Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc)- 20

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Astazi a trimis Valenita coletul cu o parte dintre hainutele licitate la bazar pentru Antonia_05. Coletul contine: o pereche de pantaloni, o bluza, o camasuta si o vesta, toate pentru Sonia.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am o pereche de cizme din piele, negre,joase, fara toc, adica, marimea 35.
Daca nu are nimeni nevoie de ele, i le trimit Danielei pt una din fetele de la orfelinat. Pachetul il trimit maine dimineata, deci as avea nevoie de un raspuns azi.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

fetelor daca nu reusiti sa-mi trimiteti mesalj de pe dc atunci trimiteti pe adresa mea

Adelina,te rog sa-ti stergi adresa de email din mesaj deoarece postarea metodelor de a fi contactata altfel decat prin acest forum este interzisa .Apreciez ca doresti sa ajunti dar in caz de nevoie,eu sau Daniela putem trimite adresa ta oricui o va cere .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

fetelor daca nu reusiti sa-mi trimiteti mesalj de pe dc atunci trimiteti pe adresa mea

Adelina,te rog sa-ti stergi adresa de email din mesaj deoarece postarea metodelor de a fi contactata altfel decat prin acest forum este interzisa .Apreciez ca doresti sa ajunti dar in caz de nevoie,eu sau Daniela putem trimite adresa ta oricui o va cere .
----------------------------------

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
Scuze pt neintelegere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Am o pereche de cizme din piele, negre,joase, fara toc, adica, marimea 35.
Daca nu are nimeni nevoie de ele, i le trimit Danielei pt una din fetele de la orfelinat. Pachetul il trimit maine dimineata, deci as avea nevoie de un raspuns azi.

Dat fiind ca nu le-a solicitat nimeni, le-am trimis Danielei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Ups, Daniela, Laura eu nu mai inteleg nimic. M-am pierdut in ceata...
Deci, cine are nevoie de ajutor si e deja verificat poate cere direct aici ce mai are nevoie? Sau trebuie iarasi aprobarea de la voi?
Eu i-am scris lui Ada Lili pe PM ca am vazut ca e tot din iasi si ceruse aici niste hainute... Am procedat bine sau trebuia sa scriu direct in topic?
Nu vreau sa incalc regulile sau sa primesc averitisment.

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

am 2 perechi de pantaloni scurti, 1 salopeta raiat albastra subtire , 1 salopeta raiat groasa, 1 gecuta blugi, cred ca toate cam 2-3 ani. Cui sa le trimit? Cine are mai mare nevoie de ele?

mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ana , nu e vina ta!Adelina trebuia sa spuna ceea ce stia deja si anume ca aici nu se contacteaza direct nici una din persoanele care ofera sau solicita ajutor pentru a evita ceea ce s-a intamplat inainte !Ea stia clar ca nu are voie sa posteze PE FORUM nici un fel de modalitate de a fi contactata altfel decat acest forum (ma refer la numar de telefon,adresa personala de e-mail,adresa personala unde locuieste ) fie ca a fost verificat sau nu .Daca cineva doreste sa trimita ceva cuiva (cum vrei tu sa-i trimiti Adelinei)si nu are deja adresa acesteia/acestuia ,atunci una din noi (Daniela sau eu) trimitem pe PM sau email adresa respectiva .Adelina,in cazul de fata,stia foarte clar ca atat eu cat si Daniela cunoastem adresa ei de email si o puteam oferi la cerere .Asta e tot!
Regulile acelea nu sunt facute sa fie " uitate" cand le/ii favorizeaza pe unele/unii!

----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

daniela, ma bucur ca a juns coletul!

laura, si eu i-am trimis pachet lui Rares, cred ca era de la mine, am trimis aprox in acelasi timp cu Selene.

anca, stii daca gemenutele au primit coletul?

sa aveti un we frumos!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

am 2 perechi de pantaloni scurti, 1 salopeta raiat albastra subtire , 1 salopeta raiat groasa, 1 gecuta blugi, cred ca toate cam 2-3 ani. Cui sa le trimit? Cine are mai mare nevoie de ele?

mamica lui Andrei

daca mai e valabil anuntul,noua ne-ar fi de folos,daca se poate;

POZE

Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la BAZAR

cu fluturasul Andrei (23.08.2007)

Mergi la inceput