Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Dragi mamici, va scriu pe fuga.
La multi ani sarbatoritelor de ieri. Madalina, Danutza, Maria, Adriana! La multi ani Papanash.

Despre noi: Daria a fost extrem de fericita sa ne vada. Alerga de la unul la altul era in extaz. Am gasit-o foarte bine, s-a ingrasat si parca s-a si mai inaltat (s-ar putea sa fie si impresia in comparative cu David). E superba!!! L-a primit excellent pe bebelus. I-a dat jucarii si l-a sarutat.

Astazi s-a schimbat un pic situatia. Vrea numai cu tati, se vede ca o framinta ceva…

Bebelusul David papa numai lapte de sin. Nu mai detaliez despre mameloane sau pompe (mie nu mi-e teama de ragade, pur si simplu nu are de ce prinde-tehnica de pliere nu merge acum).

E adorabil asa micut cum este (ai scazut citeva sute de grame in spital.

Am citit discutiile din urma, cine nu si-ar dori sa poata alapta direct de la sin!!! Infinit mai usor si placut decit sa te mulgi la 2-3 ore timp de citeva luni…

Suntem foarte fericiti acasa chiar daca avem multe de organizat. Sanatate si sa ne auzim cu bine cit de curind!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Erina bine ai venit acasa. Refacere rapida si nopti linistite iti doresc. Tare ma bucur ca Daria l-a primit bine pe cel mic si sa fie tot asa de acum incolo

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

O stire tulburatoare.

" Mama a doi copii, in coma de la suprasolicitare

O tanara de 34 de ani, din Bucuresti, este de doua zile in coma profunda, la spital, de la prea multa munca. Femeia a facut stop cardio-respirator la birou, in fata calculatorului, dupa ce, sustin colegii ei, muncise zile in sir peste program.

Femeia, mama a doi copii gemeni, in varsta de 3 ani, a fost operata pe creier, dupa ce a facut stop cardio-respirator la birou, informeaza Adevarul.

In urma incidentului, medicii au intervenit imediat, insa din cauza complicatiilor survenite in urma stopului cardiac, ei au fost nevoiti sa o opereze pe creier. Pronosticul medicilor este rezervat.

Sotul femeii sustine ca tanara isi aducea acasa adesea de lucru, pentru ca volumul de munca i se marise in urma disponibilizarilor facute de firma, iar termenele limita de predare erau presante."

Pentru cei care o cunosc este vorba de first_carmen, deci sa ne pentru ea. Aici gasiti mai multe detaliii

www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Yaia cand ma uit la DPN-ul tau tare rau ma mai apuca emotiile. Tare putin mai ai. Cum te simti? Ce iti face delfinasa din burtica?Cum este Tudor? L-ai pregatit pentru venirea noului membru?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, bine-ai ajuns acasa si adaptare usoara la viata in 4!Minunata reactia Dariei!

uite cum mai faceam eu cu tehnica de pliere: pur si simplu luam areola intre degete, o ingustam teribil si i-o bagam in gurita. Apoi sustineam foarte, foarte bine sanaul si se aranja de la sine.
In afara de omblicatele mele, bb Gh a avut si fren lingual extrem de scurt. Deci a fost dublu de greu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina, bun venit acasa! Ce ma bucur ca Daria l-a primit cu entuziasm pe David! Exact asa a recationat si Sara, dupa venirea mea, in prima instanta nu s-a mai dezlipit de mine, apoi il cauta pe C, cred ca era un fel de compensatie ca eu eram mai mereu cu bebelusul in brate!LUcrurile s-au asezat foarte bine pe parcurs, Sara o iubeste mult pe Sofia, mereu o pupa si are grija de ea, sunt convinsa ca asa va fi si la voi!Mult succes cu alaptatul, sunt sigura ca faci tot ce depinde de tine!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Erina, bine-ai ajuns acasa si adaptare usoara la viata in 4!Minunata reactia Dariei!

In afara de omblicatele mele, bb Gh a avut si fren lingual extrem de scurt. Deci a fost dublu de greu.

Si fi-miu la fel.... Noi a trebuit sa ajungem si la cutit.

Andreea, in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

O stire tulburatoare.

O tanara de 34 de ani, din Bucuresti, este de doua zile in coma profunda, la spital, de la prea multa munca. Femeia a facut stop cardio-respirator la birou, in fata calculatorului, dupa ce, sustin colegii ei, muncise zile in sir peste program.

Femeia, mama a doi copii gemeni, in varsta de 3 ani, a fost operata pe creier, dupa ce a facut stop cardio-respirator la birou, informeaza Adevarul.

In urma incidentului, medicii au intervenit imediat, insa din cauza complicatiilor survenite in urma stopului cardiac, ei au fost nevoiti sa o opereze pe creier. Pronosticul medicilor este rezervat.

Sotul femeii sustine ca tanara isi aducea acasa adesea de lucru, pentru ca volumul de munca i se marise in urma disponibilizarilor facute de firma, iar termenele limita de predare erau presante."

Pentru cei care o cunosc este vorba de first_carmen, deci sa ne pentru ea. Aici gasiti mai multe detaliii

pozele noastre
asa creste bebe Mario

S-a stabilit ca maine la ora 13 fix, ora Romaniei, sa inaltam o ruga fierbinte catre Domnul pentru insanatosirea lui Carmen. Cei care doresc , pot sa ni se alature. Doamne ajuta!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Dragi mamici, va scriu pe fuga.
La multi ani sarbatoritelor de ieri. Madalina, Danutza, Maria, Adriana! La multi ani Papanash.

Despre noi: Daria a fost extrem de fericita sa ne vada. Alerga de la unul la altul era in extaz. Am gasit-o foarte bine, s-a ingrasat si parca s-a si mai inaltat (s-ar putea sa fie si impresia in comparative cu David). E superba!!! L-a primit excellent pe bebelus. I-a dat jucarii si l-a sarutat.

Astazi s-a schimbat un pic situatia. Vrea numai cu tati, se vede ca o framinta ceva#8230;

Bebelusul David papa numai lapte de sin. Nu mai detaliez despre mameloane sau pompe (mie nu mi-e teama de ragade, pur si simplu nu are de ce prinde-tehnica de pliere nu merge acum).

E adorabil asa micut cum este (ai scazut citeva sute de grame in spital.

Am citit discutiile din urma, cine nu si-ar dori sa poata alapta direct de la sin!!! Infinit mai usor si placut decit sa te mulgi la 2-3 ore timp de citeva luni#8230;

Suntem foarte fericiti acasa chiar daca avem multe de organizat. Sanatate si sa ne auzim cu bine cit de curind!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

bine ai venit acasa, ma bucur ca Daria l-a primit asa frumos pe bb David, sunt sigura ca o sa fie o super surioara....e normal sa o framante multe lucruri acum, depinde mult de tine si simte schimbarile din viata voastra, ea nu stie cum sa se adapteze la ele....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Betty, Valentina, am vazut acum la tv cazul mamicii Carmen, care s-a stins astazi din viata! Dumnezeu sa o odihneasca! Of, ce durere si suferinta pentru familia ei si cei 2 puiuti.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 19s+

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui betty78

O stire tulburatoare.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

S-a stabilit ca maine la ora 13 fix, ora Romaniei, sa inaltam o ruga fierbinte catre Domnul pentru insanatosirea lui Carmen. Cei care doresc , pot sa ni se alature. Doamne ajuta!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

din pacate nu mai este cazul: http://www.cancan.ro/actualitate/intern/mamica-de-gemeni-care-a-ajuns-la-spital-in-coma-din-cauza-stresului-de-la-serviciu-a-murit-94269.html
Sa-i fie tarana usoara

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput