Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (48)
Raspunsuri - Pagina 2
beluistef spune:
Mda ar fi fost mai frumos sa putem pune asa si aniversarile...dar ne multumim cu ce putem.
Ar fi o varianta sa le facem asa...cum am facut la "corespondentul sarcinii pe saptamani", doar ca este cam muuuult de lucru.
Am mai micsorat scrisul la "burtici ce vor deveni mamici in.." ca sa incapa carucioarele pe aceeasi linie.
Crissy
Elena, 23+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
ramo1901 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grety_niku Dragaica felicitari pentru pereche! Ma bucur ca totul e bine. Puiut felicitari pentru cuculet! Cris felicitari pentru bebelina grasunica! Ramo1901 Sa-ti traiasca nepotica! Sa fie sanatoasa! Arana la multi ani! Bumblebee si la mine este la fel, intotdeauna difera varsta cand face masuratorile... Oana woow ce misto ca pleci in vacanta, si mai ales in Egipt. Noi am fost anul trecut in luna de miere si a fost extraordinar... Vrem sa ne mai ducem dar peste cativa ani, sa creasca si bebeloiu. 16+ cu bebic rusinos |
multumesc mult Grety,
Ramona 18+ ....cu o scumpica de
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Se pare ca in burtica se ascundea un baietel care este din fericire sanatos :)
A fost un soc pt ca eram sigura ca era fata. Acum trebuie sa invat sa fiu mami de baietel :)
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
raluca_5 spune:
Buna, fetelor!
Sunt noua printre voi si vroiam sa stiu cum trebuie sa procedez sa ma inscriu pe lista cu bebici de aug 2010.
Mersi frumos,
giorgia23 spune:
Grety_niku felicitari pt vestile bune de la eco....eu tot la morfofetala am aflat ce e...asa ca tinem pumnii ca atunci sa departeze picioarele si sa arate bijuteria
GEO 23+ cu
grety_niku spune:
citat din mesajul lui stefania_97 Buna fetele, Se pare ca in burtica se ascundea un baietel care este din fericire sanatos :) A fost un soc pt ca eram sigura ca era fata. Acum trebuie sa invat sa fiu mami de baietel :) Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+ www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
felicitari pentru baietel acum o sa ai o mandrete de pereche!
16+ cu bebic rusinos
paula_m spune:
citat din mesajul lui stefania_97 Buna fetele, Se pare ca in burtica se ascundea un baietel care este din fericire sanatos :) A fost un soc pt ca eram sigura ca era fata. Acum trebuie sa invat sa fiu mami de baietel :) Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 20+ www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Felicitari pentru baietel!!!
Paula, 20+ cu
giorgia23 spune:
Stefania felicitari pt baietel,sa fie sanatos si sa va bucurati de el
A inceput capitolul numai cu vesti bune
GEO 23+ cu
grety_niku spune:
citat din mesajul lui giorgia23 Grety_niku felicitari pt vestile bune de la eco....eu tot la morfofetala am aflat ce e...asa ca tinem pumnii ca atunci sa departeze picioarele si sa arate bijuteria GEO 23+ cu |
multumesc... asa speram si noi sa i se faca mila... dar parca e departe rau aprilie!
16+ cu bebic rusinos
Iulia_N spune:
Neata si de la noi!!
La multi ani sarbatoritei noastre!!! multa sanatate, fericire si un bebic sanatos si cuminte!!
ce ne mai facem noi cu zapada asta?? nu se mai termina?? azi n am reusit sa ies cu masina...sotul meu drag si scump mi a schimbat cauciucurile wknd ul trecut...mi a pus de vara...!!
asta e...face un efort mareee se trezeste de dimineata si ne duce la birou!
maine mergem sa o vedem pe bebelina! abea astept sa vad ce face!
va pupam
15+