Che jalnico ...
Raspunsuri - Pagina 2
xenocid spune:
Cred ca aici se potriveste ce am citit acum.
Uite de ce nu'mi pare rau nici macar o nanosecunda ca l'am votat pe Basescu. www.hotnews.ro/stiri-esential-7046536-reteaua-metodele-clientii-lui-catalin-voicu-discuta-oamenii-afaceri-politicienii-judecatorii-cand-vor-ingroape-dosare.htm" target="_blank">De asta!
sirimie spune:
xenocid, ce se descopera acum despre Catalin Voicu poate cel mult sa te bucure ca nu ai votat cu PSD.
Sa spui ca PDL sint imaculati si sa argumentezi asta cu faptul ca unul din alt partid e interlop e complet absurd.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
xenocid spune:
Simona, nu e vorba nici de PSD nici de PNL nici macar de PDL acilea.
Oroarea e ca daca Geoana iesea presedinte, aratarea asta (sa fiu iertat, stiu ca frenologia nu are baze stiintifice dar individul asta prea are moaca de infractor) devenea ministrul de interne in proiectul Johannis.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Oroarea e ca daca Geoana iesea presedinte, aratarea asta devenea ministrul de interne in proiectul Johannis. |
Devenea pe naiba.
Nici pomeneala.
sirimie spune:
din cite stiu era pe lista sa fie ministru de interne in primul guvern boc
cred ca ai incurcat proiectele
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Rufus spune:
Eu cred ca ajungea ministru.
Ce mi se pare interesant este ca nu-i vorba de partide...e vorba de oameni, fara culoare politica la marsavii.
Poate acum izbutesc unii sa inteleaga ca avem nevoie de oameni adevarati, nu de partide, istorice sau nu.
Da' din cate citesc eu pe aici, slabe sanse cu intelegerea...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
inaioana spune:
Nu stiu unde sa pun asta, dar titlul acestui subiect m-a inspirat.
Dupa ce antenele au facut mult tamtam ca pedelistii nu raspund la invitatiile lor in emisiuni, iaca frumusete:
http://www.youtube.com/watch?v=vCUxWWZbgak
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
inaioana spune:
Huh?[emoticon de se scarpina-n cap cu o privire tampa]
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.