Branza din lapte de mamica - la restaurant
Raspunsuri - Pagina 4
Allure spune:
de departe cea mai ciudata mincare mi s-a parut supa de cuib de pasare
Bird's nest soup:
http://www.timeoutsingapore.com/restaurants/feature/are-traditional-asian-delicacies-really-good-for-you
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
ANISO spune:
Cand am fost la maternitate o fata pierduse sarcina aproape de termen.Dupa ,i sa instalat lactatia,sotul grijuliu sa nu faca complicati ...sugea el ...laptele.E groaznic de gretos ,dar am ras incontinu ,si acum dupa 6 ani rad cu lacrimi .Deci pentru uni adulti constituie o delicatesa.Stiu ei cei mici dece renunta greu la titi
Amina_Marina spune:
E nimic pe linga alte greturi. In Filipine sa mananca oua cu pui in ele.
Chinezii beau singe de sarpe, de fapt aia papa tot ce le iese la interval, inclusiv omul.
In India se bea urina de vaca, se vinde si-n comert la sticla.
In Romania se papa fudulii. bleah, n-as servi asa ceva.
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANISO Cand am fost la maternitate o fata pierduse sarcina aproape de termen.Dupa ,i sa instalat lactatia,sotul grijuliu sa nu faca complicati ...sugea el ...laptele.E groaznic de gretos ,dar am ras incontinu ,si acum dupa 6 ani rad cu lacrimi .Deci pentru uni adulti constituie o delicatesa.Stiu ei cei mici dece renunta greu la titi |
Daca era "aproape de termen" nu a pierdut sarcina, ci a pierdut copilul, practic i-a murit copilul...nu vad ce naiba te-ar fi putut face sa razi incontinuu in conditiile date, indiferent cat de ciudat era sotzul respectiv care vroia si el sa ajute cumva. Repet, sotzul s-a comportat ciudat, poate se dilise de durere, poate nu mai era tocmai rational...dar "sa razi incontinuu" cand colegei tale de salon i-a murit copilul...ba sa mai razi "cu lacrimi" si dupa 6 ani...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
10luni
Manole forever
makydenis spune:
citat din mesajul lui ingridnen mi se pare scarbos asa am eu, ficatul mai sensibil :) Ingrid si Cristi 7 ani |
Ma alatur!
makydenis spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui pitzinuca
n-o iau personal, dar alea scarboase nu ne hranesc puii... sa citim un picutz mai atente va rog si eu sper ca ai sesizat spiritul de gluma cand am zis "lapte la cafea", ma miram doar de atitudinea vis-a-vis de laptele matern. eu sunt curioasa: cand dati o papa sau un medicament kupilului, nu gustati mai intai? eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Papic gust, medicament nu, merg pe mirosite.
blackpanterro spune:
Ah deci asta e secretul mancarurilor scarboase, schimbatul numelui!! Pai ce bine ca e atat de simplu, nici nu trebuie sa te gandesti ca mananci penisuri, testicole si sperma! Excelent!! Sunt lapti si fudulii, delicios, enjoy!
Adriana 16w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
ANISO spune:
Draga Ilinca M.nu ai citit cu atentie ,am ras de fapta sotului care sigur nu din cauza momentului era asa de...Personal am pierdut multe fiinte dragi si poate asta m-a calit.Se intampla lucruri mai GROAZNICE de care auzim pe care le vedem si...facem ceva ?...nu ,trecem mai departe.Traim in romania,suntem antrenati pentru asta.Sigur nu se dilise de durere pentru ca venea regulat la masa.Ar fi multe de zis ...dar...nu vrea sa para ca ma cert sau ca ma scuz.Dar sa sari la gatul omului asa...mi-ai dat de gandit.
Sabina spune:
desfundarea canaleleor de catre tata e o practica curenta si benefica pentru sanatatea mamei.
tatal acela merita un brat mare de flori.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Guestus spune:
citat din mesajul lui Sabina desfundarea canaleleor de catre tata e o practica curenta si benefica pentru sanatatea mamei. tatal acela merita un brat mare de flori. |
de ce nu angajeaza spitalul pe cineva sa faca asta...sint unele mamici care nu au tata la copil...sau e plecat in delegatie...etc.