Che jalnico ...

Che jalnico ... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Mai jalnic nici ca se putea
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, aseara, īntr-o emisiune televizata, ca el si Crin Antonescu sunt ca Fidel Castro si Che Guevara, doar ca "dictatorul" este īnca la Palat.

de www.evz.ro/articole/detalii-articol/889158/Antonescu-si-Ponta-ca-Fidel-Castro-si-Che-Guevara/" target="_blank">aici

De unde tragem concluzionea ca Ponta vrea sa aduca comunismul cubanez in Romania... ori numai trabucele Cohiba? Mamamias!

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, aseara, īntr-o emisiune televizata, ca el si Crin Antonescu sunt ca Fidel Castro si Che Guevara, doar ca "dictatorul" este īnca la Palat.

Ciudate comparatii pt un social-democrat.

Victor Ponta, imi pare un om adaptat la mediul imediat inconjurator : adica propriul partid din care face parte si, acum, il conduce.
Probabil ca mentorul sau este Ion Iliescu, altfel nu inteleg cum a putut scoate asemenea "perlute".

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

... de unde eu trag concluzia ca Ponta e un tampit. Scurt pe 2. Vrea sa faca metafore si ii ies cretinatati pe gura. (scuzati limbajul, pun ** daca vreti, dar ideea mea ramane)

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Laura, sigur nu e tampit dar le-a bolmojit foarte trist - sunt sigura ca stie de dictatorul Batista ... insa si Fidel tot dictator a ajuns pana la urma si sa te indetifici cu el ... e foarte sensibil.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykyduta76 spune:

Buna ziua tuturor.
Am doa 2 zile de cand am deschis cont pe acest site si sper sa ma descurc.
Am un ingeras care azi implineste trei luni si vreau sa spun tuturor ca dupa doua luni groaznice suntem foarte fericiti amandoi si orice greutate trece cat ai clipii

Rferitor la subiect......Ponta a fost crescut pentru a fi politician, dar cine a incercat acest lucru a esuat......nu il prinde politica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

de www.evz.ro/articole/detalii-articol/889158/Antonescu-si-Ponta-ca-Fidel-Castro-si-Che-Guevara/" target="_blank">aici

De unde tragem concluzionea ca Ponta vrea sa aduca comunismul cubanez in Romania... ori numai trabucele Cohiba? Mamamias!

Mirela, stai linistita!,nu au ei treaba cu ideologia partidului lor si cu a altora, ci cu INTERESELE care se comunica frumos ambalate in emisiunile televizate ca sa stie "membrii de activ" care este directia.
De fapt mesajul era clar:"mergem cu PNL,adica cu Crinutul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Ponta... de-abia acum poate in fine sa-si dea arama pe fata. Veti mai vedea si auzi multe din partea acestui individ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Chiar ca se gasira: Che Guevara si cu Pierre. D. Vara, micul Ponta si cu marea Poantä, unul sarac si celalat cinstit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Off-topic,hai mai Xeno ca te plac fetele DC!
De cand cu ideea sefilor cu prietenii,ma tot uit,ma distrez si in ceeace te priveste constat ca la cat de ..rau esti,tot te plac fetele...DC!
La mai multi prieteni(e?)Hi,hi!Te mananca xenocida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

De cand cu ideea sefilor cu prietenii, ma tot uit

De un an si jumatate te tot uiti?
Wow.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Mirela, stai linistita!,nu au ei treaba cu ideologia partidului lor si cu a altora, ci cu INTERESELE care se comunica frumos ambalate in emisiunile televizate ca sa stie "membrii de activ" care este directia.

Sunt ca Lolek si Bolek.
Fac numai prostii si ii distreaza pe copii.
Nu transmit nimic, ca nu-i mai baga nimeni in seama.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput