*LMA!!!* Puiuti de randunici 2008 (386)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Muf e tare incantat cand ii cat cu elefantul ce se leagana pe panza de paianjen, si 'In casuta din padure', iar pe mama o stie de mic dupa 'un pitic asa de mic'.. si gata, eu altele nu stiu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iulia e mare fan "Alunelu, alunelu hai la joc"
Sa va zic cum mi-am petrecut eu ziua la spital? La orizontala, cu 3 perfuzii! Puse dupa ce 4 (patru) asistente s-au chinuit sa-mi puna braunula si mi-au spart 4 vene-abia a 5-a incercare a reusit...Am facut un sindrom vertiginos; mai am eu din astea dar asa urat nu mai facusem de vreo 3 ani. Pur si simplu daca stateam in picioare vedeam stele galbene si mi se parea ca am baut 2 litri de vin si totul se invartea. Si dupa perfuzii m-a luat barbatul de la munca, m-a plasat acasa...acolo bona m-a trimis in pat unde am dormit/zacut 2 ore, cu o sticla mare de apa langa mine hidratandu-ma in continuare si mi-am revenit destul de rezonabil...Acum suntem la sesiunea zilnica de Cho kakao, Nuki, Schnuffel, etc, comandate la rand, aleator
In fine, bine ca e bine. Neuroloaga mi-a tinut o mare morala ca nu beau apa stiind ca fac sindroamele astea (asta nemaipunand rinichii la socoteala) si mi-a zis sa ma feresc ca de naiba de frig, care le declanseaza.
Ursu, Iulia cam tot ca Vlad mananca si de pragul de 12 kg nu mai vrea sa treaca. Explicatia? Pai sunt si ei ca si noi, fiecare cu metabolismul propriu...Si, noroc cu tine ca ai marturisit ca-i mai dai si tu cate o praji din comert ca deja ma simteam cea mai denaturata mama
Luny, scuze ca intreb: chiar aveti nevoie de socrella de ziua lui Matei?...Nu-ti mai face sange rau!
Ariel, succes la indeplinirea TUTUROR viselor!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Ramo, Luny, Ariel, Sper sa fie bine pana la capatul celor 40 de saptamani.Mi-e cam teama, tinand cont de antecedente, dar ajuta Dumnezeu sa fie bine.
Luny, DPN-ul e pe 14 noiembrie.Ce cale lunga am de strabatut...

Mergi la inceput

naty nu e decizia mea.. dar la noi petrecrile Mufului sunt separat.. eu cu ai mei(fara sot), una, si alta, cu socrii.. fiecare si-o organizeaza cum vrea..
remaliss sigur va fi bine, tinem toate pumnii stransi!! sa intri mai des si sa ne povestesti! ce face Rebeca ta? nu ne arati niste poze? nu v-am vazut demuuuult!!

Mergi la inceput

INCEPE SERIA 2 ANI DE MUFA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Santa Frost has gone mad!!!!!
M-am saturat de dat jos zapada de pe masina!
Un coleg de la servici a si scos un glob rosu de brad si l-a agatat pe birou.

Naty ce sa mai zic ... e rasu'-plansu'. Cand vecinii de sus (4 insi intr-o garsoniera) si-au luat un caine cat un vitel, n-au avut nevoie de acordul nimanui. Ca sa nu incep sa mentionez ca-i un caine agresiv.
Daca vrei sa-ti faci actele pt PFA ... eiiiiii atunci ai nevoie sa-si dea vecinii acordul. Daca-i deranjezi?
In momente din astea iti vine sa-ti faci bagajul si sa pleci in Canada. (cu zapada suntem deja obisnuiti).

Ramo-cata ma bucur ca ati reusit sa o internati pe soacra. Nu uita insa de analizele despre care ti-a vorbit Tuchi. Cele legate de diabet.

Sovi eu cand am inceput lectiile de pian, tin minte ca profesoara mi-a dat un test pentru a verifica daca am sau nu ureche muzicala.

Cami tipa din reclamele Tnuva este nutritionista Lygia Alexandrescu. Cred ca Mimolina ne poate spune mai multe despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty imi pare rau. Sper ca te simti mai bine.
Cred ca au fost niste ore tare grele.
Multa sanatate!

Luny naspa moment. Din pacate dinamica familiala este uneori tare, tare complicata. Cel mai important este sa fiti voi trei sanatosi, fericiti si uniti. Iar ziua lui Muffy-Puffy va fi absolut speciala indiferent ce decizie va lua socrela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Remaliss, felicitari din suflet pt sarcina, stiu ca ti-o doreai si sigur sigur va fi FOARTE bine!
Gudinde, am inteles io egzplicatia Olgai, cum ca e nevoie de acordul vecinilor pt ca iti stabilesti sediul social la domiciliu. Ei bine, nici asta nu vor cei de la circa financiara sa ma lase! Cica sediul trebuie stabilit la beneficiar, acolo unde furnizez serviciile medicale. Am vorbit si cu un expert de la garda financiara care mi-a zis ca e aberant, ca eu ca medic PFA sunt libera daca vreau sa dau consultatii la 10, 20 de cabinete din Bucuresti; in schimb, registrul contabil, facturierul, stampila, etc se tin ACASA! Si ala e locul unde pot fi contactata, primi corespondenta, etc. Da, mi s-a parut si mie logic; da' cica nu! Si solutia care mi s-a dat e asta: sa fac un contract de comodat cu...mine insami (si cu sotul, evident, ca suntem co-proprietari) pt apartamentul meu pe care sa-l trec la inregistrare ca sediu social DAR sa aduc musai si un contract cu beneficiarul ca sa aiba ei dovada ca NU am activitate la domiciliuSe intelege ceva?? Scuze oricum de off-topic, ma ia si pe mine ameteala iar numai daca recitesc...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello
v-am citit, am vazut poze frumoase cu Muf, si filmulet super cu Ana si Sash...

Naty, orice numai ca sa bage bete in roate....m-a luat si pe mine ameteala de birocratia asta aiurea.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

remaliss sigur va fi bine, tinem toate pumnii stransi!! sa intri mai des si sa ne povestesti! ce face Rebeca ta? nu ne arati niste poze? nu v-am vazut demuuuult!!

Luny, Rebeca e tare bine! Ma uimeste zilnic mintea ei agera! De exemplu de cateva zile face un puzzle din 12 piese, nu foarte usor, zic eu, pentru varsta asta.Toata ziua vorbeste, leaga in propozitii scurte ceea ce-si doreste si e cam dependenta de Remus. Tare mult ii mai place cu el!
Eu ma pregatesc sufleteste sa reiau activitatea profesionala, context in care la mine in cei 2 ani au avut loc o gramada de modificari, nu numai legislative, ci si de organizare.Dar, e bine ca la intoarcere gasesc acelasi colectiv de colegi. Intre timp, Remus o sa presteze si in privat, ca PFA, sa ne mai rotunjim si noi veniturile.Are multi pacienti si e tare solicitat.
Sper sa mai am timp sa mai intru, macar sa va citesc!

Mergi la inceput