Fulgusori de nov-dec 2009 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

adriana- mersi de aprecieri. eu nu reusesc sa vad pozele voastre nu mi deschide nu stiu de ce

fetelor am si eu o dilema. Amalia se trezeste pe la 5-6 dupa amiaza si pana pe la 9 -9 jumate cand ar trebui sa pape nu mai vrea sa doarma si e moarta de oboseala. Acum mi a adormit cumva in brate fiind treaza de la 5 . e naspa deoarece cand o pun lasan suge de 2 ori si adoarme si abia pot sa i dau masa completa.voi ati patit asa sau sunt eu prea tipicara cu programul

Laurairina -imi plac mult palarioarele

o seara faina

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Mihamora LA MULTI ANI!

MONIS ai p.m.

Fetelor de cand am nascut am ramas cu o durere de spate la mijloc mai ales cand stau aplecata cand schimb scutecul sau ii fac baita daca stau mult aplecta raman parca intepenita abia daca mai pot sa ma indrept, chiar si daca stau intinsa in pat pe state mai mult timp patesc la fel si daca stau iarasi pe scaun idem, etc.

ALI mama lui MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

miany, scuze daca sunt prea insistenta: cand ai inceput sa-l sustii de manute ca sa se ridice? Eu daca ii dau degetele, ea vrea sa se ridice in fundic, nu o impulsionez eu... Off, ca nu vreau sa o ingradesc, dar nici sa ne grabim...

Adriana de Laura (08.12.2009)

e k...din pacate, nu mai retin exact momentul....asa cum ziceam de vreo 2 saptamani am observat ,ca asezat in bouncer..da sa se ridice...tot ce pot sa spun e ca fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare si unii sunt mai activi neuro-motor la un moment dat ,altii neuro-psihic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Asadar, floricik, felicitari pt botez! asteptam pozele de rigoare !
miany, si Matei isi trage de vreo saptamana capul singurel din bouncer (asa am aflat ca ii spune de la Diana aseara, eu ii spuneam relax) fara sa il tin de manute. Nu ma panichez pt ca asta e dorinta si evolutia lui..in plus, ce as putea sa fac?
Strumphy , ii punem doar apa in cadita, ne balacim, in cadita pun mai multe foi de tifon ca sa nu-i alunece capsorul, la final limpezim cu 1 litru de apa separata. Dc face pipi...aia e, bafta lui. Mi s-a intamplat sa faca acum cateva zile imediat dupa baie, cat inca era ud si in prosopel. Am luat un alt prosopel, l-am sters si gata, nu l-am mai bagat la baie iar. Nu cred ca-i o tragedie.
Cristinica09, Matei isi tine f bine capul drept la cele 3 lunitze..poate si din cauza ca sta f mult pe burtica (si in somn) si cred ca si-a "lucrat" un pic mai mult musculatura. In cadita de ex. il tine un pic intr-o parte.
RamonaC, e mortala poza cu inrosirea outelor , sotul meu a ras in hohote!
Padi, A_driana, eu ii tin spatarul la bouncer si la carucior cand e treaz la 30 grade, adika la prima treapta. Uraste sa nu vada nimik, urla si cred ca acum nu ii afecteaza coloana.
Many, am luat scaun auto de la 3 luni pana la 18 kg (zic ei 4 ani) de la targ de la Peg Perego, ca si caruciorul. E f misto, se regleaza si pe latime si invers (se coboara pt somn si se regleaza pana la pozitia "in fundulet"). A fost parca 850 lei cu o mica reducere. Husa detasabila, inca una deasupra, pufoasa din bumbacel pt o mai buna sustinere pt cand sunt mici. Se monteaza invers fata de sensul de mers pana la 10 kg si apoi in sensul de mers al masinii.

Fug sa fac niste snitzele, vb apoi. Pup!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

na_bo cred ca tu esti logata pe fulgusori2009, eu si majoritatea fetelor suntem pe nov.dec2009, daca te loghezi cu nov.dec2009, parola este aceiasi ca la fulgusori, atunci ne poti vedea.........nu spun asta doar ca sa te uiti la pozele mele, ci la care vrei tu.....

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dymomo, sorry, uitasem de intrebarea ta. Daca e sa fi super sigura astepti pana la 5-6 luni. Dar sunt f multi copii care la 5 luni stau deja nesprijiniti in fundulet cateva minute. Asa ca poti incepe si mai devreme atata timp cat o iei progresiv ca inclinare fara de orizontala si nu exagerezi cu timpul. Pe la 4 luni jumate 5 merge sa-l pui cateva minute intre perne la un 60 de grade.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

diana ms inca o data si scz ca te-am batut la cap...inca mai deliberez...sincer ,mi-e frica si de reactiile adverse(stiu pe cineva care si-a vaccinat fetita si dupa a avut ceva probleme,- unii medici i-au sugerat ca ar fi de la vaccin ,altii ca a fost pura coincidenta...si acu mai are o oarecare sensibilitate)

LUMI ms si tie de raspuns...si eu ,in prima faza ,am fost hotarata sa nu fac nimik suplimentar...dar ,tipa la care am fost are ceva experienta (mai ales cu prematurii) si m-a pus pe ganduri...
Cat priveste ridicatul ,noi suntem mai lenesi de felul nostru..avem un decalaj motor de 2-3 saptamani...dar e k ,lucram si la asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby
am luat scaun auto de la 3 luni pana la 18 kg (zic ei 4 ani) de la targ de la Peg Perego, ca si caruciorul. E f misto, se regleaza si pe latime si invers (se coboara pt somn si se regleaza pana la pozitia "in fundulet"). A fost parca 850 lei cu o mica reducere. Husa detasabila, inca una deasupra, pufoasa din bumbacel pt o mai buna sustinere pt cand sunt mici. Se monteaza invers fata de sensul de mers pana la 10 kg si apoi in sensul de mers al masinii.
pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Deci tu erai cu peg perego, citisem ca a luat cineva de la expo si nu stiam cine. Am cautat si eu la ei pe site dar nu prea m-am descurcat pe acolo cu modelele, pare ok din ce zici, sper ca si al nostru sa fie.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

adriana- mersi de aprecieri. eu nu reusesc sa vad pozele voastre nu mi deschide nu stiu de ce

fetelor am si eu o dilema. Amalia se trezeste pe la 5-6 dupa amiaza si pana pe la 9 -9 jumate cand ar trebui sa pape nu mai vrea sa doarma si e moarta de oboseala. Acum mi a adormit cumva in brate fiind treaza de la 5 . e naspa deoarece cand o pun lasan suge de 2 ori si adoarme si abia pot sa i dau masa completa.voi ati patit asa sau sunt eu prea tipicara cu programul

Laurairina -imi plac mult palarioarele

o seara faina

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

nu cred ca te considera nimeni nici un fel de intrusa pe aici (cum ziceai )

ca sa vezi pozele fetelor, trebuie sa te loghezi cu userul comun (nov.dec2009 sau fulgusori2009) pentru ca majoritatea au albumele puse pe "privat"

Cu trezitul si al meu face la fel, de la 3-4-5 cand se trezeste, nu mai doarme pana la 10-11 cand se culca pentru noapte. Dar in timpul asta mananca de un numar de ori... . Daca ii dai sa pape o singura data, evident ca de oboseala, combinata cu placerea suptului, adoarme... zic si eu...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis cum a fost Iuli azi?
La noi un picut mai bine, dar ziua nu s-a sfarsit .

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput