Tide pentru supermame - concurs cu premii super
Raspunsuri - Pagina 14
clarra20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii O astept si pe castigatoarea premiului 1 sa ma contacteze. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
Eu cum pot sa va contactez? Uite ce mesaj imi da cand incerc sa va contactez: Scuze, desprecopii nu accepta mesaje private .
Ce sa fac?
clarra20 spune:
nu stiu ce se intampla
si azi am incercat sa va contactez pe PM catre desprecopii
imi da acelasi mesaj
nu stiu ce fac gresit
cine ma ajuta si pe mine? va rog
un vot pentr un inger de copil
petrean spune:
citat din mesajul lui clarra20 nu stiu ce se intampla si azi am incercat sa va contactez pe PM catre desprecopii imi da acelasi mesaj nu stiu ce fac gresit cine ma ajuta si pe mine? va rog un vot pentr un inger de copil |
clara, ce nu merge?dai la ultimul mesaj postat de "desprecopii"si dai sus la pm. la mine e mers super ok din prima
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Laura25 spune:
citat din mesajul lui deliafairais a primit cineva premiul? mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009 |
Ai rabdare . Dureaza ceva timp pana se trimit premiile (de aici merg datele la Tide -ma rog,firma care se ocupa de promotie- , apoi se fac pachetele, se trimit prin curier... toate astea dureaza.)
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
desprecopii spune:
mai sunt 4 castigatori care nu au trimis datele personale - daca nu reactioneaza asap, cele patru premii se suspenda.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
desprecopii spune:
4 persoane castigatoare ale premiului 2 au pierdut premiul pentru ca nu au trimis in decurs de 9 zile adresa - si nici dupa ce i-am contactat personal adresa: acestia sunt:
- miflore
- Kis.Sanda
- Isis_23
- Anely Iris
desprecopii spune:
cele 4 premii s-au distribuit membrilor activi de azi - care au tara corecta la profil si care au PM/ul activat.
silviap spune:
si cine sunt fericitii castigatori?poate ca era mai bine daca se alegeau tot prin tragere la sorti si cei 4 noi castigatori :( ...asta e,felicitari lor !