt noi.
De asemenea, am gasit in dulap la Glad haine de baiat 5 ani (asa scrie pe ele, marimea e pentru copil de 116 cm) care merg pentru primavara, deci mai grosute. Sa le fac pachet zilele astea si sa le trimit tot pentru orfelinat sau le treceti pe lista de donatii de la inceput??
O saptamana frumoasa sa aveti !!!
PS Stiti de unde iau eu cutiile pentru pachete? La Metro este amenajat un container chiar la iesirea clientilor doar pentru cutii goale.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
ana l spune:
si la Selrgros e la fel amenajat.
eu ce am trimis la bazar am pastrat cutiile de la lapte praf si cereale si le-am folosit.
iar pentru orfelinat si inca cineva de aici am folosit cutiile de la apa plata si am improvizat. am ajuns sa ma uit si in containerul de gunoi, ca la magazine nu mai gasesc nimic.
mamica lui Andrei
danielac spune:
Azi dimineata am luat de la posta un colet de la Neli_ra si altul de la giuliaelena! va multumim fetelor!
va rog sa imi spuneti aici ce adrese vreti sa va trimit, azi nu am prea mult timp sa stau sa rasfoiesc!
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
danielac spune:
Alex andra, a venit curierul cu coletul de la tine, la mine la job, acum l-am dus la masina.
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
adda_lili spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Adda lili, ti le trimit, numai sa primesc datele de contact. mamica lui Andrei |