Tide pentru supermame - concurs cu premii super

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

De ziua mamei, fetita mea, de 5 ani si 4 luni, care abia a invatat sa scrie literele, mi-a scris pentru prima data o felicitare - in limba engleza, pe care mi-a dat-o cu ocazii serbarii pe care a avut-o cu teacher, cu grupa de copii de la limba engleza. E cel mai de pret cadou pe care l-am primit vreodata, impreuna cu "te iubesc mami, esti cea mai buna mama din lume".
http://family.webshots.com/photo/2451745340099413604KxNrQE
Cand si-a scris numele, a si "mancat" o litera, dar asta face felicitarea mult mai pretioasa decat daca ar fi scris-o corect.

Lora, mami de Iustina si 16+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki78 spune:

Eu am primit un buchet de lalele de la baietelul meu, binenteles cumparat de sotul meu...pt ca el nu are decat 2 anisori. A fost emotionant pt ca au fost primele floricele...
http://picasaweb.google.com/viki.viki08/8matie#5449683025265960338

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_stan spune:

Baietelul meu mi-a facut cel mai frumos cadou, in ziua de 8 martie a implinit 2 lunite de viata.De fapt cu fiecare zambet imi daruieste in fiecare zi un cadou!
Oana mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita1 spune:

Sunt mamica de baietei ,am doi baieti mari si frumosi de care sunt tare mandra . Fie zi de nastere ,sau alta zi importanta pentru mine ,ei intotdeauna incearca sa ma bucure facandu-mi mici cadouri.
Anul acesta de 8 Martie am plecat de acasa la cumparaturi ,iar cand m-am intors mare mi-a fost surpriza sa-i gasesc pe toti aliniati ,inclusiv pe sot ,fiecare tinand un mic cadou in mana ,cadouri cu mare valoare sentimentala .
De la copii am primit cate o bijuterie din argint iar de la sot ,un buchet mare de trandafiri..!
Mentionez ca ideea a fost a copiilor ,ei fiind cei care au luat initiativa ,in acest fel reusind sa ne impace pe noi ,care eram un pic suparati .!!! -un cadou facut in final ambilor parinti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro2002 spune:

Cel mai frumos cadou e chiar fiica mea care pe 5 martie a implint 3 anisori si care la gradi, cu manutele ei mici dar si ajutata de dnele educatoare a facut o felicitare in care scria,, Pentru cea mai iubita mama''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L7232 spune:

eu am primit cel mai frumos dar pe care il poate primi o mama . Baietelul meu nu mi-a daruit nimic palpabl ci doar in 8 martie a implinit 6 luni. e cl mai frumos dar pe care il poate primi o mama de ziua ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavys spune:

De 8 martie am primit de la fetita mea Lavinia un martidor in forma de inimioara si un pupic dulce si gingas ca ea. Mi-a adus si 3 ghiocei rupti de tati din gradina, dar erau cam smotociti de atata mirosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia50 spune:

Sunt o mamica cu 4 puisorii ai mei dar mai am un puisor de la casa de copii care o cresc de 10 ani asa in total am 5 puisorii,sunt foarte mandrii de ai mei puisorii,si sa trecem la subiectul principal ce am primit de 8 martie de la puisorii mei,am primit cate un buchet de florii si bine inteles cate o felicitare unde fiecare isi manifesta dupa priceperea lor la scrierea felicitarii find cea mai buna mamica si iubita pentru totii,cred dar si in mod sigur si sincer sunt cea mai fericita mamica cu asa copilasii,adorati si cuminti,sa le d-ea bunul dumnezeu fericire si noroc puilor mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cotuca spune:

Am doi copilasi minunati, baietul 1 an si 11 luni, fetita implineste pe 22 martie 4 ani.
De 8 martie, din pacate am avut o zi cumplita, deoarece cel mic s-a imbolnavit si a trebuit sa stam in spital...asa ca de 8 martie noi eram in spital:(
Acasa ramasese fetita(cu tati), care imi spunea mereu la telefon ca ii este dor de mine.
Dupa ce am iesit din spital....totul era ok, dar s-au imbolnavit amandoi si i-am avut pe injectii cu gentamicina si ampicilina....
cadoul meu a venit cu intarziere, dar cel mai mare cadou a fost sa imi stiu copilasii sanatosi. Am simtit cu adevarat ca sunt MAMA!
O mamica fericita e atunci cand isi stie puiutii sanatosi!

mami nico, niki fetita si cristi baietelul- copilasii mei mult iubiti!
http://i416.photobucket.com/albums/pp245/mami_puiul/cotuca-%20Niki%20si%20Cristi/nikibb.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona75 spune:

Buna.Sunt mamica unei fetite Maria Nicoleta de 3 ani si 3 luni si anul acesta de ziua femeii mi-a facut cadou o felicitare facuta de ea , a lipit buburuze, flori,fluturasi si mi-a interpretat cantecelul -De ziua ta mamico..........si mi-a spus Te iubesc mult mami.Am plans si am imbratisat-o si mi-am dat seama cat de mult a crescut.Eu in acea zi am fost libera si am stat impreuna ne-am jucat, iubit, plimbat.Sunt fff fericita si bucuroasa ca am o fetita sanatoasa si ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi-a daruit-o.

Mergi la inceput