Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (378)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Ne-am imprietenit.

Acum, ca esti prietena mea, vrei sa-ti povestesc tie si fetelor o perla de-a lui fi-miu?

Fi-miu stie (printre altele), ca numai tiganii mananca si scuipa seminte pe strada. Recunosc ca am spus asta asta vara satula fiind de mormanele de coji de seminte de pe langa bancutele de pe bulevard.
Iata si contextul: zilele trecute barbata-miu vrea sa ne arate, mie si lui Vladi, pozele facute saptamana trecuta la Mall Cotroceni. Eu, patrunsa toata, fi-miu...neinteresat, avea chef sa ne jucam cu el. Avand in vedere ca nu erau multe poze ne-am uitat in continuare, fi-miu ne imbia cu fel de fel de jucarii. La un moment dat isi pierde rabdarea si zice: "Sunteti niste tigani amandoi ca nu va jucati cu mine...". Am intepenit. La noi in casa nu se vorbeste urat, nu se injura, nu se fac de-astea. In parc n-a asistat la certuri, discutii...jur ca nu stiu de unde a scos-o si cum a compilat.

Andreea, in 14+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

asa va trebuie daca nu va jucati cu el

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi, se pare ca in seara asta se bea puternic pe aiic, ce pacat ca ma doare capul ..."tb sa caut altul la abator"

papanasho, la multi ani fericiti impreuna .

vad ca vb singura..........

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Multumesc mult pentru urari !!!
Am dormit azi 4 ore !!!langa Adi, of course.

Aniast, cand am fost la mama asta iarna,i-a zis lu asta mic ceva de genu ca daca nu doarme vine tiganu si-l ia in sac, si vine la mine contrariat ca unde/cine-i tiganu ? vreo masina ceva .
Piciulika, io am inceput s bocesc de fericire si emotie cand am citit povestile, n-am mai fost in stare sa scriu nimic acolo ...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Atata apuc acuma, sa pup cu drag sarbatoritele si sa le urez
La multi ani Alehiam, Maria, Adriana30 si danuta!, cu sanatate si multe impliniri,
si lui Papanash ani multzi, foarte fericitzi si ... intzeleptzi alaturi de sotzul tau!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, Mariana, sanatate piticilor. Of...

La multi ani Madalina, Danutza, Maria, Adriana!

Aniversare frumoasa Papanash!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani! si toti fericiti sarbatoritelor!!
Si casa de piatra in continuare si mult noroc papanasei !!

Va pupa mama, ca de prea multa treaba prin casa nici nu mai stiu cum ma cheama!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata si sa aveti o zi cat mai buna!!!

Oare ce face Erina noastra?

Sabina, micuta artista!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Erina!
Ce cauta mameloanele de silicon? haide ma, fii barbata.
te rog eu frumos. Faci exact toti pasii sa nu fie ok.
Scoate mameloanele si ataseaza-l corect, cu toata areola in gurita.
mai ai nr de telefon de la Irina? Cheam-o cum ajungi acasa.Cred ca si la spital ar veni. chiar azi.
hai te rog eu.

PS deci ragade oricum faci. da-le ignore. iti trec in doua saptamani cu atasare corecta si expunere la aer. E un minim sacrificiu inevitabil.

pS Icterul e si el fiziologic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Erina dragutza, daca il atasezi bine si nu il tii f mult la san, niiodata mai mult de 15 minute la fiecare san, la inceput, o sa vezi ca nu faci ragade

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

acum depinde unde te uiti http://vremea.kappa.ro/bucuresti/bucuresti.html.....i-a uite aici ce se intampla pe 17 si pe 20...inca ninge

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Salutare mamici.

Intru si eu sa stiti ca mai traim e o perioada mai agitata pentru noi, cred ca dau sa iasa dintii lui Marcu, desi nu se vad, dar e tare agitat, nu vrea decat in brate, si-s obosita rau. cred ca unele mamici ati si uitat ce inseamna , parca e mai greu ca la Darius, poate nu am nici eu atata rabdare.
Nu am timp sa stau sa citesc, desi mi-as dori sa stiu cum sunteti, ce vi se mai intampla.

Va pup. Toate cele bune.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
si de Emanuel(24 aug 2009)

Mergi la inceput