Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)
Raspunsuri - Pagina 2
Erina spune:
Mamici ce de mesaje pentru mine!!! Multumim!!!
Teodora
!
Am pus bebelusul in mai multe reprize la sin cite 15 min. Nu stiu daca a reusit sa bea vreun pic de colostru. Asa groaznic de mari pentru gurita lui mi se par mameloanele de silicon dar fara ele nu avem ce face. Un sin a inceput sa se angorjeze mai tare dar am decis sa nu pun inca pompa.
David e linistit doarme si e dulceee!!!

A fost si dr, neonatolog. Hidrocelul de care stiam si se pare ca va a vea si un pic de icter, Eu nu vad inca galbenul dar cred ca nu se inseala dr.
Acusi il pun iar la sin.
In rest ingrijorati cu vremea asta, Ne gindim la plecare spre PN.
Vadoresc tuturor numai bine si multumiri inca odata pentru cuvintele frumoase!!!
P>S> Mi-au placut mult discutiile despre alaptare, intelect (Sabina ma bucur ca a iesit analiza la maduva bine
).
Mamici sa puneti link la poze si epe e-mailul comun pt ca nu stiu daca o sa pot recupera tot din urma.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 papanashooo, te rog eu, povesteste-le si fetelor despre cipicii albastri... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea, in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Care soro?Aia cu care era sa plec eu aseara de la Euroclinic
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
danuta36 spune:
Erina felicitari si sa va traiasca bebe David!E un frumusel
Refacere usoara!
Gabriela
Multa sanatate bolnaviorilor!
moldoveanca spune:
Erina felicitari,sa va traiasca si sa fie sanatos.

Ma gandeam la voi cand am vazut zapada de afara,dar sunt sigura ca o sa ajungeti cu bine la Daria.
ceamica spune:
Sanatate multa bolnaviorilor si multa putere mamici!
VALENTINA, nu te panica cu scolioza asta , si eu am si a mea este congenitala . are vreo 38gr dar suficient sa-mi puna corset, sa fac gimnastica . Corsetul e oribil , te simti de parca ai fi paria. Dr meu a spus atunci ca in zilele cand e prea urat afara sa ma prezint pot face acasa exercitiile fara spalier. Asa ca alergam prin sufragerie
la incalzire si apoi la treaba. si mie mi-a spus basme cum ca e mai greu la nastere cand te fortezi etc . Stiu cat de panicata era mama ca am scolioza , ca o sa ajung cocosata daca nu fac gimnastica si multe altele. Ma ducea constiincioasa la gimnastica , dar cand am mai crescut am inceput sa trag chiulul bine. Chiar ma ascundeam in spatele acestei chestii cand era vorba de ora de sport si aveam scutire medicala. Eu am facut la pol vitan. era in spate o sala de sport pt asa ceva si pt kinetoterapie.
Si mai e ceva : cred ca multi au nedescoperite , unde mai adaugi si pe cei cu cifoza sau lordoza, tot asa nedescoperite. Eu stiu cateva cazuri bune descoperite de mine ca am ochiul format![]()
mei , cipicii mei erau albi!
uite DISPERARE aici : al meu copil a mancat toata pasta de dinti a lui! pateste CEVA?
Roxana_G spune:
Erina,
mamica! Sper sa ajungeti bine la PN, poate mai asteptati putin pana se mai potoleste zapada. Intelesesem de la ai mei ca in weekend reincepe. Cu hidrocelul au avut multi probleme aici, si Andrei avea si s-a resorbit. Iar icter fac toti copiii, sper sa fie usor si scurt. Va imbratisam tare.
Picio, azi fu alt curs, despre preturi de transfer. Plicticos, teoretic, noroc ca bufetul a fost bun.
Am citit ce zi buna ai avut ieri, asa da. Ia sa trimit si eu copiii la pastele tale, poate pun si ei gura pe ceva ca m-au secat in ultima vreme cu nemancarea.
Ana, suna chiar bombastic diagnosticul lui Vlad si ingrijorator tare. Ce cortizon a luat pana acum? Adica sub ce forma. Si Alex a primit Prednison 3 zile cand avea un an si risca sa moara sufocata de la o alergie. Era toata edematoasa, fata, corpul, incheieturile, si ei credeau ca si pe interior. Stiu ca nu se da mai mult de 3 zile. Multa multa sanatate ii doresc veveritului si tie putere sa ai grija de puii scumpi!
Papanash, e minunat Adi cu "zapada" si musamaua!
Roxana_G spune:
In rest, cu multa treaba, si abia venita de la curs, nu prea am inteles cum e cu intelectul si instinctele si de altfel inca sunt confuza si nelamurita cum e mai bine. In general adica, nu musai la alaptat.
Ma rog, vremea asta nu ma incita la optimism, de altfel nu mai suport iarna asta, simt ca ma sufoca.
Andrei e ok, la gradi azi, a avut petrecere. Alex e la ai mei in continuare, cam racita din pacate. Deci schiul pica pentru ea, o sa stam cumintei la Bran la caldurica cu nasul in Disney Channel. Asta e! O sa imi iau ceva tavi sa le fac prajituri acolo, ca am cuptor pe gaze. Acasa nu il suport pe cel electric, care oricum e si defect.
Cam asta. Poze nu am pus aseara cum am promis ca eram franta. Sper sa apuc si eu candva sa ma indeletnicesc cu asta.
O zi cat de buna se poate sa aveti!
aniast72 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Care soro?Aia cu care era sa plec eu aseara de la Euroclinic Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Si tu, Brutus?
Aia, aia...priviti ce povesteste papanasha noastra aici.

Andreea,
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Sabina spune:
Erina!
Ce cauta mameloanele de silicon? haide ma, fii barbata.
te rog eu frumos. Faci exact toti pasii sa nu fie ok.
Scoate mameloanele si ataseaza-l corect, cu toata areola in gurita.
mai ai nr de telefon de la Irina? Cheam-o cum ajungi acasa.Cred ca si la spital ar veni. chiar azi.
hai te rog eu.
PS deci ragade oricum faci. da-le ignore. iti trec in doua saptamani cu atasare corecta si expunere la aer. E un minim sacrificiu inevitabil.
pS Icterul e si el fiziologic.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aniast72 spune:
Erina, la Avent se gasesc mameloane de silicon mici si mari. Eu la Vladi am folosit din cele mici, au fost perfecte pentru el. Eu am avut sfarcul stang ombilicat. Teoria zice ca bb trebuie sa se fixeze pe areola, nu pe sfarc. La mine n-a mers sub nici o forma, pana nu s-a format usor, usor si am reusit sa-l alaptez direct, n-a fost chip. Te uiti prin mamelon si in momentul in care vezi sfarcul ca iese, il treci usor pe direct. N-o sa mearga din prima, nu te panica. Eu abia dupa o luna am reusit sa alaptez fara silicoane.
Bafta multa. 
Andreea,
in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)