Fulgusori de nov-dec 2009 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
lili_a spune:
dymomo unde esti, ca numai la tine si la soacra m-am gindit. Pai sa va zic: ma suna soacra-mea, ca daca am nevoie sa vina, ca ar vrea sa vada fata. Ii zic ca nu am nevoie sa faca nimic, dar daca i-e dor de copil sa vina incoa, eventual ma duc pina la cumparaturi cit sta ea.(deja ma vedeam facind repeda o tura la mall, sa-mi iau si eu o pereche de blugi ca de cind vreau sa ajung + ca-s neplimbata de mult si vroiam sa ma simt si eu putin pitipoanca de mall fara griji si responsabilitati) Bine zice, mai am niste treaba si vin. Perfect zic si eu, pina ajunge scot copilu afara. Taman bine pun bebe in carrier si ies afara, la coltu strazii... socrella. Mergeti acasa sa ne asteptati zic eu, nooo, ca ma plictisesc, vin si eu la plimbare zice ea. Asa ca am facut un tur de cartier impreuna, am dat si prin piata + la magazin, si ce zice: pai gata, ai facut cumparaturi, nu mai ai nevoie sa pleci.Am ajuns acasa, a stat 10 minute si a plecat! Asa ca am ramas cu brinza si mere si tot fara blugi si ne...socializata
mami de Mariuca
A_driana spune:
lili ...scuze ca rad da rad de ,,ne-socializata''....ioai soacrele asta ...am si io cateva faze cu soacra care mi-or ramas in gat....pana odata cand le-oi ,,scuipa'' afara....atunci sa vezi...
A_driana, de David-Andrei
miany75 spune:
buna ziua la toata gashca!!
Se pare ca nu e o zi asa grozava pentru unele dintre noi..
Ramo nu prea am ce sa mai zic mai mult decat au zis fetele deja..ma ca DD sa va ajute sa iesiti cu bine si din situatia asta.. pt o mamica ff incercata si un puiut bolnavior..
Monis tabloul ce il descrii seamana cu ce experimentam si noi..mai putin partea cu somnul de noapte ( din fericire ,doarme bine,mai scanceste uneori- nu facea de-astea pana acu)...mamica somnoroasa
Adriana,legat de mere cred ca trebuie alese soiurile mai dulci ,asa cum ziceau si fetele...
Camy de ce zici de Flavius ca e mai slabut?! nu mi se pare....ce au mai zis astia la "ce se intampla,doctore?"...eu nu prea dau drumul la tv..
trimit ca s-a trezit piticu'...
RamonaCopot spune:
Suntm internati deja, eu am venit acasa sa iau cearceaf...schimburi...biberoane, medicamente.
Ramona,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana andrecluj de ce??? ce se poate intampla...pai iau hexoralete pt gat care is mentolate...si 3 zile sa nu ma spal pe dinti?....te intreb pt ca habar n-am |
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta_80Andrecluj de unde stii chestiile alea despre Oscillo'? Parca nu am citit in prospect asa ceva....hm |
roxyaly spune:
[quote]citat din mesajul lui lili_a
Sper sa zgindar constiinta vinovata si la restul fetilor, ca am intrebat si eu cum se face o(1) lingurita de suc de mar. Adica tre sa montam/curatam toata dracia de robot sau exista o solutie mai simpla? Ia zi Simino tu cum faci?
Lili de ce sa te complici? iei un mar,\il cureti de coaja si il dai pe o razatoare de sticla.Piureul care ramana acolo il iei si il pui intr-o bucatica de tifon prin care scurgi apoi sucul.
Sper ca te-am ajutat.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze