Tide pentru supermame - concurs cu premii super
Raspunsuri - Pagina 7
deliafairais spune:
Davidutzul meu a fost un ingeras in 8 martie!
Mai intai a facut curat:
http://picasaweb.google.ro/115797403494947372856/8Martie#5449877296201694162
Apoi mi-a adus un tort:
http://picasaweb.google.ro/115797403494947372856/8Martie#5449877307580133154
Iar in final, a dormit 3 ore la pranz ca mama sa aiba timp sa rada tortul
Cand s-a trezit, m-a imbratisat strans si m-a pupat
cecyly spune:
Am un baiat de 11 ani si am sarbatorit 8 Martie la scoala(impreuna cu toate mamicile). Am luat parte la o lectie deschisa, iar apoi ne-au felicitat copiii si am stat la o gustare si povesti impreuna cu invatatoarea. Cadoul primit a fost o felicitare/album care contine poezii scrise de fiecare copil pentru mamica lui de 8 Martie, o orhidee si un ornament cu ghiocei. M-am bucurat enorm, de aceste cadouri marunte, dar create cu multa dragoste si suflet. Poza este intr-un album aici: http://www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/?avpage-albumPages=detail&showAlbum_poze=192586
chance2008 spune:
Poate ca Maria mea e prea mica sa imi faca cadouri de Ziua Mamei, dar ea insasi este un cadou!!
Dupa multi ani in care de 8 Martie am fost sarbatorita doar ca femeie(minunat lucru , insa nu suficient), dupa anul in care de ziua Mamei simteam piciorusele dansand in burtica, a venit si o Ziua a Mamei in care mi-am privit puiul si i-am soptit cat de mult il iubesc!!
Acum sunt o femeie implinita, sunt MAMA...
Fiecare zi alaturi de Maria este o sarbatoare, fiecare zambet, fiecare "ma-ma", fiecare pas, fiecare ridicatura, fiecare tresarire simt ca imi este dedicata, pentru ca este puiul meu!!
mami de maria- 27 iulie 2009
Adinella spune:
8 martie este o zi foarte speciala pentru mine deoarece atunci s-a nascut fetitza mea. Ea are acum 3 anisori si este cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mamicii. Anul acesta am primit de la ea si de la taticul ei multe flori si o felicitare draguta facuta cu ajutorul bunicii.A fost cel mai frumos cadou
cecyly spune:
Scuze, pentru reclama mascata de mai sus. Am fotografia aici: http://picasaweb.google.com/101405621456135214361/Desktop#5449908907503449746
mamamia1 spune:
De 8 Martie am fost la serbare la gradinita si am avut o surpriza de proportii. Razvan care de obicei este foarte neastamparat a stat foarte cuminte si cand i-a venit randul sa spuna poezia a spus-o tare, respectand semnele de punctuatie, gesticuland si cu ochisorii atintiti la mine. La sfarsit mi-a dat si o felicitare lucrata de el. Cand am ajuns la gradinita ma asteptam ca Razvan sa planga, sa nu spuna poezia dar surpriza a fost ca cea care a plans am fost eu.
florydogaru spune:
Dumnezeu a fost cu mine destul de darnic pentru ca am un baiat si dupa 11 ani de chin si rugaminti mi-a mai daruit o fetita. Acum surpriza cea mare a fost cand fiul meu a facut acasa fara sa il vada nimeni o felicitare in forma de inima iar de jur imprejurul inimioarei a lipit un snur de martisor iar in mijlocul inimioarei si-a pus ca amprenta cu culoarea rosie cele 2 manute ale lui pe hartia alba. Pentru mine a fost un soc sa vad, cum el, fiul meu care este destul de neindemanatic a putut sa creeze singur o felicitare fara sa il ajute cineva si nici sa-i sugereze sa faca o felicitare. M-a induiosat pana la lacrimi si aceasta felicitare a fost insotita si de un sincer La multi ani mamico! Mi-a spus ca este din partea lui si a surorii lui, ca a facut acest lucru si pentru surioara lui.
aurelya68 spune:
De ziua femeii am primit de la fiica mea o bluza care-mi place tare mult si pe care mi-o doream, dar cel mai important pentru mine este faptul ca ma iubeste , ma asculta si intre noi este o relatie speciala de prietenie in care ne sprijinim una pe cealalta .......am primit si multe flori minunate.......sunt foarte fericita ca am o fetita asa iubitoare.
karmen_kk spune:
Anul acesta am primit de la baietelul meu un buchetel de flori si o cutie de praline de ciocolata pe care am mancat-o impreuna cu el.